Watches4you

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville ikke råde nogen til at købe Urer hos denne virksomhed. For det første så de Ure som Watches4You sælger på deres webshop bliver solgt til MEGA overpriser, Som kan købes LANGT billigere... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har to ure fra watches4you, og syntes de begge er super fede.😍 Kan kun anbefale andre at gå ind på watches4you og se alle de lækre varer. Og så får man en fantastisk god service.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt flere ure af denne sælger og har kun haft positive oplevelser. Sikke en fantastik service man får. Fine ure og go kvalitet. 5 stjerner herfra.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kan helt klart anbefales

Og så får man en fantastisk god service.

May 25, 2018
Rated 4 out of 5 stars

god oplevelse

efter problemer med mit køb , blev jeg kontaktet af Watches4you
og det blev til en god oplevelse.

February 28, 2018
Rated 5 out of 5 stars

F4 Smart Band og Smart Watch med blodtryksmåler - Smart valg at handle hos Watches4you!

Jeg har handlet to gange hos Watches4you.dk og fået en enestående behandling. Begge produkter: F4 Smart Band og Smart Watch med blodtryksmåler har jeg været godt tilfreds med. Jeg havde et problem med F4 Smart Band, da jeg ikke rigtig kunne få indstillingen korrekt. Jeg skrev en e-mail og fik straks et fyldestgørende svar tilbage. Smart Watch med blodtryksmåler havde jeg et andet problem med, hvor App'en ikke ville linke med uret, der ellers virkede perfekt. Efter at have givet alle de fyldestgørende oplysninger, fik jeg et nyt tilsendt, og det har virket perfekt. Jeg har været yderst tilfreds med min behandling, og kan kun anbefale Watches4you.dk.

February 25, 2018

Kan kun anbefales

Har handlet her flere gange, og har været meget tilfreds hver gang. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Kan kun anbefales.

February 24, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville ikke råde nogen til at købe …

Jeg ville ikke råde nogen til at købe Urer hos denne virksomhed.

For det første så de Ure som Watches4You sælger på deres webshop bliver solgt til MEGA overpriser, Som kan købes LANGT billigere andre steder.
Eks. Dette ur sælger de på hjemmesiden til 1299kr men kan sagtens købes andre steder til omkring 100-300kr.

Generelt har jeg kun hørt om dårligere oplevelser med firmaet, enten i form af dårlig kundeservice eller problemer ved returnering.
Jeg ville ikke råde folk til at købe noget hos dem.

February 1, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super fede ure og service.👍

Jeg har igennem de sidste 3 år købt 7 ure, 4 ringe og nogle armringe samt halskæder/vedhæng og har aldrig haft problemer. Der har hver gang været super god service og varen er kommet hurtigt efter bestilling. Jeg fik knækket en dims på det ene ure og sendte en mail om de kunne lave det for mig. Det kunne de godt, så jeg sendte uret til firmaet og 14 dage efter fik jeg dét tilbage. Super god service. Det kostede mig kun forsendelse til firmaet. De betalte rep. af uret (selv om det var mig selv som havde knækket dimsen) og forsendelsen tilbage til mig. Jeg kan kun sige, at det er nogle super fede ure til nogle super priser.
Bestiller gerne flere varer hos watches4you.

August 19, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Det er muligt at deres produkter er ok

Den 18-08-17
Det er muligt at deres produkter er ok, nåede aldrig at få mit ur.
Det blev leveret forkert og returneret til dem, jeg skulle så betale ekstra for at få det, så annullerede jeg ordren, men da de har fat i den lange ende, tja....så får de nok den porto alligevel.
Det er ikke det jeg vil kalde god service

Den 19-08- 17
Hvor er det trist, at en person der har ansigtet udadtil i et firma har en så ubehagelig tone. Den samme tone i de mail er var mellem os privat.

"Kunden gad ikke hente den, ikke tæt nok på" (har ikke bil)
Nej, da der er flere pakkeshops i mit område, finder jeg ikke at nabobyen er tættest på.
Måske en god ide og nærlæse de muligheder der dukker op og ikke bare tage "den første den bedste", sælgers egne ord, når man søger på pakkeshop.
Jeg kan også kun sige....Utroligt at et firma vil tillade sig den tone.

August 18, 2017

Reply from Watches4you

Længe leve trust pilot :-)...
Tak kære Susie..
1. dette er almindelige retsningslinier. Du har fået gratis fragt, ydereligere skal jeg betale returportoen, plus vil du have jeg igen betaler at få pakken tilsendt dig..
Som rendt faktisk er sendt til det rigtige post nummer, nemlig 6600..
2. Som sagt er gls system bygget sådan, den finder pakke shoppen ikke mig..

Sagen er denne til alle der læser dette, pakken er leveret til nærmeste pakke shop, men kunden syntes ikke lige det var tæt nok og lod gls sende pakken retur, men henblik på jeg gerne ville sende den igen til kunden, den var sendt til 6600 men åbenbart ikke lige der hvor man gad hente., okey dette skulle så koste firmaet 150 for portoen sendt, sendt retur, sendt igen fordi kunden ikke lige syntes det var det rigtige sted.

Gratis fragt fra min firmaet , godt nok er man fair over for sine kunder, men hold da op.....; DETTE ER DET GLS PAKKESHOP SYSTEM VÆLGER IKKE MIG, have den rigtige pakkeshop.. Kunden bor i 6600 leveret i 6600 men ikke tæt nok for denne kunde.

Dette er vores mail korrespondance: Syntes bestemt min mail korrespondance er en meget pæn tone..

Hej igen

Min pakke er sendt til:

Min Købmand St. Andst
Mark Dannersvej 23
6600 Vejen

Dette er ikke i Vejen by, men en naboby.

Jeg vil gerne at i sender den til:

Løvbjerg Vejen
Lindetorvet 2
6600 Vejen

På forhånd tak.

Susie Yde Jensen

********************************

Hej Susie.

Tak for din mail.. er den ikke havnet i min købmand st andet?
Dette er nemlig det som mit system fortrækker som første priotet når jeg laver label.. Dette er vigtigt for så skal jeg have fat i gls hvis den ikke ligger der.. Jeg kommer til at betale retur porto så..
Så vil gerne vide hvor du mener den ligger??

Underskrift: LAUSEN(2080095433)
Produkt: BusinessSmallParcel
Services: ShopDeliverySe

***********************************************
Hej susie..

Dette er det gls anviser til den først mulighed Jeg får når den skal sendes, jeg har jo desværre ikke mulighed for at vide hvor alle byer er når det er samme post nummer.
Dette har kostet 95 i portoen med returnering, og skal den sendes igen yderligere 45 kroner, og dette betaler firmaet desværre ikke..
så hvis du vil have gensendt pakken må jeg bede dig indbetale 45 kroner til mobilpay XXXXXXXX. Fragten er gratis og pakken er sendt som den skal, nemlig til nærmeste pakkeshop, så jeg har handlet fuldstændig som jeg skal..

****************************************************
Det er sandelig også hvad jeg forventede af jer, efter disse sider.
Jeg har ikke ladet pakken ligge, har gjort alt muligt, for det første for at få fat i jer, og så meddele jer
hvad jeg har gjort, GLS anbefalede mig og returnere, de nævnte ikke at det ville give jer udgifter.

Dette er ikke hvad jeg finder er god service, men du har jo fat i den lange ende.

Endnu engang, den ordrer er annulleret.

***************************************************

Jeg må så desværre trække 45 kroner fra, dette er der gls henviser mig til, og det er 6600. Læs venligst mailen før.

Man kan ikke bare lade pakkerne ligge og regne med at et firma betaler.

Men kære susie.

send dig kontonummer på min mail og jeg skal sørge for at få tilbagebetalt, de 349,- minus de 45 kroner altså 304 kroner til dig..

Mvh watches4you..

Fake!

Calvaneo Aerostar II 8 ægte diamanter
Et flot stykke urværk med 18 karat guldbelagt med 8 ÆGTE diamanter til meget små penge på 3999,-
For godt til at være sandt var min første tanke, faktisk meget billigt i forhold til den beskrevet kvalitet. Så det godt jeg så den meget billigere inde på Calvaneo selv, hele 155 euro.
Calvaneo Aerostar II Diamond Black Watch
Det er så bare rustfrit stål som er farvet guld og uden ægte diamanter, så kan ikke se hvordan i kan få det til at være 18 karat guldbelagt og med 8 ÆGTE diamanter. Falsk reklame af jeres ure.

July 2, 2017

ure/smykke firma

Super fed service da jeg første gang købte min første ur i 2013.
Siden hen har jeg købt flere ure og har fået go hjælp,da jeg har købt ure- som jeg ikke har kunne finde ud af. Men med kanon hjælp fra ejer af watches4you har jeg følt mig tryg.

June 26, 2017

FRI JER SELV FOR AT BLIVE SNYDT

Lad være med at købe noget fra den her virksomhed, jeg købte et ur, som jeg returnere samme dag jeg fik det, problemet var bare at jeg aldrig fik mine penge retur for det. Jeg kontaktede virksomheden flere gange, og de blev ved at påstå de ikke har fået det igen. og ikke nok med det fik jeg et møgfald tilbage af deres medarbejder, verdens dårligste kundeservice. Jeg handler aldrig her igen, og vil anbefale alle andre at gøre jer selv en tjeneste og finde et bedre sted at shoppe,

March 9, 2017

Hej Kira..

Nu er det jo kunden ansvar at få leveret pakken retur sikkert.. Og da du har sendt som brev og pakken desværre er forsvundet under transporten, kan dette aldrig bliver virksomhedens skyld, men kunden, så er ked af du tørre dem af på os..
Mvh watches4you

Rated 2 out of 5 stars

MADE IN CHINA

Ikke andet end billig bras fra kina lavet i plastik. Ville have sat pris på at det havde stået nogen steder, at det bare var billig kinalort. Føler mig så snydt

September 17, 2016

Hej Tobias..

Nu ved jeg ikke hvad du har købt, men 70 %af alle ting bliver lavet i østen. Hvis du har været utilfreds med dit køb burde du måsek have kontaktet os..
Mvh watches4you

Take a closer look