Altid rene og blanke vinduet i huset. En fornøjelse når vi har haft besøg af Vendsyssel Vinduespolering. Og årets hit er når drivhuset i maj har fået en tur. Vinduerne deri er pæne og præsentab... See more
See what reviewers are saying
Vi har nu brugt Vendsyssel vinduespolering i et par år. Har altid været tilfreds med resultatet. Både vinduer og rammer bliver vasket. Skønne og høflige medarbejdere, der er til at stole på. Kan kun a... See more
Company replied
undskyld Martin,,’men jeg var ikke så tilfreds med vores vinduer oven på. for første gang!! men ellers I laver et godt stykke arbejde 😃.
Company replied
Jeg bestilte viduspudsning som en gave. Det var nemt over deres hjemmeside. De udførte opgaven imens ingen var hjemme, resultatet var rigtig flot
Company details
Written by the company
Skinnende rene vinduer – hver gang! Hos Vendsyssel Vinduespolering leverer vi professionel vinduespolering af højeste kvalitet – og vi gør det med et smil! Vi tror på, at god service handler om mere end bare rene ruder. Derfor er vores tilgang grundig, personlig og gennemsigtig, så du som kunde altid ved, hvad du får. 🔹 Hele pakken – hver gang! Når du vælger os, får du ikke kun rene vinduer, men også en komplet service, hvor vinduesrammer, karme og døre altid bliver rengjort uden ekstra omkostninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sørger for, at dine vinduer ser ud som nye – både inde og ude. 🔹 Tilpasset din hverdag Vi ved, at vores kunder har travlt, og derfor gør vi det nemt for dig. Vi tilpasser vores service efter dine behov, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi kommer til tiden, arbejder effektivt og efterlader dine vinduer funklende rene – uden besvær for dig. 🔹 Erfaring, kvalitet og ordentlighed Med stor erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere det bedste resultat. Vi følger nøje med i udviklingen inden for vinduespolering og anvender altid de nyeste teknikker og mest skånsomme metoder. Det betyder, at vi ikke kun sikrer en flot finish, men også passer godt på dine vinduer. 🔹 Erhverv og private – vi dækker hele Vendsyssel Uanset om du har en privat bolig, en butik, et kontor eller en større ejendom, kan vi hjælpe. Vi arbejder både for private kunder og virksomheder og tilpasser vores service efter dine ønsker. Vi dækker hele Vendsyssel og er altid klar til at tage imod nye kunder, der ønsker en pålidelig og professionel vinduespudser. 🔹 Tillid og troværdighed Når du inviterer os til at pudse dine vinduer, inviterer du os hjem til dig. Vi respekterer dit hjem og din ejendom og sørger altid for at levere vores service med respekt og omtanke. Vores kunder roser os for vores høje standarder og pålidelige service – og vi er stolte af at have mange faste kunder, der vælger os igen og igen. 📞 Klar til at få rene vinduer uden besvær? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at give dine vinduer den kærlighed, de fortjener!
Halvorsmindevej 112B, 9800, Hjørring, Denmark
- kontakt@venpol.dk
- venpol.dk
Jeg er godt tilfreds👍😘
Er meget tilfreds med den service…
Er meget tilfreds med den service Vendsyssel Vinduespolering.
Det er et flot stykke arbejde han laver samt holder aftalen
Prisen er også rimelig
Flot resultat
Hurtig og effektiv vinduespolering
Hurtig og effektiv vinduespolering af mange større vinduer og vinduer vi ikke selv kan nå.
Har haft besøg af jer en gang til…
Har haft besøg af jer en gang til indendørs vinduesvask, det var vi ganske tilfreds med, i skal så komme tilbage efter 4 uger, den uge i skal komme, ringer jeg til jer om vi kan flytte vores tid til ugen efter fordi vi skal på ferie, det aftalte vi, skulle lige sende det til jer på sms os, som jeg også gjorde som aftalt, men i kom aldrig ugen efter & har intet hørt fra jer siden, rigtig øv!
OPDATERING 👇🏼
Efter min anmeldelse her, bliver der rettet op på hele situationen, I kommer ugen efter min anmeldelse & vasker mine vinduer indvendigt, i vasker dem sørme også udvendigt, selvom jeg kun har jeg til indvendigt pudsning & alt sammen uden betaling for at beklage situationen som var opstået.
Så nu har jeg dem fast til både indvendig & udvendig pudsning, ser frem til næste besøg.
God service & hurtig behandling hvis der skulle ske noget 👏🏻

Rigtig god service
Jeg er glad for at have jer til at vaske mine vinduer, de bliver pæne rene hver gang og ingen striber ☺️.
Kan helt sikkert anbefales

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. God service, fleksibel og nemt. Dog var der lidt striber efter vask.

Hurtig og effektiv.
Professionel og pålidelig vinduespudsning!
Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Vendsyssel Vinduespolering som vinduespudser, og jeg er virkelig imponeret over både resultatet og servicen. Vinduerne står knivskarpe uden striber, og arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og til tiden.
Kommunikationen har været nem og behagelig, og der blev taget hensyn til både mine ønsker og aftaler.
Jeg kan varmt anbefale Vendsyssel Vinduespolering til alle, der ønsker rene vinduer og en god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har allerede lavet en fast aftale med dem!
Kommer altid til den aftalte tid
Kommer altid til den aftalte tid. Hurtige og smukke vinduer når de kører igen. Jeg får besked straks de kører igen. Venligt personale.
veludført arbejde
Vi har fornøjelsen af at benytte Vensyssel Vinduespolering, og er meget tilfreds med resultatet.
Prisen er fair, og servicen helt i top.
Kan varmt anbefale firmaet til andre, der ønsker rene vinduer.
Rene vinduer uden striber
Betaler sig.
Høflige; kommer til tiden og holder det de lover. - go pris.
Godt arbejde drenge
Altid flot arbejde
Altid flot arbejde, både vinduer og vinduesrammer er flotte rene efter jeres besøg