Kompetent og behagelig dyrlæge der var turen forbi her. Stille og rolig, hvad der virkede godt og afslappende på vores lille hest. God til, at forklare og oplyse forebyggende fremad rettet. De... See more
Company replied
Super kompetent dyrlæge som havde styr på tingene. Vi blev ringet op undervejs i forløbet for at dyrlægen vidste hvordan udviklingen med hesten var. Vi følte os i rigtig gode hænder. Vi var yderste ti... See more
Company replied
Jeg er fuldt ud tilfreds og synes jeg blev taget meget seriøst i forhold til mine bekymringer om min islænder der er forfangen. Forløbet er dog ikke færdigt endnu men indtil videre er jeg så glad o... See more
Company replied
Hos Horsedoc Hestehospital Århus tager vi os af heste i Århus og resten af Jylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Blåvej 15, 8471, Sabro, Midtjylland, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 72% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Behagelig og forstående dyrlæge.
Jeg blev taget aloverligt i mine observationer.

Fik ordnet tænder på 2 heste
alt gik efter planen, og der var god service

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Kompetent og behagelig dyrlæge der var turen forbi her.
Det bedste i væremåde:
Alle heste er ens uanset hvad, og det var en rigtig god fornemmelse at få.
Nogle dyrlæger har det med at jo dyre og finere hest jo mere .... beklager men det er oplevet, og sådan var det overhovedet ikke her.
Vil fremover klart bruge Horsedoc til alle vores heste

Det var en god
oplevelse og professionel

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Forløbet er dog ikke færdigt endnu men indtil videre er jeg så glad og taknemmelig for den støtte og forståelse jeg får fra HorseSoc

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Jeg bruger og har altid brugt Horsdoc Hestehospital , de er faglige meget kompetente, rolige, forklarende og jeg føler mig tryg ved at overlade hestenes sundhed og trivsel til dem .

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Altid meget professionelt, god og hyggeligt behandling fra Horsdoc.
Det bedste anbefalinger her fra

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Vi havde en super god oplevelse da vores heste skulle have tjekket tænder. Dyrlægen var både venlige og professionelle, og hun tog sig god tid til at forklare alt. Vi følte os virkelig i gode hænder. Kan varmt anbefales!

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Det var professionelt og der blev taget godt hånd om min hest.
Jeg fik en udførlig beskrivelse af proceduren på skrift og det udleveret medicin samlet i en pose.
Før og efter besøget var der kontakt med egen dyrlæge, så meget betryggende og let for det videre forløb.

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
God og virkelig kompetent dyrlæge.
Det eneste negative er ventetiden da vi bor 1 times kørsel fra de fleste vagtdyrlæger. Det er svært i en akut situation!

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
God tilkaldevagt en søndag, med god indledende afklaring inden han kørte hertil. Professionel behandling på stedet - intet ‘mersalg’, men derimod en foreløbig afslutning, hvilket er rart. Besked om at ringe igen, hvis der sker ændringer ellers er alt OK for nu. Følelsen af at dyrlægen tog bestik at situationen uden (eget) behov for at gå med livrem og seler og henvise til efterfølgende undersøgelser og behandlinger. Det blev ikke nødvendigt.

Reply from VetGruppen - Horsedoc Hestehospital Århus
Ved handelsundersøgelse af hest fortalte dyrlægen at hesten var halt i 1 1/2 grad. Hesten var IKKE halt. Gudskelov kunne køber også se at den ikke var halt. Anden dyrlægen erklærede hesten perfekt 4 dage efter og hesten blev solgt.