Jeg mottok en nuppefjerner som ikke virket. Skrev så en mail for å gjøre om på kjøpet. Kundeservice forklarte at den må ha gått i stykker under transport og sendte meg en ny. Mottok den etter kort tid... See more
See what reviewers are saying
God nettside. Rask levering. Opplevde at pakken som kom i posten 24 november 2025 var vekke og stjålet. Skrev mail til Veloura kundeservice som tok tak i saken med en gang. De ordnet ny vare og fikk s... See more
"Vurdert 5/5 av 10.000+ fornøyde kunder" Misvisande, og feilaktig informasjon. Bruka mykje shady markedsføringsmetoda utan å dokumentere eller vise til noko. Litt lenger nede på sida står det "654... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Gjenbruk over forbruk! Våre innovative klespleieprodukter gir nytt liv til dine tekstiler, for en bevisst og bærekraftig livsstil. Blås liv i dine gamle klær!
Contact info
Karl Johans gate 25, 0159, Oslo, Norway
- kontakt@veloura.no
- veloura.no
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er utrolig fornøyd med min Silkify steamer!
Er utrolig fornøyd med min Silkify steamer! Den er god å bruke, effektiv og har plass til mer vann enn flere steamere jeg har hatt tidligere. Ikke minst fungerer den veldig bra alt fra finere plagg som kjoler og skjørt, til t-skjorter og jeans. Liker også fargen så godt. Anbefales!
Veldig rask service…
Veldig rask service å hjelp når en trenger det fra kundeservice.. Seriøs nettbutikk dette. Anbefaler gjerne videre.
Kundeservice er upåklagelig Min ble…
Kundeservice er upåklagelig Min ble bort i posten. Sendte mail og noen dager etterpå fikk jeg en ny i posten. Veldig førnøyd og den står til forventningene 😀
Rask oppvarming med stor vannbeholder…
Rask oppvarming med stor vannbeholder og gøy å bruke steameren, når resultatet blir så bra :0)
Kjempefornøyd.
Varen tilsvarte absolutt mine forventninger og jeg kan absolutt anbefale produktet til andre.
Kjempefornøyd med både service og…
Kjempefornøyd med både service og produkt!
Den blir fort varm og den er kjempegod på både skjorter og gardiner. Anbefales :)
Genialt produkt
Har ikke rørt strykejernet etter jeg fikk denne steameren. Den er så lett å ta med seg og er klar til bruk på få sekunder!!
Har brukt den kjempemye, både til blokking av heklede bestemorruter, og all slags klær. I tillegg ser den jo fin ut så den får stå på utstilling ved klesskapet - alltid beredt 😂😍
Rask levering!
Genial nuppefjerner, god service og rask levering!
Rask levering og meget imponert over kvaliteten på nuppemaskinen. Har lenge letet etter en nuppemaskin som tar gode tak. Denne må jeg si er en av de bedre jeg har testet😀
Alle burde ha et sånt produkt!
Alle burde ha et sånt produkt!
Angrer på at eg ikke har fått mæ et sånt produkt tidligere. Både eg og samboeren er kjempe fornøyd. Anbefales!
Jeg har hatt rynkende skjorter og…
Jeg har hatt rynkende skjorter og kjoler i klesskapet mitt som ikke har blitt brukt for at jeg ikke liker/kan ikke stryke.
Men klærne blir nå brukt etter jeg fikk håndholdt steamer fra Veloura.
Den er lett å bruke og effektiv på å stryke klær.
Deilig og enkelt!
Enkelt, raskt og virket supert. Stor fornøyd med begge bestillingene mine. Ikke bare fått nøstet opp flere gamle rynkete skjorter, men gikk faktisk over sofaen med nuppefjerner!! 5 av 5 fra min side.
Rask levering
Rask levering. Fine produkter til hverdagsbruk. Veldig fornøyd!
5 stjerner fra meg!
Jeg er svært fornøyd med Veloura Silkify steameren. Den har virkelig forenklet min hverdag, spesielt siden jeg aldri har likt å stryke klær. Steameren er enkel å bruke, og så snart man har lært teknikken, blir resultatene fantastiske hver gang. Den er også praktisk å ta med på reiser.
Kundeservicen deres er også i toppklasse. Da jeg hadde en forsinkelse med min ordre, fikk jeg raske og hyggelige svar samt en kompensasjon for forsinkelsen. Jeg følte meg godt ivaretatt, og det er tydelig at de bryr seg om kundene sine.
Silkify steameren har et godt håndtak og stor vanntank, noe som gjør den brukervennlig og effektiv. Den retter ut krøllete klær raskt og skånsomt, og det sparer både tid og beskytter tekstilene.
Jeg er også imponert over hvor raskt produktene blir levert, og prisene er rimelige med tanke på den høye kvaliteten man får. Anbefales på det sterkeste!
Stilrene og praktiske produkter
Rask levering, veldig rask svar tid på support og veldige gode produkter.
Priser er rimelige og er en god deal for kvalitets varer.
Kjempebra kundeservice
Kjempebra kundeservice, men raske svar og hygelig tilbakemeldinger. Jeg har tatt kontakt med kundeservice pga ordren min var forsinket og jeg fått umidlebrart og effektive tilbakemeldingen med en del refusjon for å kompensere for forsinkelsen. Jeg er fornøyd med servicenivået og bistand på kvaliteten på kundeservicen. Anbefales.
Supert produkt!
Jeg elsker dette produktet! Jeg misliker veldig å stryke klær, så Veloura Silkify steamer har gitt meg et nytt, strykefritt liv. Den er også lett å ha med og bruke når man er på reise. Så snart man lærer seg teknikken (henge opp plagget, strekke ut de flatene man skal steame, samt holde steameren nært nok), går det som en drøm. Vil anbefale dette produktet til andre!
Beste steameren jeg har hatt!
Silkify steamer har et utrolig godt håndtak og stor vanntank, noe jeg har savnet i andre steamere. Den retter ut krøllete klær fort, og er enkel å bruke. Elsker den!
Jeg har prøvd Silkify fra Veloura
Jeg har prøvd Silkify fra Veloura, og den er fantastisk! Den frisker opp klærne raskt og skånsomt, sparer tid og beskytter tekstilene. Absolutt et bærekraftig og trygt valg!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.