Wij gaan al aardig wat jaren met hun mee naar interessante tweede wereldoorlog sites, deze ervaringen blijven ons raken. De reis, verblijven, bezichtigingen worden super door de gids Danny en Stephani... See more
See what reviewers are saying
Organisatie die erg zijn best doet om in een korte tijd jou als reiziger zoveel mogelijk mee te geven over de bijzonderheden van Wereldoorlog 2. Ze hebben hier ook oog en oor voor de persoonlijke ver... See more
Al meerdere malen een meerdaagse reis met VE-Tours gedaan, dit keer Berlijn, en wederom een gedenkwaardige reis. Met dank aan gids Danny en Stephanie die alles altijd tot in de puntjes heeft geregeld.... See more
Alles was zoals aangeboden. Prima begeleiding en uitleg tijdens de reis. Goed verzorgd, ook de toegang tot musea was perfect geregeld. Tijdens de de reis lekkere versnaperingen en drankjes verkrijgbaa... See more
Company details
About Stichting VE-Tours
Written by the company
VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.
VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*
VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden
Discover….
Learn….
Remember!
onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.
Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.
Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.
Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,
kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,
en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.
Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.
U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.
Contact info
Kokkerije 31, 7957EM, De Wijk, Netherlands
- +31 6 51091590
- Info@ve-tours.com
- ve-tours.com
Geweldige Dagtour Slag om Arnhem!
Danny en Stephanie tonen in chronologische volgorde de geallieerde routes richting Arnhem. De dagtour Market Garden Arnhem is een echte aanrader! Tip; het verhaal over de zuidelijke operatie van Market Garden is een mooie aanvulling op deze tour. VE-Tours biedt ook hier een geweldige tour aan!

Reply from Stichting VE-Tours
Voor mij de 2e keer dat ik mee ben…
Voor mij de 2e keer dat ik mee ben geweest
Alles prima geregeld, en ga zekers nog een keer mee
Was geopereerd op de dag dat is mee zou…
Was geopereerd op de dag dat is mee zou gaan gelijk doorgegeven en is gelijk op de andere datum gezet tof
Tour market garden
We hebben een super leuke dag gehad. Super leuke mensen die het organiseren en heel veel kennis. We hebben ontzettend genoten deze dag!
Twee mooie dagtouren gedaan market…
Twee mooie dagtouren gedaan market garden 1-2.
Duidelijke gids, veel informatie en alles eromheen was goed verzorgd. Echt een aanrader!
Market Garden 2 dagen
Goede verzorgde 2 dagen, ondanks de zwaarte van de gebeurtenissen toch ook veel gelachen, Doet elk mens goed. Deze tour is ook per dag te boeken, echter ik zou willen adviseren doe beide dagen, voor een compleet plaatje! Kijk uit naar de volgende tour in oktober en de Auschwitz reis. Dank beide.
Het was een heel interessante dag met…
Het was een heel interessante dag met een mooi groepje mensen . Iedereen was netjes en vrolijk. Een geslaagde dag voor ons allemaal.
Prima eerste kennismaking met D-day
Alles goed geregeld, goede prijs- kwaliteits verhouding. Gids met veel kennis.
Minpuntjes ( persoonlijk). Relatief veel tijd gestoken in het bezoeken van begraafplaatsen. Max 30 min was goed genoeg voor mij.
De PAK op het strand in de bunker was geen PAK 40
(is 75 mm) maar een PAK 43 ( is 88 mm)
We hebben Normandië bezocht met…
We hebben Normandië bezocht met VE-tours, dit was op zich al een geweldige ervaring. De kennis van de gids is bijna onuitputtelijk. De reisleidster was erg behulpzaam en ervaren. Kortom een top reis die veel indrukken bij ons heeft achter gelaten.
Wij bevelen reizen met VE-tours absoluut aan.
Indrukwekkend en leerzaam
Op een leerzame en indrukwekkende reis naar Normandië met VE tours geweest. De reis onder begeleiding van Stephanie en Danny was tot in de puntjes geregeld. Danny is inderdaad een ''lopende encyclopedie'' en Stephanie heeft er voor gezorgd dat we niks tekort zijn gekomen tijdens de busreis en gedurende het verblijf in het hotel. Een reis om niet snel te vergeten. Bedankt!
Het was een zeer goed georganiseerde…
Het was een zeer goed georganiseerde reis waarin alle elementen van, vooral, de Amerikaanse kant worden belicht. Misschien wat meer tijd voor de musea waar we zijn geweest, zou wat mij betreft wel mogen. Voor het overige; zeer geslaagd!!

Normandie D-Day tour
Uitstekende tour met een goede opbouw voor een beter begrip van de gebeurtenissen op D-Day.
Bijzonder fijne reisleiding in de vorm van gids en know it all Danny. De tour werd in goede banen geleid door onze fijne reisleidster Stephanie. Een fijne en leerzame reis met ruimte voor improvisatie o.l.v. fijne mensen. Zeer aan te bevelen!!

Reply from Stichting VE-Tours
Fijne reis en goed georganiseerd
Goed georganiseerd, rekening houden met de groep, reis voldoet aan het programma, erg fijn team (reisleidster en gids). Programma was goed gevarieerd wat onderdelen betreft en bood voldoende eigen tijd.

Zeer compleet programma
Enthousiaste reisleiding en zeer deskundige Nederlandse gids. Drukke, intensieve maar complete reis.
Goede schone hotelkamer met prima bed.
Comfortabele bus met toilet.

5 daagse Normandië reis
Wij hebben met Ve-Tours de 5 daagse Normandië reis gemaakt. Wat hebben Danny en Stephanie ons veel laten zien! Het was een bijzonder leerzame en indrukwekkende reis. Danny weet als gids zijn kennis op een boeiende manier over te brengen en Stephanie, de reisleidster, doet er werkelijk alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het zijn allebei absolute kanjers! Wij hopen zeker nog vaker met ze op reis te gaan.

Onvergetelijke reis
Wij hebben een onvergetelijke 5 daagse reis gemaakt naar Normandië met VE-Tours.
We hebben heel erg veel plekken en dingen gezien, met indrukwekkende verhalen erbij wat prachtig word verteld door Danny.
Alles is tot op de details super goed geregeld door Stephanie en je komt niks te kort.
Deze reis zal me voor altijd bij blijven.
We remember!

Auschwitz Herdenkingsreis april 2023
Wij zijn van 1 tot 7 april 2023 meegegaan met de Auschwitz Herdenkingsreis van VE-Tours. Voor ons is dit een zeer bijzondere ervaring geweest. De kennis en gedrevenheid van ´onze´ gids Danny en het organisatietalent van Stephanie heeft deze reis onvergetelijk gemaakt. De dagen zijn wel lang, er worden veel dingen bezocht en bekeken, maar het is in alle opzichten zeker de moeite waard. Wij kunnen iedereen dan ook zowel deze reis als VE-Tours aanraden. Onze volgende dagtour (Kampen in NL en Grebbelinie) is al geboekt. Tot snel weer 😉

Auschwitz tour
IK ben mee geweest met de Auschwitz tour in april 2023. Het was geweldig. Alles was super georganiseerd. Ik raad VE tours ook zeker aan bij mensen die ook graag reizen maken die te maken hebben met ww2.

Geweldige tour gehad!
Ik ben samen met mijn zus met VE tours meegegaan met de Auschwitz Herdenkingsreis van april 2023. Het was een hele bijzondere en indrukwekkende ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld door Danny en Stephanie. De reis was emotioneel, leerzaam en zwaar maar we hebben er erg van genoten. Zeker de moeite waard!

Onvergetelijke ervaring
De 2e reis naar Auschwitz gemaakt, het blijft echt Dicover Leurn Remember.
Een fantastisch team (Danny en Stephanie) die er een onvergetelijke en tot in de puntjes verzorgde reis van maken.
Een reis met veel informatie en met een lach en een traan.
Heb veel ontdekt, veel geleerd en zal het altijd blijven herinneren.
Ik raad iedereen aan die dit wil ervaren om met deze organisatie mee te gaan, je zal er geen spijt van krijgen

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.