Company replied
Vi føler os altid godt tilpas, når vi besøger klinikken. Dyrlægerne virker meget dygtige og giver god forklaring på, hvad der er galt og hvilken behanding, de skønner er bedst for vores hund. Vores... See more
Betjent af en sød ansat ,var inde og hente hundefoder 0g som altid fint betjent
Company replied
Jeg bliver altid så godt behandlet når jeg besøger dem. De er tillidsvækkende og super hjælpsomme. Det er der jeg tager hen hvis min kat nogensiden får udfordringer, ingen tvivl!
Company replied
Hos Grenå Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Grenå. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Fabrikvej 10, 8500, Grenå, Midtjylland, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 59% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Betjent af en sød ansat ,var inde og hente hundefoder 0g som altid fint betjent

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Professionel og venlig personale som viste ægte omsorg for vores kæledyr.

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
nem booking procedure og gennemførelse. hurtigt effektivt og proffessionelt af alt personale

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
super kvalificeret og sød dyrlæge Pia og sød personale

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Meget tilfreds, dygtig dyrlæge Sidsel, vores hund var meget tryk ved hende selv om det var første gang hun mødte Sidsel...

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Vi ankom til Grenå dyrehospital med en pludseligt alvorligt syg hund. Vi havde dagen forinden været ude og gå en lang tur på stranden, hvor der absolut ingen tegn var på sygdom. Han var ligeså energisk og energi fyldt som han plejede.
Dagen efter om morgenen, døjer han med diarre, opkast, kramper osv. Vi kontakter derfor dyrlægen da vi kan se den er helt gal med ham, og køre derefter derud.
Den meget unge dyrlæge siger at der ikke er noget alvorligt galt, og sælger os efter en pakke hundemad som skulle hjælpe til 500kr. Hvorefter vi betaler cirka 1500kr for servicen.
Hvordan en pose hundemad akut skulle kunne hjælpe på en hund som ikke engang kan indtage vand uden at brække sig, er mig en gåde…
Han er tydeligvis mega forgiftet af et eller andet, og om det er snus, blå alger eller noget tredje er underordnet. Faktum er at dyrlægen intet gjorde ved det, og tjekkede det heller ikke. Vi blev sendt hjem med ro i maven, da vi jo havde fået afvide at det ikke var alvorligt..
6 timer efter dør Karlo på stuegulvet. Han blev 9 mdr. gammel….

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Hurtig tid og en god behandling og rolig omgang omkring min hund.

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Altid en meget god behandling, dyrlægen udviser interesse for min hund, lytter og skaber en god kontakt både med dyr og ejer.

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
vi var den 2-6 på besøg første gang. vi havde vores 2 år gammel berner sennen med. til kemiske kastration.og vacc. vi mødte Pia som i den grad.gav os indtrykket af al tid i verden .god forklaringer og ro. virkelig god oplevelse.
i dag den 8-6 måtte vi så ringe med tung hjerte. vores 12 år gamle maincoon var blevet syg og det var tid. Hende der tog tlf var super sød og fandt en hurtig tid. vi mødte så Sidsel. så varm og rolig og værdig en afsked. og al tid i hele verden.
Mange tak

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Min kat var kommet til skade og han fik taget rgt mv samt medicin. En kæmpe hjælp. Han har det rigtig godt nu igen

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Både dyrlæge Ida og sygeplejske Karoline var meget venlig og tog godt imod mine to marsvin, som skulle til sundhedscheck. De var gode til at holde marsvinerne i ro, da det kan være stessende at komme til dyrlæge. De klippede negle, kiggede på øjne og pels, og andre ting.
Jeg er utroligt meget tilfreds med mit besøg hos Grenaa Dyrehospital - vil klart anbefale :-)

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
God og professionel hjælp og vejledning.
Altid imødekommende personale til vores hund. 🥰🦮

Empatiske og professionelle medarbejdere.. Rigtig fin oplevelse 😊👍🏻

Reply from VetGruppen - Grenaa Dyrehospital
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.