WaterCircles Danmark A/S Reviews 31

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kommer virkelig til at savne jer. Vi har altid været meget glade for at være kunder hos jer. Ingen tvivl om at det bliver meget svært for os at finde et selskab med samme service og priser...

Rated 5 out of 5 stars

Ved skift fra WaterCircles til et andet forsikringsselskab, blev vi kontaktet af Lenny ( W. ). Han gjorde opmærksom på, at den nye forsikring vi havde tegnet, var dyrere og havde en dårligere dækn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvor heldig kan man være?!! Saglig og omhyggelig gennemgang af de ønskede forsikringer - blev orienteret om fordele og ulemper på en yderst kompetent måde! Prisen er også helt okay - I kunne god... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været kunde hos Watercircles i omkring 5 år og har heldigvis aldrig haft brug for dem før. Men her i julen havde jeg desværre en oplevelse, hvor det blev nødvendigt. Heldigvis gik ekspeditione... See more

Company replied

Company details

1. Insurance Agency

Information provided by various external sources

WaterCircles er en innovativ forsikringsvirksomhed med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. WaterCircles tilbyder miljørigtige privatforsikringer til konkurrencedygtige priser og med fokus på god service. Hos os er der ingen tastevalg eller pausemusik. Du kommer direkte igennem til en erfaren rådgiver som kan hjælpe dig.

4.6

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Superfin og fabelagtig service

Superfin og fabelagtig service. Jeg har kun gode ting at bemærke om Watercircles. De har levet fuldt ud op til mine forventninger.
Og en ekstra hilsen og tak til Lenny for sin ihærdige indsats og hjælp:)

May 4, 2017

Meget tilfreds

Fik skadet min bil i trafikuheld. Havde ikke prøvet det før, men watercircles bistod og hjælp mig igennem hele processen. Følte mig i trygge hænder og er meget tilfreds!

November 14, 2016

Altid hjælpsomme

De gange hvor jeg har haft brug for mit forsikringsselskab har jeg hver gang modtaget imødekommende og effektiv betjening. Fedt at man kommer direkte igennem til en medarbejder og ikke skal sidde i telefonkø i 20 min og høre på en diskant version af Thomas Helmig. Watercircles er klart det bedste forsikringsselskab jeg har været kunde i.

October 12, 2016

Hej Finn,

Mange tak for den fine anmeldelse, vi sætter meget pris på både ris og ros.

Det er altid dejligt at høre, at vores kunder værdsætter vores service og hurtige svar på telefonen. Vi har bevidst fravalgt tastevalg og gør altid en dyd ud af at svare vores kunder indenfor 30 sekunder.

Såfremt der er noget, som du synes at vi kan gøre bedre, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail på info@watercircles.dk

Karina

Super service og priser

Tak til Watercircles for en altid super betjening og assistance når man har brug for det. Ved de bilskifter jeg har haft gennem min kundetid, er jeg altid blevet betjent hurtigt og professionelt, og tilbudt nogle rigtig gode priser i forhold til hvad forhandleren har kunne tilbyde. Som kunde gennem 3 år kan jeg varmt anbefale Watercircles hvis man er på udkig efter et mindre selskab, hvor man får personlig service og priserne er fair.

September 16, 2016

Kære B. Clausen,

Tusinde tak for din positive anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med vores service.

Det ligger os meget på sinde at levere en personlig rådgivning, ikke mindst så vores kunder får de helt rette dækninger til de helt rette priser.

Såfremt der er noget du synes at vi kan gøre bedre hører vi altid gerne fra dig.

Karina

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du tror de er på din side..så tro om igen

Watercircles var super da jeg meldte mig ind ... men da det kom til erstatning for skader så var det en helt anden sag. Følte mig virkelig dårlig behandlet og anklaget for at snyde. Tog konsekvensen og skiftede selskab. Her knap to måneder efter, har jeg ikke set skyggen af de penge de skylder mig for indbetalt forsikring, ej heller set en opgørelse fra dem. Og det til trods for to rykkere og de søde venlige mennesker som tager telefonen når jeg ringer.

August 18, 2016

Kære LAF,

Tak for din feedback. Vi sætter altid pris på konstruktiv kritik så vi kontinuerligt kan forbedre servicen for vores kunder.

Vi beklager at du ikke har været tilfreds med vores behandling af dine skader, men er samtidig lidt forundret især fordi du i forbindelse med din seneste skade som bekendt fik erstatning for en skade som viste sig ikke at være dækningsberettiget.

I forbindelse med tilbagebetaling af ristorno må i udgangspunktet påregnes en ekspeditionstid på min. 30 dage. Vi skal dog for god ordens skyld understrege, at vi ikke har mulighed for at udbetale ristorno før pågældende forsikringer er ophørt og/eller overflyttet til andet selskab.

Vi er kede af, at vi ikke har kunne imødekomme dine forventninger og ønsker dig god vind fremover.

Karina Nielsen
Watercircles Danmark

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel sags/skadesbehandling m.m.

Man kender først sit forsikringsselskab/forsikringsagent, når man anmelder en skade, og i mit tilfælde har det været en ualmindelig dårlig oplevelse . Jeg anmeldte en skjult utæthed i mit varmeanlæg, og beskrev i telefonen præcis hvor utætheden kunne være. Aftalen var, at selskabet skulle rekvirere et firma, der skulle lokalisere og reparere skaden. Det kunne firmaet ikke klare men forklarede overfor selskabet, hvor utætheden kunne være, præcis det samme som jeg fortalte sagsbehandleren i telefonen. Nu dækkede skaden ikke. Hvorfor fik jeg det ikke at vide i telefonen? Jeg kritiserede selskabets sagsbehandling, og selskabet kvitterede med en opsigelse af forsikringen, selvom der ikke udbetales erstatning.

Når man via mail beder om en opdeling af bilforsikringspræmien i ansvars- og kaskopræmie, får man intet svar trods flere rykkere.

Det er omsonst at klage over en afgørelse. Det viser sig nemlig, at den klageansvarlige har været med til at træffe en beslutning, man klager over.

Jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at tegne forsikringer i WaterCircles. Man får kun problemer, når man anmelder en skade.

January 8, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Miljøet tænkt ind i forsikring, rimelige præmier, god dækning og fin personlig betjening

Jeg havde gennem noget tid tænkt på at skifte forsikringsselskab - jeg havde en billig bilforsikring, og mit bilkøb for seks år siden var grunden til at jeg valgte at placere alle mine forsikringer hos et bestemt selskab. Så kom tilbuddet fra Watercircle, og derfor kan man sige at der var lidt tilfældighed i at det blev dem jeg valgte. Men jeg valgte dem af flere grunde: Deres miljøprofil - jeg var jo blevet kontaktet fordi jeg var Naturenergi-kunde - , deres priser, der samlet var over 1000 kr billigere end den samlede pris hos mit daværende selskab, og deres dækning, der på en række punkter (ikke alle) var bedre. Jeg fik en god personlig betjening med fin forståelse for hvad der afgjorde mine forskellige forsikringsbehov. Jeg vil godt anbefale Watercircles til andre.

June 13, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Super respons

Jeg kan kun klart anbefale Watercircles til alle der ønsker at få deres forsikringer gennemgået og gjort bedre. Min oplevelse er masse af mail og opringninger for at mine nye forsikringer skulle blive helt som jeg ønsker...

June 6, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition og god personlig betjening!

Watercircles er uden tvivl det forsikringsselskab, jeg har haft, der har handlet mest effektivt og opmærksomt. Dagen efter min skadesanmeldelse var sendt ind var den behandlet og pengene overført til min konto. Sjældent har jeg også oplevet så personlig betjening som hos watercircles. Følte mig ikke bare som et nummer!

June 4, 2013
Rated 5 out of 5 stars

jeg vil bare sige at Jeg aldrig har fået sådan en gode og prcise forklaringer omkring alle de ting som handler om forsikring og forskel på forsikringer. Nikolaj som har være så gode og hjælp mig med

Jeg er mega taknemmelig for Nikolaj som er konsulent og for hans professionelle hjælp og en meget gode forklaringer på alt omkring jeres forsikring og hvad er fordelen ved jeres forsikringer. Nikolaj er i fuld gang med at flytte min forsikringer fra min tidligere forsikring over til jeres. Jeg glæder mig meget over at være kunde hos jer . Jeg vil derfor rose Nikolaj for hans professionel hjælp og som en meget venlig og dygtige person. Og som en der gøre en forskel.

May 31, 2013

Take a closer look