Wash World - Svendborg - Nyborgvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Nyborgvej 4, 5700 Svendborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det er fordi jeg normal vasker i Vordingborg og efter at havde prøvet jeres vaskehal i Svendborg får vordingborg fremadrettet kun mellem 2 og 3 stjerner

Rated 3 out of 5 stars

Vasken stoppede midt i vask og bilen blev mere beskidt end da jeg ankom. Jeg kontakter kundeservice, som både skal have en masse dokumentation og herefter et kontoudtog før de kan tilbagebeta... See more

Rated 1 out of 5 stars

- Altid dårlig tørring af bilen - blæseren kører ikke ned og tæt til bilen. Det gælder alle vaskehaller. - Mere end hver anden gang er en maskine i udu og venter på reperatør. - Forsøger du at kon... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fint koncept. Effektiv vaskehal, med skånsomme vaskebørster på maskinen. Fint at der stilles spand, vaskebørste og visker poser til rådighed. Konkurrencedygtig pris. Lidt malurt er at tørringen er m... See more

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Nyborgvej 4, 5700, Svendborg, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,833 reviews in the last 12 months

Write a review

Hvorfor jeg kun giver den 3 stjerner

Hvorfor jeg kun giver den 3 stjerner, skyldes at aftørringen er biler er blevet væsentlig dårligere få det seneste...

December 13, 2024

Hej Birger,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du oplever, at aftørringen er blevet dårligere på det seneste. Din kommentar er vigtig for os, og vi tager det med som input til forbedringer. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan undersøge det nærmere. Vi vil gerne sikre en god oplevelse for dig fremover.
Lana

Rated 2 out of 5 stars

Hverken vask eller tørring er særlig…

Hverken vask eller tørring er særlig godt, men mangler alternativer….

November 17, 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at hverken vasken eller tørringen har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesidens 'Hjælp'-sektion, så vi kan se nærmere på din oplevelse og hjælpe dig videre.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne forbedre din oplevelse fremover.

Aden

Rated 3 out of 5 stars

Vaskehallen på Nordre Ringvej var i…

Vaskehallen på Nordre Ringvej var i uorden, så måtte ned til Nyborgvej i stedet. Heldigvis ingen kø

November 7, 2024

Hej Troels,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vaskehallen på Nordre Ringvej var ude af drift, men det er godt at høre, du kunne komme hurtigt til på Nyborgvej. Hvis du oplever udfordringer en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ahad

Rated 2 out of 5 stars

Ikke alle vaskehaller vaske og tørre…

Ikke alle vaskehaller vaske og tørre lige godt

October 23, 2024

Hej! Magnus

Jeg forstår, at kvaliteten kan variere fra vaskehal til vaskehal. Hvis du oplever problemer med en specifik lokation, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på det.

Jacob

Rigtig god vask

Rigtig god vask men ikke helt så god tørring

October 12, 2024

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken. Vi tager din feedback om tørringen til efterretning, så vi kan forbedre os fremover.

Ammar

Ren bil

Bilen blev ren, tørring halter lidt efter.

October 4, 2024

Hej Poul,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Jasmin.

Nemt

Fin vask, men køb den dyre pakke hvis bilen skal være helt ren og tør

October 3, 2024

Hej Sune

Tak for den fantastiske anmeldelse. Vi stræber efter at opnå den ekstra stjerne en dag.

Nicklas

Jeg er utilfreds

Jeg er utilfreds, med at ca, hver anden gang jeg vil vaske, hvisker den ene vaskehal ikke på,Nyborgvej i Svendborg, er de ved at være slidt op ?.

September 20, 2024

Hej Erik.

Jeg vil anbefale, at du skriver til kundeservice, og fortæller om din/ dine oplevelser.
Så vil de undersøge det, og vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt.

Rated 3 out of 5 stars

WASHWORLD Svendborg fungerer normalt…

WASHWORLD Svendborg fungerer normalt godt - men vaskehal 2 går oftere og oftere i stykker - hvilket giver kø😤
Permanent løsning bør findes for vaskehal 2

September 18, 2024

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at vaskehal 2 i Wash World Svendborg ofte går i stykker og skaber kø. Det er noget, vi vil tage alvorligt og få undersøgt nærmere, så vi kan forbedre driften og mindske ventetiden.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at din næste oplevelse bliver bedre.

Noman

Rated 1 out of 5 stars

- Altid dårlig tørring af bilen

- Mere end hver anden gang er en maskine i udu og venter på reperatør.
- Forsøger du at kontakte WW skriver de at de grundet travlhed ikke kan besvare din henvendelse nu….. og der går min. 14 dage før første svar. Sådan har det været de seneste 2-3 år.
- Hellere betale 50.- mere/md. og få mere kvalitet/stabilitet/service.

September 14, 2024

Hej Steffen,

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at svare inden for 48 timer, og jeg beklager, hvis det ikke har været tilfældet. Angående tørringen kan det variere afhængigt af det valgte program, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Kontakt endelig vores kundeservice, så vi kan se nærmere på dine oplevelser.

Yahya

Rated 3 out of 5 stars

Bilen er ren og virker fint

Bilen er ren og virker fint, men der er ofte en af vaskehallerne som er ude af drift og dermed venter man tit i en 1/2 time på at få vasket sin bil det gælder begge steder i Svendborg

September 8, 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for, at bilen bliver ren, men vi beklager ventetiden og at vaskehallen nogle gange er ude af drift. Vi arbejder altid på at forbedre oplevelsen, og vi håber, at din næste vask går hurtigere!

Muhammad

Nogenlunde vask

June 26, 2024

Hej Carsten.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.

Kirsten. Wash world.

Det er nemt

Det er nemt, men syntes ikke at den skyller voksen ordentlig af, og den tørre ikke nok.

May 30, 2024

Hej Bente.

Tak for de fire stjerner. Jeg vil anbefale, at du sender en mail til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, og medsender billeder af bilen efter vask og tørring. Så vil de behandle og besvare så hurtigt, som muligt.

Er ofte ude af drift

Er ofte ude af drift, og der er ofte fejl på maskinen, som dyser der ikke virker m.m. Vaskeresultatet er generelt væsentligt dårligere end andre vaskehaller!

May 22, 2024
Unprompted review

Hej Morten.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Venligst vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Rated 2 out of 5 stars

Den er i stykker /under vedligehold…

Den er i stykker /under vedligehold hver 3. gang man kommer
og kvaliteten af vasken er middelgod til ringe.

May 8, 2024

Hej Esmaralda.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Hvis du har samme vaskeresultat efter næste vask, syntes jeg du skal sende foto af bilen til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp.

De bedste hilsner.

Dårligvask

April 28, 2024

Hej Ahmet.

Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" Medsend venligst foto af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Rated 2 out of 5 stars

Man får vel hvad man betaler for

Vandet der anvendes, til at vaske med, er tydeligvis beskidt, og tørringen er mildesttalt utilfredsstillende.

April 16, 2024
Unprompted review

Hej Marcus.

Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Venligst vedhæfte billeder af vaske/tørre-resultatet.
Så vil de behandle og svarer din mail, så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker dig en god dag

Rated 2 out of 5 stars

Bilen var stadig beskidt efter en tur i…

Bilen var stadig beskidt efter en tur i vaskemaskinen så jeg måtte hjem og tørre hele bilen af med vaskeskind.
Ikke tilfredsstillende!!!
Mvh.
Bjarne Huusfeldt

April 14, 2024

Hej Bjarne.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og medsende foto af bilen efter vask, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Fantastisk vask

Fungere bare altid når jeg skal bruge den ku dog godt have mere udstyr som i Kolding Odense og København men alt i alt en god vask

April 10, 2024

Hej Frederick,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Lana

Flexibelt

Du kan vaske på alle tider af døgnet, og det er fantastisk

April 1, 2024

Hej John,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det glæder os meget at høre, at du sætter pris på fleksibiliteten i vores service, som gør det muligt for dig at vaske din bil på alle tider af døgnet. Vi stræber altid efter at imødekomme vores kunders behov og gøre deres oplevelse så bekvem og tilfredsstillende som muligt. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at forbedre vores tilbud og service.

Ahad

Take a closer look