Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... See more
Company replied
Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... See more
Company replied
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Denmark
Jeg har nu modtage min Rom fra jer af og sikke en smag den er virklige god og der en en god balance og dybet ude det bliver for meget så den kan i godt være bekendt virklige skøn rom med dejlige smag 🥃🥃og den går godt til nogle nødder eller salte mandler 👊👌😊

Reply from Wanderum
En fantastisk rom smager lige så godt som alle de andre der har lavet kan varmt anbefales

Reply from Wanderum
Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt forstå den har vundet i test i Californien! Den super hurtig levering var bare et plus oven i.. Kan varmt anbefales…

Reply from Wanderum
Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skabet længere. Det smager simpelt hen for godt til at undvære.😋
Heldigvis havde Wanderum min ryg: Levering i pakkeshoppen allerede dagen efter.😅
Tak for den mest fantastiske smag!
Tak for at have min ryg!
Men jeg har lært min lektie: Jeg vil aldrig mere løbe tør.😃

Reply from Wanderum
Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal stille op med mine Wanderum-krus. Jeg kan jo kun drikke af et ad gangen. Nå, så må jeg jo nok invitere til romsmagning - men jeg vil jo helst selv nyde de gyldne, velsmagende dråber. Det er godt nok en go rom.

Reply from Wanderum
Nem og hurtig levering, rigtig god smag og kan nydes til enhver lejlighed

Reply from Wanderum
Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes rommen er exeptionel velsmagende medg god dybde og eftersmag. Varm anbefaling herfra.

Verdens bedste rom
Virkelig god kundeservice
Super hurtig forsendelse
Eneste minus er den lille mængde i flaskerne og den høje pris.

Reply from Wanderum
Virkelig god rom! Jeg bestilte Aguara edition, og den smager fantastisk.
Leveringen var super

Reply from Wanderum
Jeg vil sige er en ny en indenfor Rom har bygget en fin Rom samling op da jeg hørte om wanderum tænkte jeg på et opslag på Facebook ja jeg holder nok ikke men lad os prøve den så jeg købte Agura edition mening noget af det bedste rom jeg nogensinde har smagt den kunne faktisk godt få syv stjerner glæder mig til at smage jeres andre produkter vh Kasper
Lækker rom og hurtig levering. Støtter gerne Morten og co en anden god gang:-)

Reply from Wanderum
Bestilte en rom i fødselsdagsgave til min søn og han var meget tilfreds. Så meget at han selv vil bestille en rom mere af en anden slags.
Kunne afhente pakken 23 timer efter bestilling, så super godt.

Reply from Wanderum
Pæn overskuelig hjemmeside, hurtig og simpel levering. Og jeg er tilfreds med produktet, men det er en smagssag i forhold til, hvad man ønsker af en rom.

Reply from Wanderum
Den smager godt men jeg synes ikke den er lige så sød som det beskrives.

Reply from Wanderum
Smager godt og god til pengene selvom det er dyrt