Banner for Van Mossel Peugeot - Purmerend

Van Mossel Peugeot - Purmerend Reviews 121

TrustScore 3 out of 5

3.1

Vleetstraat 15-17, 1446AP Purmerend, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend fijn geholpen bij Van Mossel Purmerend! We waren opzoek naar een eerste lease auto en Timo heeft direct een proefrit voor ons ingepland. Op de dag van de proefrit werden wij geholpen door M... See more

Rated 5 out of 5 stars

Proefrit gemaakt in de peugeot e3008 en e5008. Hadden wat vragen over de verschillende stoel opties. Bleek in hoorn een auto te staan met deze optie. Dus daar even kijken. Uiteindelijk weer terug in P... See more

Company details

About Van Mossel Peugeot - Purmerend

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Vleetstraat 15-17, 1446AP, Purmerend, Nederland, Netherlands

• 0299 640 096
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Purmerend

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een dramatische vestiging van van…

Wat een dramatische vestiging van van Mossel (ik ken overigens de andere vestigingen niet, dus misschien is het daar net zo)!! Geen service, en de dame en heer achter de balie kunnen nog wel een cursus klantvriendelijkheid volgen. Terugbelverzoeken worden niet opgepakt, want ze hebben het "te druk" naar eigen zeggen. Totaal geen communicatie vanuit hun kant en geen enige updates werden gegeven. Nee, ons zien jullie nooit meer terug.

April 22, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We nemen uw feedback over de service en communicatie serieus. We zullen dit intern bespreken om onze klantvriendelijkheid en bereikbaarheid te verbeteren, dit mag nooit gebeuren! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Echt dramatisch

Echt dramatisch. Waar mijn auto op een onderdeel wacht en het desbetreffende onderdeel in backorder staat zou ik hiervan op de hoogte gehouden worden vanuit de receptie. 1. Dit is nooit gebeurd en 2. Wordt ik ook niet teruggebeld. Na dit onderdeel zien jullie mij nooit meer terug. Vreselijke communicatie

April 2, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen dat de communicatie over het onderdeel in backorder zo teleurstellend was. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor uw tijd.

Goede service.

Goede service.
Vriendelijk personeel

April 11, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn dat onze service en ons personeel zo goed bevallen zijn. Dank voor uw feedback!

Echt een vreselijk vestiging

Echt een vreselijk vestiging, momenteel zitten er een dame een heer aan de balie, waar je nog vriendelijk wordt begroet door de heer, kijkt de dame je niet eens aan en wordt er arrogant doorgewerkt. Terugbelverzoeken worden ook niet opgepakt en de dame voelt zich te goed om klanten te helpen. Ik zal hier dan ook niet meer terugkomen voor mijn onderhoud.

March 16, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet positief was. Wij vinden het belangrijk dat iedereen vriendelijk en respectvol behandeld wordt. Uw feedback over de service nemen wij serieus en we zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Dank voor uw tijd.

Rated 1 out of 5 stars

Ik kan kort zijn maar dat doe ik niet

Ik kan kort zijn maar dat doe ik niet, slecht en onbetrouwbaar
incl de verkoper. De auto bleek achteraf geïmporteerd te zijn. Wat ons niet is verteld en eerlijk gezegd heb ik er ook geen onderzoek naar gedaan zo van groot bedrijf een goede naam. Wat kan er mis gaan zou je zeggen. Onze auto bleek geïmporteerd te zijn en om precies tezijn uit Slowakije. Daar kwamen we helaas pas na een jaar achter, uit verder onderzoek bij rdw bleek dat de ook de auto een onlogische kilometerstand had, dat wil zeggen dat er of mee geknoeid is of er zit een andere teller in. Kortom een auto met een historie. Service aan de balie is ook verschikkelijk. Ben ik daar voor service bleek de auto zoek niemand wist het. Ze zeiden word netjes afgeleverd beurtje enzo, was dus ook niet zo. Zelfs op het beeldscherm stonden namen in van de bestuurders en de contacten, zelfs de radio stond nog voorgeprogrammeerd op zenders.
Toen hadden we al moeten denken hier klopt iets niet. Je verteld het ze wel maar komen ze met een of ander vaag verhaal aan waar je niets mee kan. En zo zijn er nog tal van bijzondere gebeurtenissen. Dus mijn advies is voor dat je een auto daar koopt check het kenteken en de historie van de auto.
Inmiddels heb ik de auto weer verkocht omdat er toch ook weer behoorlijke kosten aan kwamen . Al met al heeft dit grapje aardig wat euro s gekost. Nee voor mij geen van mossel meer.

March 16, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over uw ervaring met de aankoop van de auto. We nemen uw feedback over de onduidelijkheid rondom de import, kilometerstand en de service zeer serieus. We zullen intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe we onze processen kunnen verbeteren. Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen.

Papierwerk kansloos

Helaas hebben ze het papierwerk niet op orde, al 4 keer terug gemoeten voor een paar simpele papiertjes. Hoe moeilijk kan het zijn. Hier koop ik geen auto meer!

February 25, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat vervelend dat het papierwerk niet in orde was en u vaker terug moest komen. We nemen dit serieus en gaan onderzoeken hoe we dit kunnen verbeteren. Dank voor uw feedback.

Rated 2 out of 5 stars

Mijn auto gebracht voor een normaal…

Mijn auto gebracht voor een normaal onderhoudsbeurtje. Auto had geen meldingen alleen zag ik dat mijn linkervoorlicht het niet deed. Dat gaf ik aan en namen ze mee in de onderhoudsbeurt. Na de beurt kreeg ik bij het afrekenen de bon. Daar stond een bedrag op samengesteld uit kosten werkzaamheden en wat klein materiaal. Je weet nu eenmaal dat onderhoud geld kost en om alles te specificeren hoeft nu ook weer niet, beetje vertrouwen in de garage moet je gewoon hebben dus gewoon betaald. Later zag ik echter op de bon dat het vervangen van het lampje apart was gespecificeerd. Lampje H7 was 16,19 euro terwijl deze voor ongeveer 7 euro worden aangeboden en het erin zetten koste 29,50 euro. Ik ben zelf gaan kijken want er zijn heel moeilijke auto's om dat lampje te vervangen. Nou deze niet, motorkap open en je kan er zo bij, 1 minuut werk. Totaal voor het lampje vervangen 45,69. Zegt dit ook iets over de kosten van de andere werkzaamheden ? Het heeft wat betreft mijn vertrouwen in de garage wel voor een beproeving gezorgd.

February 10, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

We betreuren het te horen dat de kosten voor het vervangen van de lamp u hebben verrast. We waarderen uw feedback en zullen onze prijsstelling en communicatie intern evalueren. Het spijt ons dat dit uw vertrouwen in ons heeft beïnvloed. Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Team van Mossel Purmerend.

Rated 1 out of 5 stars

S'morgens auto gebracht voor…

S'morgens auto gebracht voor servicebeurt, kreeg een telefoontje omtrent banden probleem en vroeg om terugbellen, werd niet gedaan, toen maar zelf 2x gebeld en wederom niet teruggebeld. Tevens 40 euro voor leenauto moeten betalen. Dit is t slechtste bedrijf van purmerend en omstreken. Tot verbazing ook nog eens 2x herinneringen gekregen voor factuur wat allang betaald was.

October 10, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over uw ervaring met de servicebeurt, de communicatie over de banden, de kosten van de leenauto en de factuurherinneringen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Rated 1 out of 5 stars

de organisatie is een chaos maar ook de financien een drama

na 3 x geen bandenwissel kunnen doen op afspraak, nu problemen met betalingen.
Banden opgehaald maar moest nog het banden hotel betalen, factuur zou naar het huisadres gestuurd worden, niet dus na 2 maanden dus gelijk een incasso aan de mail, (dit ook al voor de tweede keer, jaar gelden ging dit ook mis) Factuur direct betaald, maar helaas wordt ik nu nog achtervolgt door Credam (incasso) omdat ze de betaling niet kunnen vinden.
Van Mossel, niet alleen de garage maar ook de financien zijn een puinhoop.
Ben ondertussen overgestapt naar een andere veel betere garage.

January 15, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over de problemen met de bandenwissel, facturen en het incassobureau. We nemen uw feedback serieus en betreuren de gang van zaken. We zullen intern onderzoeken wat er is misgegaan met de betalingen en onze processen verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Slechts service

Slechts service. Kwam voor terug roep actie week geleden afspraak gemaakt ben ik daar wordert er niet goedemorgen te mij gezegt dus sleutel maar bij balie afgeleverd kom die mevrouw terug na kwartier hebben ze de onderdelen niet zegt ze ik kan je volgende week wel bellen als de onderen er zijn . Ik denk dat ze niet meer gaan bellen dus ik hoop dat de stuur beuten snel broeken en dat ik ze snel breken dan kan ik ze aansprakelijk stellen voor hun schit sooi

January 9, 2026

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We vinden het vervelend dat de afspraak niet goed is verlopen en dat u niet correct bent geholpen. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Rated 2 out of 5 stars

Banden op spanning brengen ging prima…

Banden op spanning brengen ging prima ruitenwissers voor en achter niet op voorraad zouden besteld worden zou bericht krijgen we zijn nu een x aantal weken verder geen contact geweest door medewerker van van Mossel ruitenwissers elders besteld die heeft ze ook erop gezet ik vindt dit geen mooie afspraak een auto die ik pas geleden bij jullie gekocht heb een hoop geld heb betaald vind ik deze gang van zaken RUK

December 17, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen dat de afspraak over de ruitenwissers niet goed is verlopen. We vinden het vervelend dat u geen bericht heeft ontvangen en elders ruitenwissers heeft moeten bestellen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw tijd.

Zeer slechte dealerorganisatie!

Jarenlang Citroën en Peugeot 3008 gereden. Bij van Zwienen was met merendeel van deze monteurs prima.
Sinds het van Mossel is, is de service en de prijzen schrikbarend. Voor de inspectie van mogelijk Versnellingsbaklagers versleten te controleren (een aftapplug verwijderen waaraan een magneet zit)durfde men
€ 450,00 te rekenen. Na een stevig gesprek, de kosten gehalveerd. Eigenlijk nog te duur. Aan de monteurs ligt het niet. De balie-dames weten totaal niet waar zij over praten. Van Mossel draait zelf zijn nek om. Koehandel! Service pet.
Zelfs 1 bandelwisselmachine. Drama!

December 4, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen dat de service en prijzen niet aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback over de balie en de bandenwissel. Uw opmerkingen over de kosten en de algehele ervaring nemen we serieus en zullen we intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Dank voor uw tijd. Team van Mossel Purmerend.

Rated 1 out of 5 stars

Van alles afspraken niet na gekomen ,schoonmaken slecht,

Van alles,afspraken ,niet nakomen ,schoon maaken slecht

November 28, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen dat de afspraken niet zijn nagekomen en de schoonmaak slecht was. We zullen dit zeker bespreken en u bellen om het op te lossen, team van Mossel Purmerend.

Rated 4 out of 5 stars

Citroën C3 MAX-

Keurig behandeld door de verkoper, liet ons ook rustig zelf door de showroom lopen. Uiteindelijk na overleg toch een nieuwe auto gekocht, de verkoper kon ons een goede koop aan bieden, waar we achteraf gezien heel blij mee waren.
Bij ophalen nieuwe auto, stond deze prachtig gepoetst onder een laken verstopt, spannend deze te onthullen.

Toch erg veel indrukken, en enorm veel opties die onze auto bezit. Na een aantal weken rijden, heb ik nog wel wat systeem vragen over diverse functies. Nieuwe afspraak maken voor duidelijke uitleg.
Super blij met onze Citroën C3 MAX

October 24, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn dat de aankoop van uw Citroën C3 MAX zo prettig is verlopen en dat u tevreden bent met de service. We zijn blij te horen dat u de onthulling van de auto als spannend heeft ervaren. Dat vinden wij zelf ook altijd mooi en spannend 🥂.Voor uw vragen over de functies kunt u gerust een afspraak maken, we helpen u graag verder! Tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Rated 3 out of 5 stars

Wij hebben vaak slechte ervaringen met…

Wij hebben vaak slechte ervaringen met de verleende service. Er komen bij reparaties en de reguliere onderhoudsbeurten altijd extra kosten bij. Vaak geen leenauto beschikbaar.

November 22, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Het spijt ons te horen over uw ervaringen met de service en de extra kosten. We nemen uw feedback over de leenauto's ter harte en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw bericht. Team van Mossel Purmerend.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische service Mickey bij…

Wat een fantastische service Mickey bij garage Purmerend …….je bent mijn held … dank je wel

November 20, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen over de geweldige service van Mikey! We zijn erg blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Dank voor de mooie woorden en tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Klantvriendelijkheid kan veel beter

Klantvriendelijkheid kan veel beter.
Na een service beurt die twee uur zou duren vroeg ik na 2 uur en drie kwartier of mijn auto al klaar was , na een kleine 5 min zoeken naar mijn sleutel zei de medewerkster dat de auto al tijdje klaar was maar dat was vergeten door te geven.
Voelt allemaal wat afstandelijk.

November 15, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look