Stichting VE-Tours Reviews 183

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij gaan al aardig wat jaren met hun mee naar interessante tweede wereldoorlog sites, deze ervaringen blijven ons raken. De reis, verblijven, bezichtigingen worden super door de gids Danny en Stephani... See more

Rated 5 out of 5 stars

Organisatie die erg zijn best doet om in een korte tijd jou als reiziger zoveel mogelijk mee te geven over de bijzonderheden van Wereldoorlog 2. Ze hebben hier ook oog en oor voor de persoonlijke ver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al meerdere malen een meerdaagse reis met VE-Tours gedaan, dit keer Berlijn, en wederom een gedenkwaardige reis. Met dank aan gids Danny en Stephanie die alles altijd tot in de puntjes heeft geregeld.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alles was zoals aangeboden. Prima begeleiding en uitleg tijdens de reis. Goed verzorgd, ook de toegang tot musea was perfect geregeld. Tijdens de de reis lekkere versnaperingen en drankjes verkrijgbaa... See more

Company details

1. Tour Agency
  2. Bus Tour Agency
  3. Cultural Tours Provider
  4. Sightseeing Tour Agency
  5. Travel Agency

About Stichting VE-Tours

Written by the company

VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.

VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*

VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden

Discover….

Learn….

Remember!

onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.

Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.

Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.

Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,

kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,

en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.

U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een mooie reis

Het was een geweldige reis. Een reis met een lach en een traan. Een top team die ons heeft rond geleid. Het is een aanrader Bedankt dat ik dit heb mogen meemaken

Beste Mia,

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk mogen wij u nog eens ontvangen op een van onze andere meerdaagse reizen of dagtours.

7 daagse Auschwitz herdenkingsreis

Voor het eerst in mijn leven heb ik gekozen om een busreis te maken. Samen met mijn broer Rowan. Wij wilde al heel lang samen Auschwitz bezoeken. Op facebook kwam ik reclame van V-E tours tegen en we waren gelijk enthousiast. Naast een bezoek aan Auschwitz staan er nog een heleboel andere bezoeken die met de holocaust en 2e wereldoorlog te maken heeft op het programma. De boeking ging makkelijk en snel. De bus had lekkere ruime zitplaatsen en was voor elke passagier voorzien van een oplaadplek. Er waren tv's aanwezig waarop films afgespeeld werden. Er was een toilet aanwezig en je kon koffie, thee, frisdrank of bier en wijn bestellen. De buschauffeur Hans (van Kras bus bedrijf) heeft ons overal veilig naartoe gebracht. Danny Frenken is een geweldig goede gids die veel weet en duidelijk verstaanbaar is. Hij is enorm enthousiast en het liefst wil hij je alles vertellen wat hij weet. Stephanie van Leeuwen is een hele lieve, enthousiaste en gezellige reisleidster die haar werk fantastisch heeft gedaan. Wij kwamen niks te kort. Ook was ze er voor ons als we het even moeilijk hadden. Danny en Stephanie hebben ons plekken laten zien die voor anderen niet zo makkelijk toegankelijk zijn. Kortom een geweldige ervaring rijker! Ik raad iedereen die graag een keer Auschwitz wil bezoeken een reis met V-E tours aan. Ze zullen je niet teleurstellen. Ik hoop in de toekomst nog een keer met hun te mogen reizen voor een dagtour of een langere reis.

Beste Demelza,

Wij van VE-Tours willen jullie hartelijk danken voor de mooie feedback op onze 7 daagse Auschwitz herdenkingsreis. En zijn ontzettend blij te lezen, dat wij van jullie eerste busreis een positieve ervaring van hebben kunnen maken.
Wij danken je voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen op een van onze andere meerdaagse reizen of dagtours.

Geweldige ervaring

Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Gids Danny heeft enorm veel kennis over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en weet alles goed over te brengen. Reisleidster Stephanie is een topper in het organiseren en regelen van de reis. Er wordt met alles rekening gehouden en vooruit gedacht. Wij gaan zeker nog een keer mee!

Beste Wanda,

Wij van VE-Tours willen jullie hartelijk danken voor de mooie feedback op onze 7 daagse Auschwitz herdenkingsreis. We zijn blij te lezen dat jullie dit als een geweldige ervaring omschrijven.
Wij danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen op een van onze andere meerdaagse reizen of dagtours.

Rated 5 out of 5 stars

Na 5 reizen te hebben mogen maken kan…

Na 5 reizen te hebben mogen maken kan ik geen minpuntje bedenken. Alle vragen worden beantwoord, alles wordt verzorgd. De volgende 2 dagtours zijn geboekt en de volgende 2 reizen staan op de planning. Wij kunnen ons geen betere reisorganisatie wensen. Grote dank en niets dan lof voor Danny en Stephanie.

April 7, 2023

Beste Sabine,

Wij danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. En kijken er ontzettend naar uit jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen op de dagtours.

Rated 5 out of 5 stars

Een geweldig ervaren en enthousiast…

Een geweldig ervaren en enthousiast team.
Danny als gids en Stefanie als reisleidster zijn zeer goed op elkaar ingesteld en maken de reis erg aangenaam.
Elke dag een vol programma waar ze ook een flexibele hand in hebben voor extra verrassingen.
Voor mij de 2e reis met deze kanjers en zeker niet de laatste.

December 11, 2022

Beste Jac.

Hartelijk dank voor deze mooie feedback. Wij zijn blij dat wij jullie enkele malen hebben kunnen verrassen. Wellicht tot een volgende reis.

Rated 5 out of 5 stars

Een ware must voor de liefhebber

Vakkundig en professionele enthousiaste begeleiding, een ware must voor de liefhebber van de historische gebeurtenissen tijdens de oorlogsperiode, een absolute aanrader

December 8, 2022

Beste Arjan.

Hartelijk dank voor deze mooie feedback. Wij danken je voor het in ons gestelde vertrouwen. Wellicht tot een volgende reis.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look