Banner for Van Mossel Renault - Spijkenisse

Van Mossel Renault - Spijkenisse Reviews 8

TrustScore 4 out of 5

4.2

Maaswijkweg 1, 3203 LG Spijkenisse, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een vreemde dus lastige klacht m.b.t. de airco van mijn Ford Puma. De medewerkers hebben dit tot op de bodem uitgezocht, Zij hebben de klacht verholpen en vakkundig, aan mij de oorzaak u... See more

Rated 5 out of 5 stars

Van mij krijgt Van Mossel Dacia, Renault Spijkenisse de 5 sterren wat ze voor gaan! Waar Van Mossel Mercedes Benz Rotterdam-Zuid én DirectLease in een dilemma erg strikt en zakelijk optraden, was V... See more

Rated 3 out of 5 stars

About Van Mossel Renault - Spijkenisse

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Maaswijkweg 1, 3203 LG, Spijkenisse, Nederland, Netherlands

• 0181 611 122
Promotion box for Van Mossel Renault - Spijkenisse

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zonder afspraak langs gereden om twee koplampen te vervangen

Ik ben zonder afspraak langs gereden om twee lampen van mijn koplampen te vervangen. Ik werd vriendelijk ontvangen door Jimmy de monteur. Hij gaf aan mij niet als klant in het systeem te kunnen registreren maar graag even zou kijken wat hij kon doen. Ik mocht plaats nemen en koffie of thee pakken. Na een klein kwartier kwam hij terug en gaf aan dat het was gelukt ik had weer twee werkende lampjes. Ik vroeg wat hij ervoor kreeg. Jimmy gaf aan dat doordat de administratie met lunch was dat niet mogelijk was en het vanuit hun service was.
Wat een mooie en bijzondere service. Dit geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel.
Overigens een mooi en net bedrijf.

September 24, 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor deze positieve review. Ik ga de complimenten zeker overbrengen aan collega Jimi.

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat uw bezoek als positief ervaren heeft aan onze vestiging.

Rated 5 out of 5 stars

Airco klacht perfect verholpen en opgelost

Ik had een vreemde dus lastige klacht m.b.t. de airco van mijn Ford Puma.
De medewerkers hebben dit tot op de bodem uitgezocht,
Zij hebben de klacht verholpen en vakkundig, aan mij de oorzaak uitgelegd.
Ik ben zeer tevreden over dit garage bezoek en de aan mij gegeven service.
Dick van Ommeren

July 31, 2025

Goedemiddag Dick,

Bedankt voor deze mooie positieve review over uw bezoek aan onze vestiging.

Warme douche!

Waar Van Mossel Mercedes Benz Rotterdam-Zuid én DirectLease in een dilemma erg strikt en zakelijk optraden, was Van Mossel Spijkenisse naar mij toe erg menselijk: meedenkend en vooral tegemoetkomend.
Een BIG shoutout in het bijzonder voor medewerkers Dennis én Edwin Schefferlie. 👌🏽💎

July 16, 2025

Reply from Van Mossel Renault - Spijkenisse

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had bij onze vestiging! We zijn blij te horen dat de persoonlijke aanpak en het meedenken gewaardeerd werden. Bedankt voor de complimenten aan onze medewerkers en de mooie beoordeling. Ik zal de complimenten uiteraard doorgeven aan Edwin en Dennis !

Van Mossel Spjkenisse

Top ervaring

De service en de begeleiding

May 31, 2025

Goedemiddag Ellie,

Bedankt voor deze positieve review, nogmaals fijne km's met de Twingo.

Van Mossel Renault Spijkenisse

Perfecte service

Afspraak voor APK en beurt => zoals altijd prima service en snel klaar.

January 17, 2025

Goedemorgen Loes,

Bedankt voor deze positieve review, ik ga de complimenten doorgeven aan Edwin en Eva.

Rated 3 out of 5 stars

Wat beter kan is de ontvangst aan de…

Wat beter kan is de ontvangst aan de balie. Men is niet geinteresseert in de klant, lijkt alsof ze hun werk niet leuk vinden. Was me al eerder opgevallen maar ik dacht dat ze misschien een slechte dag hadden. Ook bespeur ik een bepaalde arrogantie. Was vroeger beter toen ze nog Kerkhof en Visser waren. Maar dit fenomeen zie je bij meerdere dealers van diverse merken. Vandaag de auto opgehaald en het raam stond nog open. Flink ingeregend. Puntjes voor verbetering.

January 3, 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw reactie, ik vind dit vervelend om te horen.
Wij werken met het hele team iedere dag hard aan een positieve klantbeleving, en ik ga dit ook direct met het receptieteam bespreken.
Graag nodig ik u uit om samen een kop koffie te drinken en het even samen te bespreken.

0682-506781

top bedrijf

Goede hulp, klantvriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, en voor al netjes op tijd. top bedrijf

October 18, 2024

Goedemiddag Lucas,

Bedankt voor deze positieve review, ik ga het delen met het team !

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look