Wash World - Struer - Bredgade Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Bredgade 64, 7600 Struer, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Kan klart anbefales. Synes der forholdsvis god vask og Tørning. Har købt fri vask. Tørringen kanonen drejer med det gør det mega godt man ikke har en masse vand der tørre ind. Har været tidlig... See more

Rated 3 out of 5 stars

Nummerplade scanner er desværre ofte ude af drift. Når det så regner på skærmen kan man ikke taste sin nummerplade manuelt ind. Det vil kundeservice ikke høre på. Derfor kun ⭐️⭐️⭐️

Rated 3 out of 5 stars

Det er yderst irriterende at vil man ikke opdatere sin vask er det næsten umuligt at trykke på nej tak knappen i dag måtte jeg gentagende gange trykke hårdt på den ikke okay

1. Car Wash

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bredgade 64, 7600, Struer, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,893 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Er blevet forringet har lukket fra…

Er blevet forringet har lukket fra klokken 22,00 til 07.00 det var i det tidspunkt jeg havde tid, det passede med at jeg kunne vaske bil på vej hjem fra arbejde, men nu er der kun åben fra 07.00 til 22.00 og hvis ikke der er optaget så er det ude af drift

January 19, 2025

Hej Michael,
Vi beklager, at vores åbningstider ikke længere passer til dine behov, og vi forstår, at det kan være frustrerende, når det påvirker din mulighed for at vaske bilen på vej hjem fra arbejde. Vi justerer åbningstiderne baseret på brugsmønstre og vedligeholdelsesbehov, men vi tager din feedback til efterretning, da det er vigtigt for os at imødekomme vores kunders ønsker bedst muligt.
Vi beklager også, hvis du har oplevet, at anlæggene har været ude af drift. Vores tekniske team arbejder løbende på at sikre, at alle anlæg fungerer optimalt, og vi sætter stor pris på, hvis du vil kontakte vores kundeservice og oplyse, hvilken lokation du har oplevet problemer på, så vi kan undersøge sagen nærmere.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.
Sara

God vask

God vask
Men meget tit ude af drift

January 20, 2025

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken, men vi beklager, hvis du ofte oplever, at en hal er ude af drift. Vi arbejder hårdt på at minimere nedetid og sikre, at alt fungerer optimalt. Tak for din tålmodighed, og vi håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 🚗✨
Lana

Hej Preben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Det glæder mig at høre, at du havde en effektiv og hurtig oplevelse med din vask. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Aden

Fungere fint

October 22, 2024

Hej Tonny.

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi meget glade for. Det virker derfor også til, at du har haft en god oplevelse, og det er jo det vigtigste for os!

Vi håber på at se dig snart igen nede ved vaskehallen.
Kirsten. Wash World

Bilen blev ren - men...

Bilen blev ren, men spuledysserne fungerer stadig ikke i vaskehallen i Struer??

September 11, 2024

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse af bilen.
Også tak for din interesse for vores vaskhal, og info om spuledysserne.
Jeg kan oplyse, at der er en tekniker på vej til vaskehallen.

Kirsten. Wash World

Rated 5 out of 5 stars

Der var gode spande,børster,sæbe og…

Der var gode spande,børster,sæbe og vaskehallen er helt perfekt 😜😜

July 20, 2024

Hej Knud,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse 😊.

Singh

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har oplevet mange fejl. For at få hjælp med dette, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjälp'-sektionen på vores hjemmeside. Vi står klar til at assistere dig der.

Wash world

Altid plads

Altid plads

June 12, 2024

Hej Ib,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at der altid er plads, når du besøger os. Din tilfredshed betyder meget for os.

Yahya 🚗✨

Vasker ikke ordentlig

Vasker ikke ordentlig

May 21, 2024

Hej Per.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Venligst medsend foto af bilen efter vask, så vil de behandle og besvare, så hurtigt som muligt.

nr plade skanner

May 11, 2024

Hej Jan.

Hvis du har samme oplevelse når du skal vaske din bil næste gang, så venligst ring til vores Akut telefon, når du holder ved terminalen. Så vil de prøve hjælpe dig straks.

Rated 2 out of 5 stars

Halvdelen af gangene jeg kommer for at…

Halvdelen af gangene jeg kommer for at vaske bilen er vaskehallen i uorden og jrg må køre med uforrettet sag.

May 3, 2024

Hej Søren.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Hej Jan,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Rated 2 out of 5 stars

Vasker og tøre aldt for dårlig og aldt…

Vasker og tøre aldt for dårlig og aldt for dyr har da også sagt min abonnement op

April 29, 2024

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten af vores vask og tørring, og at du har fundet vores priser for høje. Vi værdsætter din feedback.
Hvis du har brug for assistance, vil jeg anbefale at kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

WashWorld

Vasker så dårlig

Vasker så dårlig

April 6, 2024

Hej Tim,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Lana

Alt ok

Alt ok. Fin vask

March 16, 2024

Hej PEB

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for 😊

Er der det mindste, så lad os høre fra dig. Du kan kontakte os ved at skrive ind til vores Kundeservice - via washworld.dk. Er der noget ude på lokationen i Struer, så tøv endelig ikke med at kontakte vores akuttelefon.

God dag til dig.

Lykke 🚗

Rated 1 out of 5 stars

Det er da noget af det ringeste vask

Det er da noget af det ringeste vask, har kørt min Suzuki Swift 6 gange igennem vasketunnel, bagenden er overhoved ikke rørt af børsterne og tørringen er elendig, så kun en stjerne herfra.

March 14, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at din bil ikke blev vasket som forventet efter flere gange i vores vaskehaller. Dette er bestemt ikke den standard, vi stræber efter at levere.

Skulle du opleve problemer i vaskehallen en anden gang, er du altid velkommen til at ringe til vores akuttelefon for øjeblikkelig assistance.

Jasmin.

Kundeservice lytter ikke.

Nummerplade scanner er desværre ofte ude af drift.
Når det så regner på skærmen kan man ikke taste sin nummerplade manuelt ind.
Det vil kundeservice ikke høre på.
Derfor kun ⭐️⭐️⭐️

March 13, 2024

Hej Jon,

Beklager problemerne med nummerpladescanneren og de udfordringer, dårligt vejr medfører. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den seriøst.

For at adressere dette direkte, besøg venligst https://washworld.dk/hjaelp og vælg "Vaskehal og reklamation". Vi arbejder på forbedringer.

Tak for din tilbagemelding.

Ahad

Det er en fantastisk

March 12, 2024

Hej Said

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det gør os alle sammen rigtig glade 😊

Ser frem til at vaske din bil mange gange i fremtiden.

Lykke 🚗

Nemt

Nemt, især når computeren virker

March 4, 2024

Hej Mogens,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at du finder det nemt at bruge vores service, især når alt fungerer som det skal. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunders oplevelse er problemfri og tilfredsstillende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at levere en service, der møder dine forventninger :-)

Zara
Wash World

Vasken var god

Vasken var god, men nummerplade genkendelsen virker ikke og det er svært at trykke nummerpladen ind manuelt

February 11, 2024

Hej Kim,

Mange tak for de fire flotte stjerner! Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med vasken. Vi beklager dog de problemer, du oplevede med nummerpladegenkendelsen og den manuelle indtastning af nummerpladen.

Vi vil tage fat i dette problem og se på løsninger for at forbedre denne proces. Din tilbagemelding er meget værdifuld for os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre en bedre oplevelse næste gang.

Tak for din forståelse.

Berivan