verantwoord-afvallen.nl Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Weight Loss Service

Written by the company

Met verantwoord-afvallen.nl kun jij afvallen met lekker en normaal eten!

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Suikerconsumptie eruit, minder kilo’s erin!

Het dieet is een prima manier om van de verslavende werking van suikerconsumptie af te kicken. Dat lukt goed. Bijkomend voordeel is dat je gemakkelijk en op een prettige manier gewicht verliest.

Als één persoons gezin is het in het begin even puzzelen welke hoeveelheden van toepassing zijn. Van de diner ovenschotels maak ik de gezinsvariant en vries een deel in wat ik in de daarop volgende week weer gebruik. Dat geldt ook voor het heerlijk bananenbrood en de chocolade ontbijtrepen.

February 12, 2023

Reply from verantwoord-afvallen.nl

Bedankt voor de leuke review Lot!

een haalbaar dieet

Ik denk dat ik eindelijk een haalbaar dieet heb gevonden!
Afgelopen jaren heb ik meerdere andere programma's geprobeerd met resultaat, maar geen blijvend resultaat omdat het veel tijd en energie vroeg om de gerechten te bereiden. Als je dan elke avond jouw gerecht moet maken en dan ook nog eens het gerecht voor de rest van het gezin, dan is dat voor mij niet haalbaar op termijn.
Ook de veelheid van ingrediënten maakte al snel dat het kassa ticket de hoogte in ging.
Dit dieet verantwoord afvallen is haalbaar want je mag brood en redelijk veel fruit eten en de avondrecepten zijn eenvoudig en met een minimum aan ingrediënten.
Ik zit nu in mijn 4 de week en ben bijna 4 kg kwijt en al enkele cm's in omtrek.
Bij vragen of onduidelijkheden kan je steeds een email sturen en krijg je snel een antwoordje terug.
Persoonlijk vind ik dit programma een aanrader.

February 1, 2023

Hoi Bie,

Bedankt voor de leuke review!

Veel succes nog!

Rated 4 out of 5 stars

Verantwoord afvallen is nog eens lekker ook!

Het fijne van ‘Verantwoord Afvallen’ is dat er 4 soorten weekschema’s zijn qua calorieën. Op deze manier kan je zelf uitvinden welke het beste bij je past. Daarnaast zijn de maaltijden ook nog eens heerlijk en kijk ik er elke avond weer naar uit om te eten. Ik heb maar zelden momenten dat ik echt enorm veel honger heb. Ik raad dit product ten zeerste aan!

January 22, 2023

Reply from verantwoord-afvallen.nl

Bedankt voor de leuke review Gido!

Super programma

Super programma! Geen gevoel van diëten. Heb de tweede ook besteld.
Drie weken bezig en 3kg kwijt. Vet percentage gedaald en metabolisme.
Bedankt

December 6, 2022

Reply from verantwoord-afvallen.nl

Bedankt voor de leuke review!

Rated 4 out of 5 stars

Heerlijke en makkelijke recepten!

Heerlijke en makkelijke recepten!

Geen hongergevoel en we eten echt heel lekker! Inmiddels 7 kg mee afgevallen en blijf de recepten zeker gebruiken, want geniet er echt van.
Enige nadeel is dat ik het receptenboek niet opgeslagen krijg op m’n telefoon. Na een paar maanden verloopt de link van het boek en moet ik Silvia weer mailen om de link open te zetten. Maar dat is puur een administratief dingetje.
Verder echt een aanrader!

June 8, 2022

Hi Maaike,

Bedankt voor je leuke review! Zet hem op!

Groetjes,
Team Verantwoord Afvallen

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, handige en haalbare weekschema's, en het werkt ook écht. De recepten zijn makkelijk te maken en lekker ,ook voor kinderen. Hierdoor is het ook makkelijk te realiseren, ben elke week 1 tot 1,5 kilo verloren. Vragen worden snel beantwoord,dat is heel fijn. Het zou mooi zijn, als het aantal calorieën ook vermeld staan bij de recepten zelf. Hier zou aan gewerkt worden,ben benieuwd. Een aanrader voor iedereen, die gemakkelijk en verantwoord wil afvallen.

March 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik kan ‘ gezond slank ‘ iedereen aanraden!

Ik ben zo’ n 3 weken terug begonnen met afvallen via ‘ gezond slank ‘ . Na de Corona tijd en weinig sporten was ik afgelopen jaar 5 kilo aangekomen en dat merkte ik duidelijk aan mijn te strak zittende kleding.
Eerst heb ik berekend hoeveel calorieën ik moest eten om af te vallen en dat weekoverzicht volg ik.
De gerechten zijn tot dusver heerlijk, en door de afwisseling ook niet saai. Zelfs mijn gezin eet gewoon mee!
Tot nu toe al 3,2 kg afgevallen en kijk uit om binnenkort op mijn streefgewicht te zitten.

March 10, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look