VetGruppen - Galten Dyreklinik Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Søndergade 24, 8464 Galten, Midtjylland, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for at bruge Galten Dyreklinik VetGruppen. De leverer en meget høj grad af service, og man bliver altid mødt med stor venlighed og imødekommenhed. Personalet er professionelle og t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores hund havde spist myregift og vi kontaktede dyrlæge klinikken, som straks videre stillede til en dyrlæge. Kompetent og fagligt proffesionel tilgang til problematikken. Vi følte os helt igennem ly... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rolig og fattet dyrlæge, som fik mig til at føle at min kat ikke kunne komme i bedre hænder end hans. Jeg har fundet den helt rette dyrlæge, til at tilse mine dyr fremadrettet. Kan varmt anbefale G... See more

Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency Veterinarian Service

Written by the company

Hos Galten & Ry Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Galten & Ry. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 61% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2,081 reviews in the last 12 months

Write a review

Stille og rolig konsultar

Stille og rolig konsultar, dygtig dyrlæge 🥰

June 30, 2026

Kære jonna

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 4 out of 5 stars

Ryan er min yndlings dyrlæge 🥰

Ryan er min yndlings dyrlæge 🥰

Men det koster mange penge 💸

July 2, 2026

Kære Britt

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Galten/Ry dyreklinik siden…

Har brugt Galten/Ry dyreklinik siden 2003. Altid været tilfredse. Forsætter nu med nr 4 hund. Bedste anbefalinger herfra.

June 2, 2026

Hej mariann

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke sige det for mange gange

Jeg kan ikke sige det for mange gange: vi er meget tilfredse med Baileys dyrlæge Turi. Altid smilende og kompetent.

June 2, 2026

Hej LONE

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Rated 1 out of 5 stars

Vores hund blev næsten lam i…

Vores hund blev næsten lam i bagpartiet, kom til dyrlægen men blev sendt hjem igen med smertestillende. Blev ikke undersøgt, hvis det var en prolaps skulle man handle omgående!Det blev der ikke. Se tiden an, blev der bare sagt. Dette blev for meget at se på dagen efter at hunden overhovedet ikke kunne støtte med bagbenene. Endte med aflivning 😭 Lige for inden fik hunden fjernet nogen tænder for 6.000 kr. Så forlangte de ydermere for behandling med tabletter og aflivning. Hvordan kan en dyrlæge være så ligeglad for dyret og kun tænke på penge!

June 10, 2026
Unprompted review

Hej Lone

Tak fordi du har delt din oplevelse – også i dine tidligere anmeldelser – og vi er meget kede af, at forløbet med din hund har efterladt dig med en så svær og smertefuld oplevelse.

Vi forstår godt, at det er en meget følelsesladet situation, når ens kæledyr bliver alvorligt sygt, og vi har stor respekt for den sorg, du står i.

I den konkrete situation blev der ved den første undersøgelse vurderet en behandlingsmulighed med smertelindring og observation, og vi anbefaler altid, at man kontakter os igen ved forværring, så vi kan reagere hurtigt. Vi er oprigtigt kede af, at forløbet alligevel endte, som det gjorde for jer.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gennemgå forløbet internt, så vi kan lære af det og sikre tydelig og tryg kommunikation fremadrettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at tale sagen igennem.

Venlig hilsen,

Rated 4 out of 5 stars

Aflivning

Havde en god snak med Dyrlægen, så min sidste rest tvivl blev fjernet.

June 3, 2026

Hej Søren

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Rated 5 out of 5 stars

personale der tager godt i mod menneske…

personale der tager godt i mod menneske som dyr.
har brugt Galten Dyreklinik en del år.
Jeger godt tilfreds.

May 24, 2026

Kære Tina

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Vi føler os godt behandlet

Vi føler os godt behandlet . Taurus er altid rolig hos jer . Derfor .

May 19, 2026

Hej Grethe

Venlighed

Venlighed
Tillid til faglig dygtighed
Anbefales varmt

May 13, 2026

Kære Elisabeth

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Tryg og professionel dyreklinik med høj service

Personalet er professionelle og tager sig god tid til både dyr og ejer, hvilket skaber en tryg oplevelse hver gang. Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og virkelig brænder for dyrenes trivsel.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der ønsker kompetent behandling og en rigtig god serviceoplevelse. ⭐⭐⭐⭐⭐

May 16, 2026

Hej Martin

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Rated 5 out of 5 stars

God betjening rådgivning og dygtige…

God betjening rådgivning og dygtige imødekommende dyrlæger.

April 25, 2026

Hej Jeanne

Stille og roligt besøg

Stille og roligt besøg, det var dejligt både for hunden og jeg.

March 13, 2026

Kære Jørgen

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Ser både menneske og dyr

Professionel ydelse.
Venlig og imødekommende.
God behandling, hvor både menneske og dyr ses.
(Valgt dem til i over 20 år.)

January 31, 2026

Kære Laila

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

man føler altid

man føler altid, at man får den bedste behandling og er i trygge hænder og det gælder alle på klinikken

January 22, 2026

Hej Lena

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

VetGruppen

Venlig og god personale

December 18, 2025

Hej Torben

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Kære Anja

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

En god oplevelse hver gang.

Jeg har brugt Galten Dyreklinik i en hel del år og har altid følt at mine hunde har været i trygge hænder. Personalet er meget venlige og imødekommende. Hvis jeg bliver usikker på noget er de der til at berolige mig. Jeg kan varmt anbefale Galten Dyreklinik og Vetprogrammet.

December 13, 2025

Kære Linda

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Meget kompetent og venlig

Meget kompetent og venlig. Virkelig fin vejledning efter undersøgelsen

December 10, 2025

Hej Ulrike

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look