Vi har været på villa provence i to dage. Hotellet har en perfekt beliggenhed ift. indre by og shopping muligheder. Alt er gennemført til mindste detalje i fransk stil. Servicen var fant... See more
See what reviewers are saying
En temmelig skuffende oplevelse. En kedelig morgenmad - til 600 kr for 2 personer. Der står på hjemmesiden at der bliver gjort rent hver dag på værelset. Det blev der helt sikkert ikke i... See more
Vi havde booket superior værelse til 1.995 kr., excl. morgenmad, som vi dog fik med i prisen. Vores forventninger var naturligvis høje, men vi blev skuffet. Det værste var morgenmaden. Sølle tallerk... See more
Vi bestilte Nytårsmenu til 2 personer hos Villa Provence. Menuen vi bestilte bestod af 3 retter, forret, hovedret samt dessert, man kunne vælge flere retter og snacks men dette var rigeligt til os.... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Villa Provence er en lille atmosfærefyldt oase placeret i hjertet af Aarhus. Vores 35 værelser og 4 suiter er alle indrettet individuelt i provencalsk stil. Vi ønsker at give hotellets gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvorfor du oplever en udpræget personlig service og opmærksomhed – så du kan føle dig hjemme, når du er ude. Når du tjekker ind i vores hyggelige lounge, kan du nyde en varm espresso eller en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig. Vi i Familien Bühlmann glæder os til at byde dig velkommen.
Fredenstorv 12, 8000, Aarhus C, Denmark
- hotel@villaprovence.dk
- villaprovence.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Intet mindre end fremragende.
Vi bestilte Nytårsmenu til 2 personer hos Villa Provence.
menuen var helt perfekt sammensat og afstemt portionsmæssigt, super smagfuldt og let at anrette da Villa Provance havde lagt små anretter videoer ud.
Absolut ikke sidste gang vi bestiller hos dem, og stor cadeau til kokkene...

Naturligvis den højeste vurdering
Naturligvis den højeste vurdering. Den betalte pris er helt i overensstemmelse med forventningerne. Jeg har kun boet på dette hotel én gang med min familie og var helt tilfreds. Tak for den varme velkomst!

Reply from Villa Provence
super beliggenhed lige ved Åen i Aarhus…
super beliggenhed lige ved Åen i Aarhus og super god morgenmad ikke noget at klage over Hotellet er fantastisk
dejligt med parkering baggården til bilen
og en hyggelig gårdhave

Fantastisk oplevelse
Et super hyggeligt hotel, fantastisk service, lækkert morgenmad.
Et utrolig hyggelig gårdhave, Alt var perfekt
Tusind tak for en god oplevelse, det betød mere end i aner.
Tak for denne gang
De bedste hilsner Jette Raal

Reply from Villa Provence
En fantastisk lille oase midt i Aarhus by!
Villa Provence er en fantastisk lille oase midt i Aarhus by. Når man træder ind i den smukke gårdhave, får man øjeblikkeligt følelsen af at være trådt ind i franske omgivelser. Værelserne var indrettet i provencalsk stil, hvilket virkelig skabte rammerne for en hyggelig og romantisk atmosfære for os som gæster. Vi havde den skønneste overnatning, og det bedste af det hele - et smilende, varmt og imødekommende personale, som sørgede for god service lige fra vi trådte ind af døren!

Reply from Villa Provence
En autentisk perle i midten af Århus
Jeg havde fornøjelsen af desværre kun en enkelt overnatning på hotel Villa Provence. Hotellet er gennemført lækkert indrettet med franske detaljer, lækre plejeprodukter på badeværelset, lækker bruser. Betjeningen er fantastisk med den perfekte blanding af personlighed og professionalisme. Mit besøg var under corona, så vi fik serveret en stor charcuteribakke fyldt med lækkerier på værelset ligesom morgenmaden også blev serveret der - og i rigeligt store og lækre mængder. Giver mine bedste anbefalinger :-)

Reply from Villa Provence
ALT er gennemført romantisk dejligt…
ALT er gennemført romantisk dejligt venligt selv blomsterne smiler 🌸
Midt i Århus m egen P plads i lukket område.
Dette er mit valg hver gang jeg er i Århus, ikke kun en overnatning. En oplevelser for alle sanser, med varm personlig betjening fra alle.
Vi kommer igen👏🌺

Hyggelig oase
Er det her D'Angleterre ? Nope. Det er et hyggeligt romantisk hotel som leverer det der skal til for en hyggelig overnatning.
Fik et dobbeltværelse på 3 sal (der er elevator for dem der ønsker/behøver det). Et fint hyggeligt værelse som emmer af hygge og romantik. Nej, det er ikke vildt stort (og koldt), men lille og hyggeligt. Perfekt for to...og det var vi ;-)
Servicen var i top fra ankomst til afgang, og det indebærer også morgenmaden i kælderen.
Er man til hyggestemning kontra stort og koldt, så er det her stedet. Fredsfyldt og varmt.
Hyggeligt, smukt og centralt
Hotel Villa Provence ligger i hjertet af Aarhus, og ER virkelig en lille fransk oase - selv på en dansk efterårsdag tager gårdmiljøet sig godt ud. Interiøret er romantisk og fint. Franske filmplakater pryder hotelværelsets vægge, sengen sover man fantastisk i, morgenmaden smager skønt og personalet er imødekommende og hjemligt. Villa Provence er ikke bare et hotel, men også en oplevelse, min mand og jeg nu et par gange har føjet til vores Aarhus-tur.