Watches4you
See what reviewers are saying
Jeg ville ikke råde nogen til at købe Urer hos denne virksomhed. For det første så de Ure som Watches4You sælger på deres webshop bliver solgt til MEGA overpriser, Som kan købes LANGT billigere... See more
Jeg har to ure fra watches4you, og syntes de begge er super fede.😍 Kan kun anbefale andre at gå ind på watches4you og se alle de lækre varer. Og så får man en fantastisk god service.
Jeg har købt flere ure af denne sælger og har kun haft positive oplevelser. Sikke en fantastik service man får. Fine ure og go kvalitet. 5 stjerner herfra.
Kan helt klart anbefales
Og så får man en fantastisk god service.
Flot ur til en god pris
Flot ur til en god pris. Leveringstiden var ok. Handler der gerne igen.
god oplevelse
efter problemer med mit køb , blev jeg kontaktet af Watches4you
og det blev til en god oplevelse.
F4 Smart Band og Smart Watch med blodtryksmåler - Smart valg at handle hos Watches4you!
Jeg har handlet to gange hos Watches4you.dk og fået en enestående behandling. Begge produkter: F4 Smart Band og Smart Watch med blodtryksmåler har jeg været godt tilfreds med. Jeg havde et problem med F4 Smart Band, da jeg ikke rigtig kunne få indstillingen korrekt. Jeg skrev en e-mail og fik straks et fyldestgørende svar tilbage. Smart Watch med blodtryksmåler havde jeg et andet problem med, hvor App'en ikke ville linke med uret, der ellers virkede perfekt. Efter at have givet alle de fyldestgørende oplysninger, fik jeg et nyt tilsendt, og det har virket perfekt. Jeg har været yderst tilfreds med min behandling, og kan kun anbefale Watches4you.dk.
Kan kun anbefales
Har handlet her flere gange, og har været meget tilfreds hver gang. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Kan kun anbefales.
har købt to helseure her fra og kan kun…
har købt to helseure her fra og kan kun anbefale stedet super god service
Super god kundeservice.
Helt igennem en god oplevelse at handle …
Helt igennem en god oplevelse at handle med watches4you. God service, hurtig levering og god kvalitet. Jeg har købt flere ting og er meget glad! Kan helt klart anbefales
Jeg ville ikke råde nogen til at købe …
Jeg ville ikke råde nogen til at købe Urer hos denne virksomhed.
For det første så de Ure som Watches4You sælger på deres webshop bliver solgt til MEGA overpriser, Som kan købes LANGT billigere andre steder.
Eks. Dette ur sælger de på hjemmesiden til 1299kr men kan sagtens købes andre steder til omkring 100-300kr.
Generelt har jeg kun hørt om dårligere oplevelser med firmaet, enten i form af dårlig kundeservice eller problemer ved returnering.
Jeg ville ikke råde folk til at købe noget hos dem.
Super fede ure og service.👍
Jeg har igennem de sidste 3 år købt 7 ure, 4 ringe og nogle armringe samt halskæder/vedhæng og har aldrig haft problemer. Der har hver gang været super god service og varen er kommet hurtigt efter bestilling. Jeg fik knækket en dims på det ene ure og sendte en mail om de kunne lave det for mig. Det kunne de godt, så jeg sendte uret til firmaet og 14 dage efter fik jeg dét tilbage. Super god service. Det kostede mig kun forsendelse til firmaet. De betalte rep. af uret (selv om det var mig selv som havde knækket dimsen) og forsendelsen tilbage til mig. Jeg kan kun sige, at det er nogle super fede ure til nogle super priser.
Bestiller gerne flere varer hos watches4you.
Det er muligt at deres produkter er ok
Den 18-08-17
Det er muligt at deres produkter er ok, nåede aldrig at få mit ur.
Det blev leveret forkert og returneret til dem, jeg skulle så betale ekstra for at få det, så annullerede jeg ordren, men da de har fat i den lange ende, tja....så får de nok den porto alligevel.
Det er ikke det jeg vil kalde god service
Den 19-08- 17
Hvor er det trist, at en person der har ansigtet udadtil i et firma har en så ubehagelig tone. Den samme tone i de mail er var mellem os privat.
"Kunden gad ikke hente den, ikke tæt nok på" (har ikke bil)
Nej, da der er flere pakkeshops i mit område, finder jeg ikke at nabobyen er tættest på.
Måske en god ide og nærlæse de muligheder der dukker op og ikke bare tage "den første den bedste", sælgers egne ord, når man søger på pakkeshop.
Jeg kan også kun sige....Utroligt at et firma vil tillade sig den tone.

Reply from Watches4you
Jeg har købt flere ure af denne sælger …
5*****herfra blev leveret personlig
5*****herfra blev leveret personlig, og fik taget led af helt gratis.
Fantastisk service..
Fake!
Calvaneo Aerostar II 8 ægte diamanter
Et flot stykke urværk med 18 karat guldbelagt med 8 ÆGTE diamanter til meget små penge på 3999,-
For godt til at være sandt var min første tanke, faktisk meget billigt i forhold til den beskrevet kvalitet. Så det godt jeg så den meget billigere inde på Calvaneo selv, hele 155 euro.
Calvaneo Aerostar II Diamond Black Watch
Det er så bare rustfrit stål som er farvet guld og uden ægte diamanter, så kan ikke se hvordan i kan få det til at være 18 karat guldbelagt og med 8 ÆGTE diamanter. Falsk reklame af jeres ure.
Fantastiske produkter
Har købt alle mine ure her, og har aldrig mødt andet end fantastisk service. Jeg vil til hver en tid anbefale det til andre!
ure/smykke firma
Super fed service da jeg første gang købte min første ur i 2013.
Siden hen har jeg købt flere ure og har fået go hjælp,da jeg har købt ure- som jeg ikke har kunne finde ud af. Men med kanon hjælp fra ejer af watches4you har jeg følt mig tryg.
FRI JER SELV FOR AT BLIVE SNYDT
Lad være med at købe noget fra den her virksomhed, jeg købte et ur, som jeg returnere samme dag jeg fik det, problemet var bare at jeg aldrig fik mine penge retur for det. Jeg kontaktede virksomheden flere gange, og de blev ved at påstå de ikke har fået det igen. og ikke nok med det fik jeg et møgfald tilbage af deres medarbejder, verdens dårligste kundeservice. Jeg handler aldrig her igen, og vil anbefale alle andre at gøre jer selv en tjeneste og finde et bedre sted at shoppe,

MADE IN CHINA
Ikke andet end billig bras fra kina lavet i plastik. Ville have sat pris på at det havde stået nogen steder, at det bare var billig kinalort. Føler mig så snydt