Noordhollands Dagblad Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wat een dramatisch slechte krant is dit zeg, ze hebben natuurlijk helemaal niks om te publiceren en ze publiceren onwaarheden. Artikelen wat bijna volledig gebaseerd is over 1 kant van het verhaal en... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst 27 juni, 1e betaling direkt gedaan via in3. Tot 3x mail gehad met we halen de levertijd niet en heb daarom de boel geannuleerd. Op 16/7 mail dat er storing was in het systeem dus... See more

Rated 2 out of 5 stars

Heel slecht te bereiken, Ik heb 2 dagen lang geprobeerd een klacht in te dienen ik kom niet door steeds dat rotte stemmetje onze medewerker zijn niet te bereiken probeert en later nog eens?? wie betaa... See more

Rated 2 out of 5 stars

Pas op met de ädvertenties van de "Noordhollands dagblad webshop" ..! Buiten het feit dat je met je dure abonnement bijna dagelijks drie volle pagina's gevuld zijn met die advertenties, zijn deze ook... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Code voor Microsoft Office pakket werkt…

Code voor Microsoft Office pakket werkt niet. Meedere keren per mail contact proberen te krijgen. Eerst een reactie dat het druk was en reactie lang op zich kon laten wachten. Daarna niks meer gehoord. Op latere berichten kreeg ik helemaal geen reactie meer.

January 2, 2024

Waardeloze seniorentelefoon geleverd

Waardeloze seniorentelefoon geleverd, was binnen een dag leeg. Klantenservice is zo mogelijk nog slechter, als je iemand aan de lijn krijgt of er reageert eindelijk iemand op een mail, dan blijft het daarna weer stil en kan je van voren af aan beginnen met contact opnemen

July 6, 2024

Noordhollands dagblad web shop

Noordhollands dagblad web shop
Krijg een aanbieding te zien voor een loge Gooilandenmet prive whirlpool en 3 overnachtingen v.a 149.75 pp
Maar kom je op de site kost het minimaal 700 klopt niet

November 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Niet leveren is ook een kunst…

Niet leveren is ook een kunst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op 5 september een bestelling gedaan voor Microsoft Office 2021 voor een bedrag van 49,99 Euro.
Helaas is dit product niet geleverd!
Telefonisch contact gehad met de webshop en gehoord dat het digitaal wordt geleverd. Staat niet in de krant vermeld. Gevraagd of ze de 49,99 euro willen terug storten, hetgeen is toegezegd. Inmiddels alweer 3 weken later en niets ontvangen.
Conclusie nog slechter dan bol.com en anderen.
dat siert niet de het noordhollandsdagblad.

October 24, 2024

Niet klantvriendelijk

Na herhaaldelijk bellen en mailen nog steeds geen goed antwoord wordt met een kluitje in het riet gestuurd
Klacht is windscherm deze kan nl. niet gesloten worden dit is balen !!!!

August 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Krijg een oranje polo met opdruk…

Krijg een oranje polo met opdruk Olland..inplaats van Holland.
Mailtjes gestuurd met foto van het shirt. Maar je hoort niets, maar dan ook niets. Terug gestuurd en moest 7 euro 20 betalen voor retourneren. Terwijl ik er niets aan kan doen, is de fout van het bedrijf..maar je hoort niets

July 2, 2024

Nooit meer!!!!!!!

Drama dit! Tuinslang besteld te korte geleverd. Geen reactie op mijn talloze e-mails. Omdat ze weten dat ze slecht werken kan je ze ook niet telefonisch bereiken. Nooit meer!!!!!!!!!

July 23, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Luidruchtige bezorger

De krant zelf is prima, maar de bezorger is waardeloos.
Hij wordt bij ons in het buitengebied om 05:00 bezorgd door iemand die zijn radio veel te hard aan heeft staan, waar wij dus iedere zaterdagochtend wakker van worden.
Dit al meerdere malen aangegeven bij nhd. Het gaat dan 1 keer goed en daarna niet meer! DOE ER WAT AAN!!!
Groet abonnee uit Bovenkarspel.

July 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Veel te grote tuinklompen geleverd

Ik heb een paar rubberen tuinklompen besteld maat 44. Op de klompen staat wel maat 44 maar zijn veel groter en vallen van mijn voeten. Ik heb gebeld of ik ze kan ruilen, maar dan moet ik weer €6,95 verzendkosten betalen. Samen is dat €13,90 terwijl de klompen €12,95 kosten. Vervolgens mijn klacht gemaild omdat ik het niet terecht vind dat ik weer verzendkosten moeten betalen. Ik kreeg een ontvangstbevestiging dat mijn klacht binnen 5 dagen beantwoord zal worden, dat is nu meer als 3 weken. Geleden. Ik de tussentijd heb ik nog 3x een mail gestuurd en het probleem uitgelegd maar is er geen enkele reactie gekomen. Dit alleen al vind ik schandalig. De webshop krijgt van mij een dikke onvoldoende!

May 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Krijgen meerdere keren de krant niet

Krijgen meerdere keren de krant niet , en de naaste buren wel , zou bijna denken dat een bewuste aktie is van de krantenbezorger .bij de buren moet hij of zij echt een poortje door en open en dicht doen ,en bij ons kan hij zo de vrijstaande brievenbus in. Begin nu wel van te balen

April 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Abonnement genomen maar geen krant

Sinds vandaag zouden wij het Noord Hollands dagbladbezorgd krijgen, echter niet bezorgd.
Het is niet aan te raden om op deze krant een abonnement te nemen, je zit er aan vast voor een jaar.
Telefonisch zijn zij niet te bereiken. De enige optie is een jaar en een maand martelen, om van deze ellende af te zijn

February 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

NHD meldt klant 'per ongeluk' overleden

Mijn ex-echtgenoot, 79 jaar, leest graag elke ochtend zijn krantje en maakt de puzzeltjes. Is de hele ochtend mee gemoeid. Ineens, net voor de Kerst, wordt de krant niet meer bezorgd. Hij bleek overleden gemeld. Gebeld met de klantenservice: ze hadden dit per abuis niet gecontroleerd, excuses... Na meerdere keren mailen en bellen is voorgesteld een nieuw abonnement af te sluiten en 2 maanden gratis de krant te bezorgen als tegemoetkoming. Meermaals erop aangedrongen dat dit abonnement dagelijks opzegbaar moet zijn, maar zij houden een jaar aan. Terwijl de fout geheel aan de kant van het NH dagblad ligt. Mijn ex heeft ruim 2 weken geen krant gehad!! Schandalig!

January 29, 2024

Noord Hollands Dagblad niet doen

Wat een waardeloze communicatie van de klantenservice. We krijgen al weken dagelijks een bericht dat de krant niet op tijd gaat komen, waardoor ik de krant niet meer kan lezen. Krijg ik nu te horen dat ik geen enkele klacht heb ingediend. ?waarom moet ik bevestigen wat er aangekondigd wordt? Omdat het bedrijf zich niet houdt aan de leveringsvoorwaarden wil ik het contract direct opzeggen en niet betalen voor afgelopen maand, dat wordt niet geaccepteerd en ik moet januari ook nog afnemen.Bij de klantenservice krijg je iemand aan de lijn die hoorbaar ingefluisterd wordt door haar leidinggevende, waarom doet die het gesprek niet zelf? Gesprek werd ook zomaar beëindigd.Een beetje laf. Afspraken niet nakomen en wel laten betalen noem ik oplichting

December 15, 2023

Superslechte service

superslechte service, wij betalen al een paar jaar voor een service waar we geen gebruik van kunnen maken.
Over een paar maanden zijn we daar gelukkig vanaf.

November 13, 2023

The Trustpilot Experience