Vi har været på villa provence i to dage. Hotellet har en perfekt beliggenhed ift. indre by og shopping muligheder. Alt er gennemført til mindste detalje i fransk stil. Servicen var fant... See more
See what reviewers are saying
En temmelig skuffende oplevelse. En kedelig morgenmad - til 600 kr for 2 personer. Der står på hjemmesiden at der bliver gjort rent hver dag på værelset. Det blev der helt sikkert ikke i... See more
Vi havde booket superior værelse til 1.995 kr., excl. morgenmad, som vi dog fik med i prisen. Vores forventninger var naturligvis høje, men vi blev skuffet. Det værste var morgenmaden. Sølle tallerk... See more
Vi bestilte Nytårsmenu til 2 personer hos Villa Provence. Menuen vi bestilte bestod af 3 retter, forret, hovedret samt dessert, man kunne vælge flere retter og snacks men dette var rigeligt til os.... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Villa Provence er en lille atmosfærefyldt oase placeret i hjertet af Aarhus. Vores 35 værelser og 4 suiter er alle indrettet individuelt i provencalsk stil. Vi ønsker at give hotellets gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvorfor du oplever en udpræget personlig service og opmærksomhed – så du kan føle dig hjemme, når du er ude. Når du tjekker ind i vores hyggelige lounge, kan du nyde en varm espresso eller en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig. Vi i Familien Bühlmann glæder os til at byde dig velkommen.
Fredenstorv 12, 8000, Aarhus C, Denmark
- hotel@villaprovence.dk
- villaprovence.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
SKUFFENDE OPLEVELSE.
En temmelig skuffende oplevelse.
En kedelig morgenmad - til 600 kr for 2 personer.
Der står på hjemmesiden at der bliver gjort rent hver dag på værelset. Det blev der helt sikkert ikke i de 3 døgn vi boede der.
Sengene var ikke redt. Sengetøjet var blevet snavset - men det blev ikke skiftet.
Vi fik ikke rene håndklæder en eneste gang. Da der ingen udluftning var på badeværelset var vores håndklæder våde og lugtede surt den næste dag.
Der var kaffemaskine men ingen ting til at røre rundt med - vi måtte bruge skaftet på en tandbørste.
Der var 2 små mælk - selvom jeg var nede og hente flere og bad om de satte flere de næste par dage. Det gjorde de ikke. Vi måtte ud og købe mælk selv.
Dispenseren på sæben var gået i stykker så man måtte skrue den af og hælde fra flasken.
Toilettet var ulækkert nede i kummen.
Selve værelset levede slet ikke op på det man så på billederne - fotoerne må være “fotoshoppet”. Der var absolut ingen elegance over værelserne/ hotellet, som de giver udtryk for på deres hjemmeside.
Det er helt sikkert sidste gang vi bor der.
Det eneste gode var beliggenheden. Hotellet lå meget centralt ift byen.
Alle pengene værd
Alt er gennemført til mindste detalje i fransk stil.
Servicen var fantastisk, og meget nærværende på en professionel måde - men fik også en til at føle at man var velkommen og set. De er nysgerrige på hvad man har af planer og er utrolig smilende.
Vi sov rigtig godt, og stedet emmer af hygge.
Morgenmaden var helt eksemplarisk og servicen var i top. Man kan mærke og smage at de gør noget ekstra for den autentiske madoplevelse de tilbyder.
Alle pengene værd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis man ønsker en unik oplevelse
Hvis man ønsker en unik oplevelse, er dette hotel, det helt rigtige. Du bor centralt, hvis du ønsker at bruge byens tilbud. Du har også mulighed for at blive på hotellet og nyde stedets gode stemning. Værelserne er små men har alt, hvad et fransk hotel skal tilbyde: - meget stilfuldt og alt er gennemført til mindste deltage i indretningen. Vi nød vores ophold til fulde og kommer meget gerne igen, - tak for alt.
Et fantastisk hotel midt i Aarhus
Et fantastisk hotel midt i Aarhus. Hotellet er gammelt, men alt er pænt renoveret og der er meget rent både på værelser, gange og andre rum. Personalet er helt utrolig imødekommende, og man får, straks man træder ind af døren, en følelse af at være en helt speciel gæst. Alt spillede perfekt.
Værelset var skønt, det fælles opholdsrum utrolig hyggelig, med synlig personale, caféen med en dejlig fransk stemning og morgenmaden super god med friske og gode kvalitets produkter.
Deres hyggelige gårdhave er noget helt for sig selv, og skal vi helt bestemt opleve en sommeraften.
Vi kommer helt sikkert igen.
Men tag jeres drinks et andet sted. De er meget dyre i deres tag-selv bar.
Måske byens mest charmerende hotel
Måske byens mest charmerende hotel. En tidslomme og meget stemningsfuldt. Personalet er meget imødekommende og serviceniveauet utroligt højt. Vi var vilde med både værelse (nr. 18), badeværelse og morgenmaden, men især de utroligt smukke rammer på stedet. Både ude og inde. Selv musik og dufte var dejlige. Eneste meget store ulempe var, at vi slet ikke sov hele natten pga. voldsom larm fra trafik og et hav af råbende og fulde folk på gaden plus levering af varer fra en stor lastbil til hotellet lige foran vores vinduer. Det var meget generende og ødelagde desværre oplevelsen ret meget. Det er naturligvis ikke hotellets skyld, at der er så meget larm i Århus om natten, men med en pris på 1900,- kr. for et værelse for en enkelt nat, tager man alligevel penge for den fulde oplevelse og det gælder også retten til en god nats søvn. Vi fik heller ikke advarsler om larm ved tjek ind fx. Det var ærgerligt. Vi ville ønske, man fx havde undladt at få leveret varer før solen stod på - lige foran gæsternes vinduer. Den slags kan man planlægge sig ud af.
Elskede den hyggelige indretning
Elskede den hyggelige indretning, på trods af lidt “pastiche” med vandfontænerne, så var det alligevel med til at skabe en hyggelig atmosfære når man kom ind. Genial placering, fedt med aflåst parkering, suuuupersmuk gårdhave, dejlig morgenmad og sød betjening. Vi savnede intet, og var meget tilfredse. Det er jo ikke d’Angleterre, men vi nød hvert et minut vi tilbragte på Villa Provence :)
Dårlig start på dagen ..
Elsker stort set alt ved dette fine hotel i hjertet af Århus,.. fine værelser, smuk gårdhave, god betjening og skøn sydlandsk stemning i Danmark,… MEN er SÅ skuffet over ikke selv at måtte bestemme hvor jeg vil sidde, når jeg skal spise min morgenmad,.. morgenmaden er for mig en lige så stor del af oplevelsen som resten af opholdet/hotellet, vil rigtig gerne sidde og hygge mig med min morgenmad i
et roligt hjørne ( hvor der er lidt mere ben- og bordplads), længst væk fra udgangen, og hvor det ikke trækker koldt udefra , desværre er dette hjørnebord et 4 mandsbord og der må man åbenbart ikke sidde, hvis/når man kun er 2 personer ( selvom der på ingen måde er fyldt op ved bordene i rummet) - det er 2. gang, 2. ophold jeg oplever denne irettesættelse, hvilket jeg finder er utilfredsstillende på et boutique hotel i den lidt dyrere ende, ærgeligt, ærgeligt for den samlede oplevelse….
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Oplevelse
Vi skulle have en overnatning i Århus og blev anbefalet Villa Provence.
Den gode service startede allerede, da vi bestilte værelse.
Vi fik en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ modtagelse. Dejligt med parkering i gården.
Det første der møder os er skøn gårdhave når man træder ind breder der sig en ro.
Smukke lokaler og skønt personale der for en til at føler sig meget velkommen.
Hvis vi igen skal overnatte i Århus er der ingen tvivl om hvor det skal være.
Tænk at Århus har sådan en perle liggende lige midt i Århus.
Charmerende franskinspireret hotel
Villa Provence er er fantastisk åndehul midt i Århus, som byder på fransk stemning, velindrettede værelser, en lækker bordserveret morgenmad, hyggelige stuer med "tillidsbar", en særdeles hyggelig gårdhave, og et rummeligt parkeringsområde med (meget dyre) ladestandere i baggården. Her er ikke billigt, men her er dejligt at være.
Slet Ikke vært prisen
Middelmådigt lettere slidt hotel højst vært 2-3 stjerner.
Kun prisen var 5-stjernig.

Fremragende hotel
Fremragende hotel, virkelig lækker morgenmad, utrolig dejligt personale, smukke værelser. Skøn, skøn gårdhave. Hyggelig “bar”. Der er tænkt over alle detaljer. Ubetinget anbefaling herfra!
Flot have
Smukke omgivelser Men morgenmaden var urolig dårlig. Tørt brød melonen var tør og uden smag. Blåbær sure. Og vi blev ikke oplyst om at der var en buffet med toppungs til den yoghurt vi fik serveret Ostene var utrolig tyndt skåret desværre trækker det ned , fordi andre omkringliggende hoteller har meget højere standard og idet prisen er høj er forventningerne også højere
Skønt hotel
Sødt og hjælpsomt personale, fine hyggelige og rene værelser, lille hyggelig gårdhave, fantastisk morgenmad og god central beliggenhed.
Super velkomst
Super velkomst - guide til P plads med mulighed at lade el bil 👏🏻
Skønt værelse - og dejlig selvbetjeningsbar.
Lækker morgenmad som blev serveret ved bordet.
Det bedste var, at receptionen bragten desserten fra restaurant Et op på værelset. Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk og autentisk hotel
Fantastisk og autentisk hotel. Personalet med Peter i førersædet, formår at give en super personlig og hjertelig betjening, så man som gæst føler sig hjemme
Kan kun anbefales.
En perle midt i Århus
Skuffelse - ikke pengene værd
Vores forventninger var naturligvis høje, men vi blev skuffet. Det værste var morgenmaden. Sølle tallerkenservering og tørt (gammelt?) brød. Værelset var ok, dog med småmangler: Ledning til elkedel for kort, så den skulle stå på gulvet ved kontakten, ingen udsugning på badeværelse, så dug kunne forsvinde, skyl i toilettet virkede ikke rigtigt.
Skønneste hotel med fantastisk personale
Vi har været på hotellet fra fredag til søndag. Vi blev SÅ venligt modtaget af Peter og Jan, skønneste modtagelse :-).
Det skønneste værelse, den utrolig dejlige gårdhave og ikke mindst den lækre morgenmad, det gjorde weekenden til den skønneste længe. Sjældent har vi følt is SÅ godt taget af, vi kommer helt sikkert igen :-)

Reply from Villa Provence
Levede ikke op til forventninger
Vi havde læst nedenstående kommentarer og havde derfor høje forventninger. Det levede desværre ikke op til hvad vi havde håbet. Vi havde booket et superior værelse til 2.195 DKK + parkering, så forventninger afspejlede også hvad vi har oplevet andre steder med det prisniveau
Positive elementer
- Værelsesindretningen var hyggelig
- Charmerende gårdhave med fin mulighed for drikkevarer
- Venlige tjenere til morgenmaden
- Central placering i Århus
Negative elementer
- Værelset (vi boede på værelse 11), var utrolig varmt og der var meget lydt. Ovenlysvinduerne var helt primitive (ikke moderne ovenlysvinduer med flere lag), hvilket gjorde at værelset var meget varmt. Aircon passer ikke ind i stilen, men der var kun vinduer mod gårdhaven så svært at skabe noget luft på værelset. Lydniveauet udefra var meget højt grundet de tynde ovenlysvinduer, så der var fest fra gaden til kl. 2 og så måger fra kl. 4. Det var derfor ikke nogen god oplevelse at være på værelset - der var varmt og larmende i de timer vi havde det
- Vi havde ikke samme oplevelse af morgenmaden som andre. Vi kunne godt lide at det blev tallerken serveret, men frugten til morgenmaden var en håndfuld blåbær og melon i både - og 1 af ostene var en president trekant brie i papir. Det var ikke dårligt, men slet ikke som vi har oplevet andre steder og havde forventet

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Det fineste værelse, hvor vi fik en opgradering i anledning af vores bryllup. Der var kræset for detaljerne med chokolade og et håndskrevet kort på værelset, og værten Jan gjorde hele oplevelsen til noget helt særligt. Morgenmaden og de unge piger var også on point.
Vi kommer helt sikkert tilbage en dag!

Reply from Villa Provence
Helt fantastisk hotel midt i Århus med…
Helt fantastisk hotel midt i Århus med den lækreste franske stemning overalt. Sødt personale og himmelsk morgenmad. 5 store stjerner herfra.