VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Tanholmvej 3, 6880 Tarm, Midtjylland, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed. Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk opleve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med de dygtige dyrlæger og hjælpsomme personale i øvrigt der er på dyreklinikken i Tarm. Særligt vil jeg dog fremhæve Peter Busk som jeg har benyttet som dyrlæge i mange år til a... See more

Rated 4 out of 5 stars

At dyrlægen virkede ægte interesseret i min hest, ikke bange men selvfølgelig med respekt for ham. Hun snakkede til ham og rørte ved ham. Hun var stille og rolig omkring ham. Dette er sket de 3 gange... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid dyrlæge til tiden. (Selvom jeg selvfølgelig vil ha forståelse for forsinkelse ) Denne gang vaccination 40 min efter jeg havde ringet. Så kan det vist ikke gøres hurtigere 🥳 Super service og k... See more

Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency Veterinarian Service

Written by the company

Hos HS Hestepraksis tager vi os af heste i Tarm, Ikast og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Tanholmvej 3, 6880, Tarm, Midtjylland, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 72% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

1,915 reviews in the last 12 months

Write a review

respekt og overbærenhed

Hos Peter Busk dyrlægerne, opleves hver gang, udover professionel faglig behandling, en indlevende respekt for hesten, samt en venlig og tålmodig overbærenhed med ejeren.

November 28, 2025

Hej venzel

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for jeres hjælp

Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed.
Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk oplevelse.

Dyrlægen Simone var utrolig sød både over for mig og hestene. Hun er professionel, ung, teknisk dygtig og viser en stor kærlighed til dyr. Jeg vil anbefale jer til alle mine venner det var simpelthen den bedste service, jeg kunne ønske mig.

Og så har I ovenikøbet rigtig gode priser.
Endnu en gang tusind tak til jer og til Simone.

December 2, 2025

Kære Mario

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Super godt.

Super godt.

November 21, 2025

Hej Yrsa

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Kompetent

Kompetent, sød og med forståelse for vores situation.

November 7, 2025

Hej Tanja

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Rated 1 out of 5 stars

Utryg og uprofessionel håndtering af…

Utryg og uprofessionel håndtering af akutbesøg.

October 23, 2025
Unprompted review

Kære kunde

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi er altid åbne for en dialog, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse eller fortælle, hvad vi kan gøre for at gøre det bedre.

Høj faglighed

Høj faglighed, god omgang/tilgang til hesten

November 2, 2025

Hej Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Dygtig og kompetent dyrlæge

Dygtig og kompetent dyrlæge der virkelig vidste hvad hun havde at gøre med og min hest var tryg i hendes hænder

October 10, 2025

Kære Ditte

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er dejligt at høre din oplevelse.

Altid dyrlæge til tiden

Denne gang vaccination 40 min efter jeg havde ringet. Så kan det vist ikke gøres hurtigere 🥳 Super service og kompetente dyrlæger.

September 19, 2025

Kære Charlotte,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores hurtige service og kompetente dyrlæger. Det er vores mål at yde den bedste pleje til alle vores patienter, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige dyrlæger alle sammen og vi er altid trygge når de har været der

Vi er rigtige glade for HS alle deres dyrlæger er dygtige og vi er rigtige trygge når de har været der til vores heste , selv sekretær og veterinær sygeplejerske er vi rigtige glade ved de giver altid en god behandling når vi ringer til dem

August 14, 2025

Reply from VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm

Dejligt at læse Majbritt, tusind tak for din anmeldelse

Faglighed

Faglighed og grundig med overblik

July 5, 2025

Reply from VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm

Tusind tak for anmeldelsen Bjarne. God weekend til jer.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og professionel behandling af…

Altid god og professionel behandling af alle mine heste, store som små.
Kører gerne langt for de rigtige dyrlæger og resten af det fantastiske personale.

May 23, 2025
Unprompted review

Reply from VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm

Hej Lisbeth, tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at læse, at du er glad for behandlingen hos os. Vi ønsker jer en god sommer fra alle os.

Rated 5 out of 5 stars

Altid søde venlige og imødekommende

Altid søde venlige og imødekommende. Altid gode til at svare på spørgsmål og forklare “ting”. Man har altid førelsen af at dyrlægen har “god tid” selv om de sikkert har en meget presset dag. 😊😊👍

May 1, 2025

Reply from VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm

Tusind tak for anmeldelsen Gitte. Det er dejligt at læse, at du er glad for omgangen hos os :-) Vi ønsker jer dejlig sommer herfra

Take a closer look