Venlige, professionelle og omsorgsfulde. Er aldrig i tvivl om at mine dyr er i de tryggeste og mest kompetente hænder hos dem❤️🩹
Company replied
Havde brug for akut dyrlægehjælp til vores hund som blev syg en søndag aften. Dyrlægen så vores hund og hun blev sat i hurtig behandling og havde det meget bedre allerede efter 24 timer. Dyrlægen g... See more
Company replied
Altid imødekommende. Altid omhyggelige. Har altid tid uanset om røgen står ud af ørerne. Margrethe brugte lige sin frokostpause på at kikke på en ekstra hund, som jeg havde været så fræk at tage med... See more
Company replied
Hos Frederiksberg Dyreklinik i Sorø tager vi os af familiens dyr i Sorø. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Frederiksbergvej 17, 4180, Sorø, Sjælland, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 72% of negative reviews
Typically replies within 1 month

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Dyrlægen var god ved min kat, god personale og god service

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Nu har jeg været hos forskellige dyrlæger, men aldrig været et sted, hvor de giver sig så god tid til at finde ud af, hvad min vovse kunne fejle. Sidste gang havde hun en tendens til at humpe. Det var ikke benet. Men ryggen, som hun havde ondt i. Så fik hun noget ultralyd - og ud af klinikken løb der en glad og smertefri vovse...

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Vores kat bliver altid godt og professionelt behandlet,
når vi kommer i klinikken. Så det er rigtig dejligt.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Vi fik en hurtig tid til tandbehandling af vores kat, selvom det var sommerperioden.
God, venlig, og professional behandling. Man får også en god opsummering bagefter.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
De var søde og omsorgsfulde ved aflivning af min søde lille hund kan kun anbefale dem

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Havde brug for akut dyrlægehjælp til vores hund som blev syg en søndag aften.
Dyrlægen så vores hund og hun blev sat i hurtig behandling og havde det meget bedre allerede efter 24 timer. Dyrlægen gav os relevant information og var meget behagelig. Der blev herefter givet besked til vores vanlige dyrlæge.
Kan kun anbefale klinikken.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Min søn og jeg fik den fineste og mest omsorgsfulde behandling hos jer, da vi meget pludseligt måtte tage afsked med vores elskede kat😮💨❤️

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Fin hurtig behandling efter angreb fra anden kat.
Tryg ved personalet.De er dygtige.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Super dygtigt og empatisk personale. Vores Margrthe er den bedste dyrlæge vi nogensinde har haft.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Meget meget kompetent tilgang af personalet, vores kat var i trygge hænder

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Altid sødt personale. Vi har kun haft gode oplevelser med dyrlægerne. De har Altid tid til en selvom der er travlt i klinikken. Og de er meget omsorgsfulde. Og vil til hver en tid anbefale dem.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
De får simpelthen fuld plade. 1 for deres service, 1 for deres altid super søde personale, 1 for at have den rette forståelse for både mennesker og dyr, 1 for kort ventetid og sidst men ikke mindst får de 1 for de personer de er, for de er helt bestemt guld værd på alle tænkelig måder. Vil 100% anbefale dem til andre.

Reply from VetGruppen - Frederiksberg Dyreklinik Sorø
Super service, konstruktiv behandling, stor tillid til hvad jeg sagde som opdagede en livmoderbetændelse, selv om vores hund ikke havde de almindelig symptomer. Blev gjort plads til hun blev operet med det samme.
Der er blevet fuldt op på det i mere end 14 dage med besøg og opringning , samt skriv hvor der bliver svaret med meget hurtigt.
Meget professionelle, empatiske.