Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk van het klepje om de auto te laden. Van Mossel gaf aan dat dit door regen komt en de auto buiten staat tijdens het laden. Als wij een goede recensie schreven dan... See more

See what reviewers are saying
We zijn nu tweemaal geweest bij van Mossel Purmerend En zijn zeer tevreden. Vriendelijk en kundig personeel De eerste keer waren er wat misverstanden over het monteren van een trekhaak M... See more
Company replied
Heel goede service. Kwam voor kapot lampje en werd meteen geholpen. Binnen een kwartier, onder het genot van een kopje koffie geholpen. En… het was gratis, valt onder de service.
Top bedrijf! Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geho... See more
Company replied
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Vleetstraat 15-17, 1446AP, Purmerend, Nederland, Netherlands
- 0299 640 096

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechts service
Slechts service. Kwam voor terug roep actie week geleden afspraak gemaakt ben ik daar wordert er niet goedemorgen te mij gezegt dus sleutel maar bij balie afgeleverd kom die mevrouw terug na kwartier hebben ze de onderdelen niet zegt ze ik kan je volgende week wel bellen als de onderen er zijn . Ik denk dat ze niet meer gaan bellen dus ik hoop dat de stuur beuten snel broeken en dat ik ze snel breken dan kan ik ze aansprakelijk stellen voor hun schit sooi

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Banden op spanning brengen ging prima…
Banden op spanning brengen ging prima ruitenwissers voor en achter niet op voorraad zouden besteld worden zou bericht krijgen we zijn nu een x aantal weken verder geen contact geweest door medewerker van van Mossel ruitenwissers elders besteld die heeft ze ook erop gezet ik vindt dit geen mooie afspraak een auto die ik pas geleden bij jullie gekocht heb een hoop geld heb betaald vind ik deze gang van zaken RUK

Zeer slechte dealerorganisatie!
Jarenlang Citroën en Peugeot 3008 gereden. Bij van Zwienen was met merendeel van deze monteurs prima.
Sinds het van Mossel is, is de service en de prijzen schrikbarend. Voor de inspectie van mogelijk Versnellingsbaklagers versleten te controleren (een aftapplug verwijderen waaraan een magneet zit)durfde men
€ 450,00 te rekenen. Na een stevig gesprek, de kosten gehalveerd. Eigenlijk nog te duur. Aan de monteurs ligt het niet. De balie-dames weten totaal niet waar zij over praten. Van Mossel draait zelf zijn nek om. Koehandel! Service pet.
Zelfs 1 bandelwisselmachine. Drama!

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Van alles afspraken niet na gekomen ,schoonmaken slecht,
Van alles,afspraken ,niet nakomen ,schoon maaken slecht

Citroën C3 MAX-
Keurig behandeld door de verkoper, liet ons ook rustig zelf door de showroom lopen. Uiteindelijk na overleg toch een nieuwe auto gekocht, de verkoper kon ons een goede koop aan bieden, waar we achteraf gezien heel blij mee waren.
Bij ophalen nieuwe auto, stond deze prachtig gepoetst onder een laken verstopt, spannend deze te onthullen.
Toch erg veel indrukken, en enorm veel opties die onze auto bezit. Na een aantal weken rijden, heb ik nog wel wat systeem vragen over diverse functies. Nieuwe afspraak maken voor duidelijke uitleg.
Super blij met onze Citroën C3 MAX

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Wij hebben vaak slechte ervaringen met…
Wij hebben vaak slechte ervaringen met de verleende service. Er komen bij reparaties en de reguliere onderhoudsbeurten altijd extra kosten bij. Vaak geen leenauto beschikbaar.

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Wat een fantastische service Mickey bij…
Wat een fantastische service Mickey bij garage Purmerend …….je bent mijn held … dank je wel

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Ik heb ze eens iets gevraagd.
Ik heb ze eens iets gevraagd.
Zou heel snel antwoord krijgen.
Is inmiddels twee weken geleden.
Nog niets vernomen.
Klantvriendelijkheid kan veel beter
Klantvriendelijkheid kan veel beter.
Na een service beurt die twee uur zou duren vroeg ik na 2 uur en drie kwartier of mijn auto al klaar was , na een kleine 5 min zoeken naar mijn sleutel zei de medewerkster dat de auto al tijdje klaar was maar dat was vergeten door te geven.
Voelt allemaal wat afstandelijk.
Het verdiend niet eens mijn tijd om een…
Het verdiend niet eens mijn tijd om een review te schrijven. Drama en alles behalve meedenkend / klantvriendelijk.
Een occasion hier gekocht
Een occasion hier gekocht. Dat gaat wel altijd prima. Echter ging een 1,5 jr later de lak bladeren op de bumper. Mogelijk verkeerd gespoten.
Ze zouden met een oplossing komen maar na herhaalde terugbelverzoeken moet ik nog steeds teruggebeld worden sinds juli . After sales laat t een beetje afweten. Heel jammer en teleurstellend.
Erg tevreden met Timo Kap bij van Mossel Purmerend
Erg tevreden met van Mossel Purmerend, afdeling Peugeot.
Adviseur/verkoper Timo Kap doet alle mogelijke moeite voor je om de auto van je dromen te realiseren!
Ook de adviseurs van Citroen en MG zorgen voor een prettig team bij van Mossel Purnerend.

Betrouwbaar
Betrouwbaar, vakkundig, heerlijke koffie en goed geholpen door baliemedewerkster in Purmerend

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Klantgericht en moeite doen om klant (…
Klantgericht en moeite doen om klant ( 2 klanten) terug te winnen

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Vriendelijke en snelle en prima…
Vriendelijke en snelle en prima service.
Kan niets anders zeggen dan OK

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend
Zo blij dat we weg zijn met onze 2…
Zo blij dat we weg zijn met onze 2 Peugeots bij Van Mossel Purmerend: zo kil en koude benadering en een ongeregeld zooitje. Als je wat vraagt is het teveel moeite !
Helaas is nu het vertrouwen weg...
Na jaren goed geholpen te zijn was mijn afgelopen ervaring in mei helaas slecht. De auto weggebracht voor een grote service beurt en toen ik in de middag de auto kwam halen werd er gemeld dat ze het onderhoudt helemaal nog niet hadden gedaan. Er moest nog een extra reparatie uitgevoerd worden en die wilden ze dan bij een vervolgafspraak samen met de beurt doen. Bij het weggaan werd door de monteur de olie bijgevuld, wat aangeeft dat er nog geen onderhoud was gedaan. De volgende dag zou ik worden terug gebeld voor de vervolg afspraak, helaas moest ik hier zelf achteraan bellen.
Afspraak gemaakt voor 2 weken daarna, toen kreeg ik fijn te horen bij het wegbrengen van de auto dat ze het onderhoud wel al hadden uitgevoerd, discussie gehad hierover maar ze wilden dit niet toegeven. Toen ging ik in de auto kijken naar het onderhoudsboekje, hadden ze geen stempel in gedaan. Dus dat deden ze toen ter plekke, dus waarschijnlijk geen onderhoud gedaan als de stempel niet erin stond, en anders heel erg slordig. Uiteindelijk wel de reparatie gedaan waarvoor ik terug moest komen, wat binnen 2 uur klaar was. Bij het ophalen was het alweer mis, de lucht slang van het motorblok zat geen eens aangesloten, had dit zelf nagekeken nadat de sleutel weer in eigen hand was.
Met een super slecht gevoel weggegaan, maar kon het zelf niet verifiëren wat er allemaal wel of niet was gedaan.
Nu de dag een de airco onderhoud gedaan en laten bijvullen bij een andere garage, die hebben gelijk de interieurfilters bekeken en vervangen. Die bevestigen dat de filters dus NIET zijn vervangen en zeker ouder zijn dan 2 maanden en mijn vermoedens waarschijnlijk waar zijn, dat de rest van het onderhoud ook niet of maar gedeeltelijk is gedaan en ik in grote of kleine mate ben belazerd voor dus een grote beurt waar ze weinig of niks voor hebben gedaan.
Mijn auto gaat hier nooit meer naar terug en voor mij ook nooit meer een Peugeot.
The Trustpilot Experience