Jag beställde tigerräkor och friterade bläckfiskringar. Men en stjärna bort för att jag fick vannameiräkor istället för tigerräkor. Men både vannameiräkorna och bläckfiskringarna var jättegoda! Bra kv... See more
See what reviewers are saying
Fantastiskt god fisk. Räkorna var otroligt färska och goda. Den rökta laxen var väldigt god och även de 3 sillsorterna. Gillade inte osten alls men det är såklart en smaksak. Hade hellre önskat... See more
Otroligt hjälpsam och trevlig personal! Trots deras ovanligt detaljerade leveransschema, så råkade jag beställa till fel dag. Budfirman var redan där för att hämta varor när jag ringde, men de lyckade... See more
Vi köpte 4 st förpackningar fryst havskräftsoppa till 8 personer. Vi värmde upp soppan försiktigt i en kastrull med lock. Vi serverade 3,5 dl soppa /person i varm tallrik. Vi la i 5 räkor och st... See more
Company details
Written by the company
Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!
Contact info
Box 72, 177 22, Järfälla, Sweden
- 0812204301
- hej@vasafiskerian.se
- vasafiskerian.se
Replied to 6% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leveransen kom i tid och gick smidigt
Leveransen kom i tid och gick smidigt. Torsken och räkorna är supergoda jag är mycket nöjd 👍
Torskrygg
Magisk smakupplevelse!
Tredje leveransen av bl.a torskrygg,
räkor mm. Köper inte av någon annan än Vasafiskerian
Leveransen blev osäker
Fantastiska stora smakrika räkor
Fantastiska stora smakrika räkor, är så nöjd med beställning och frakt.
Är nöjd med varorna
Är nöjd med varorna,räkor och lax var bra. Torsken innehöll mycket vatten.
Ni levererar det Ni lovar
Ni levererar det Ni lovar! Det är a och o, alltså är det bäst! Den fisk jag fått har varit värd varenda krona! Leverantören är alltid lika bra.
Dessutom har jag skaffat Er en ny kund. Gunnel Margareta Swärd Lundström.
Varför poppade inte mina Osietra…
Bra service snabb leverans och …
Bra service snabb leverans och supergod fisk. Alltid lika nöjd😋😍
Hur kan man kalla dessa små räkor för…
Hur kan man kalla dessa små räkor för delikatess räkor det var iallafall inte vad jag hade förväntat mig
Smaken på fisken god
Smaken på fisken god. Storleken på torskbitarna tycker jag var för stora för en eller för små för två. Räkorna var goda men lite gummiaktiga
Så god och fin torskrygg
Så god och fin torskrygg! Räkorna är också toppen!
Bra och tillförlitligt företag!!
Mycket bra råvaror
Toppenkvalitet på lax och torsk
Enkelt att beställa och snabb leverans. Otroligt fin kvalitet på både torsk och laxfilé. Vi är riktigt nöjda. Vi kommer garanterat beställa igen!
8 personer .Vi köpte 4 st förpackningar fryst…
Vi köpte 4 st förpackningar fryst havskräftsoppa till 8 personer.
Vi värmde upp soppan försiktigt i en kastrull med lock. Vi serverade 3,5 dl soppa /person i varm tallrik. Vi la i 5 räkor och strödde färsk dill övanpå soppan.
Varm baguette vid sidan av.
Vi drack Sancerre vin.
Hur gott som helst !! Det gör vi om.
Mycket fina varor och säker leverans
Fin makrill har rökt några Filéer vart…
Fin makrill har rökt några Filéer vart mycket goda
Prima råvaror och snabb leverans.
Mycket fin fisk till ett bra pris med…
Mycket fin fisk till ett bra pris med smidig leverans.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.