Wat een dramatisch slechte krant is dit zeg, ze hebben natuurlijk helemaal niks om te publiceren en ze publiceren onwaarheden. Artikelen wat bijna volledig gebaseerd is over 1 kant van het verhaal en... See more
See what reviewers are saying
Bestelling geplaatst 27 juni, 1e betaling direkt gedaan via in3. Tot 3x mail gehad met we halen de levertijd niet en heb daarom de boel geannuleerd. Op 16/7 mail dat er storing was in het systeem dus... See more
Heel slecht te bereiken, Ik heb 2 dagen lang geprobeerd een klacht in te dienen ik kom niet door steeds dat rotte stemmetje onze medewerker zijn niet te bereiken probeert en later nog eens?? wie betaa... See more
Pas op met de ädvertenties van de "Noordhollands dagblad webshop" ..! Buiten het feit dat je met je dure abonnement bijna dagelijks drie volle pagina's gevuld zijn met die advertenties, zijn deze ook... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen eerlijke krant
Na ruim 30 jaar een abonnement gehad nu opgezegd....deze krant is helemaal gefocust om TATA Steel naar de afgrond te krijgen
Géén Noordhollands Dagblad
Abonnee geworden op dagblad premium maar na twee weken automatisch uitgelogd.
Kon niet meer inloggen, bleek dat ze een ander oud e-mail account van mij plotseling als inlogaccount hadden geactiveerd.
Na veel WhatsApp verkeer en aanvragen nieuw wachtwoord eindelijk weer toegang tot dagblad.
Vervelende is alleen dat ze mij overal de schuld van geven terwijl ik me van geen kwaad bewust ben.
Behoort tot de Telegraaf groep, zou je misschien een betere service van verwachten maar nee, één groot drama...
NoordHollands Nepnieuws
Vooral de laatste jaren drammerig wokenieuws, meer gevoel dan inhoud. Nepnieuws voor de kijkcijfers, abonnee's hebben het schip al verlaten.
De prijzen in de krant zijn veel lager
De prijzen in de krant zijn veel lager, dan online te koop is. Klopt dus vaak niet
Heb mijn abonnement na 2 maanden…
Heb mijn abonnement na 2 maanden opgezegd maar ik betaal 1 jaar en 5 maanden lang door. Wat een oplichters.
Slechte kwaliteit en geen retour bon en reacties
Geen retour bon bij bestelling . Geen reactie op gestuurde e-mail, T-shirts slechte kwaliteit en rare pasvorm dus bedankt, not!
Misbruik logo Thuiswinkel Waarborg.
Het verbaast mij dat er onder deze webshop niet meer klachten zijn. Deze webshop is er één van meerdere die onder de paraplu van Mediahuis E-Commerce B.V. (Mediahuis Nederland) valt. Naast deze website zijn er nog anderen zoals de Groupdeal webwinkel en de Telegraaf webwinkel. Wie daar de reviews over leest is in ijltempo op de hoogte van de service die men daar veelal niet verstrekt. Lange wachttijden aan de telefonische servicedesk, met personeel dat niet bekwaam is in het beantwoorden van de vragen omdat ze simpelweg niet op de hoogte zijn van de complexe regelgeving omtrent het online kopen van producten. Retourformulieren die ontbreken voor eventuele terugzending van producten. E-mails die niet binnen de beloofde termijn worden beantwoord en ga zo nog maar even door. ( Dit is me persoonlijk ook allemaal overkomen. )
Zowel de webshop van Groupdeal en de webshop van de Telegraaf dragen het logo van Thuiswinkel waarborg. Op de webshop van het Noord-Hollands Dagblad vinden we geen logo maar wel een geschreven link naar Thuiswinkel waarborg. Wie op deze link klikt komt bedrogen uit want vervolgens kom je op een pagina die niet bestaat.
Bij de organisatie van Thuiswinkel waarborg kun je online checken of zij wel of niet lid zijn van deze organisatie en dat blijkt achteraf nadat ik een klacht aan hen had doorgegeven over de webwinkel niet het geval te zijn. Ik was er zelf stellig van overtuigd dat ze dat wel waren en heb het Noord-Hollands dagblad er nog maar eens op nageslagen.
Conclusie: In de papieren krant ( NHD ) adverteert men al heel lang met het logo van de Thuiswinkel waarborg terwijl men geen lid is van deze organisatie. Naast de slechte service maakt men maakt dus misbruik van het logo zoals die organisatie dat zelf noemt. Ik heb meerdere malen met hen contact gehad en na veel haken en ogen heb ik mijn geld retour gekregen minus de kosten van retourneren, maar dat klanten van deze webwinkel het onderweg opgeven zou me niks verbazen. Het is een drama om hier wat gedaan te krijgen als het niet goed gaat.
Nu 3 maanden nadat zij hiervan op de hoogte zijn gesteld duurt het misbruik van het logo nog altijd voort.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee !
De bezorging is abominabel!
De bezorging is abominabel!
Bel je met een klacht, dan hoor je een week lang: ‘de bezorging in uw omgeving is vertraagd; als de krant om half 10 nog niet bezorgd is, bel dan opnieuw…’
WEBSITE REAGEERT NERGENS OP! In november 2022 heb ik twee Sinji…
In november 2022 heb ik twee Sinji paneel verwarming besteld. Levering werd steeds uitgesteld (tot 31 december). Op 6 december een mail gestuurd dat het dan niet meer nodig is omdat ik elders gekocht heb en of ze het bedrag terug willen storten. Geen reactie. Wordt op 16 december opeens gemeld dat ze verzonden zijn. Nergens retouradres te vinden want website pagina uit de lucht. Op 1 januari 2023 opnieuw mail gestuurd. Weer geen reactie. Jammer. Gemiste kans. Waardeloze webshop
Webshop is niet bereikbaar
Webshop is niet bereikbaar
Niet telefonisch
Niet via mail adres.
Bestelling werd verzonden zonder retour formulier.
Nu weer een mail gestuurd daarover.
Als je belt zijn het standaard 5 wachtende voor je. En dat duurt de hele dag. Dus niet bellen als u niet genoeg beltegoed bezit.
Ik zou adviseren er ook geen bestelling te plaatsen . Voor ons was het eens maar nooit meer.
slechte afhandeling en communicatie
De eerste keer was de bestelling niet geleverd, dat zou een tijdje duren. Wel al een rekening en zelfs een aanmaning van Riverty omdat ik niet vooruit wil betalen. Is allemaal wel teruggedraaid en uiteindelijk geleverd, maar communiceren doet de webshop niet.
Nu weer een bestelling geplaatst. Vooruit al weer een rekening van Riverty. Krijg ik een mail dat de drie producten geleverd worden met een track en tracecode erbij. Vandaag maar een van de drie producten geleverd, maar de bijgeleverd track en trace geeft aan dat de bestelling afgeleverd is.
De webshop van het NHD, een schandalige zaak!!!
Op 3 oktober de Dreamhouse Badjas besteld en betaald. Ik kreeg geen enkele reactie, zelfs geen bestellingsbevestiging. Op 11 oktober gebeld, er zou mij een mail gestuurd zijn dat de badjas uiterlijk 14 okt. geleverd zou worden. Geen mail gehad, deze is mij nogmaals toegestuurd via een ander e-mailadres. Vandaag, 17 okt. weer gebeld. Ik kreeg een mega standaard aflulverhaal te horen. Zo van er waren zoveel bestellingen dat de badjas niet geleverd kan worden en bla bla bla. De medewerker, die het niet kwalijk is te nemen, die dient in opdracht zijn aflulverhalen te vertellen, kwam gelijk met de optie om te annuleren. Heb ik ook gedaan, het geld wordt ergens tussen 5-10 dagen terug betaald. Tja, op die wijze kan ik ook geld bijeen sprokkelen en kapitaal opbouwen. Dit is overigens nu de derde keer met soortgelijke ervaring. Ik koop er niets meer, Noord-Hollands Dagblad je moet je schamen om de consument zo om de tuin te leiden. Een schandalige zaak!!!!!!!!!
Wat een waardeloze webshop 26 sept
Wat een waardeloze webshop op 26 sept. een pan besteld en betaald en nog steeds niet binnen. Totaal geen communicatie en geen enkele reactie op mijn mail daarover, ik heb 2 keer telefonisch contact gehad met de klanten service en die kunnen niet eens een datum geven wanneer de levering dan wel plaats vind. Deze slechte service zou je als krant toch niet willen hebben. Ik begrijp ook niet dat op de dag van bestellen en versturen er ruim 8 dagen tussen moet zitten in dit digitale tijdperk en dan komen er nog verschillende dagen voor de levering bij. Op dit moment dus 14 oktober nog steeds niet ontvangen. Wat een organisatie
Slechte webshop!
Op 17-8 een paar Stepluxe Ergonomische Gel Pantoffels besteld. Niet geleverd. Na late reactie op mijn email kreeg ik de mogelijkheid te annuleren. Gedaan en om terugbetaling verzocht. Nog geen terugstorting. Op mijn mail waarom ik geen geld terug krijg wordt niet gereageerd. Slechte webshop! Ik snap niet dat het Noord-Hollands Dagblad zijn naam hieraan verbindt.
The Trustpilot Experience