Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na afleveren van de bank meteen aan de bel getrokken dat de hardheid van de zittingen op de verschillende delen anders zijn. De bank is harder dan we hebben gekocht. We moesten de bank eerst maar eens 6 maanden inzitten. Tijdens de 6 maanden al laten weten dat er geen verschil te voelen was. Na 6 maanden weer gemaild. Er zou een expert komen. Foto’s opgestuurd welke delen niet in orde waren. Rapport van de expert zou volgen. Niets ontvangen. Na erg veel geduld gehad te hebben toch maar weer eens een mail gestuurd. Dame die onze klacht in behandeling had werkt er niet meer. Omdat we zelf aan de bel hebben getrokken kwam er uiteindelijk een reactie van Whoon dat er niets aan gedaan kan worden. Het rapport van de expert hebben we nooit ontvangen. We zijn een jaar verder en het ‘zitcomfort’ is niets veranderd. Flauwekul praatjes ophangen en aan het lijntje houden kunnen ze goed.
Schandalig, het is geen pakje boter wat je koopt.

Reply from Whoon Oisterwijk
Vriendelijke ontvangst. Mooie meubels voor een betaalbare prijs en hele leuke woonaccessoires. We zijn goed geslaagd. Een fauteuil en een vakkenkast gekocht. Verkoopster heeft ons goed geholpen en meegedacht.

Reply from Whoon Oisterwijk
We waren professioneel geholpen door de verkoopster.
Hele mooie winkel. Zeker een aanrader.
Prijs kwaliteit verhouding heel goed.

Reply from Whoon Oisterwijk
Prachtige winkel met veel behulpzame medewerkers.
Van prachtige meubels tot accessoires, behang en tapijten. Ik heb mooie stoelen en behang gekocht maar kom zeker terug met een verlanglijstje 😉

Reply from Whoon Oisterwijk
Mooie zaak maar jammer van de slechte service. Bij de aankoop van onze bank werd ons verteld dat de bank geïmpregneerd zou zijn en bij het afsluiten van een vlekkengarantie de mogelijke problemen die later zouden kunnen ontstaan dan onder de garantie zouden vallen.
Helaas hebben wij nu nog geen 2 jaar na aankoop van de bank ervaren dat deze garantie helaas niet geleverd word. De bank is nooit geïmpregneerd geweest en dus nu helemaal smoezelig geworden.
Volgens de klantenservice valt dat niet onder de garantie
Ons zullen ze dus niet meer zien in deze winkel.

Reply from Whoon Oisterwijk
We hebben een compleet interieur gekocht bij Whoon Oisterwijk , bank word geleverd , 2 dagen later al klacht ingediend omdat de kussen geheel waren ingezakt , week later pas antwoord , vullingen van de kussens worden vervangen ( levertijd 3 maanden ) nu 4 weken later beginnen onze eetkamer stoel het zelfde euvel te vertonen, ook weer een klacht ingediend , stoel word omgeruild . Aan de verkoop kant klopt het allemaal , de kwaliteit van de producten en after sales is niet wat we hadden verwacht , we Kunnen al 2 maanden onze bank niet gebruiken. Na telefonisch contact te hebben gehad mochten wij een nieuwe bank uitzoeken , dat hebben we inmiddels gedaan , met bij betaling een beter kwaliteit uitgezocht , we zijn nog steeds niet overtuigd maar we gaan het zien

Reply from Whoon Oisterwijk
Hele mooie, grote en sfeervolle zaak met veel variatie. Het personeel is vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en kalm. Hierdoor hebben wij op ons gemak onze bank kunnen samenstellen, ondanks de drukte.

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben zo goed geholpen bij whoon. Precies gekocht wat ik in gedachte had. Wat een knaller van een bedrijf! Cheryl heeft mij heel goed geholpen en ik kom zeker terug! 🥰👍👍

Reply from Whoon Oisterwijk
Wat een mooie en grote woonwinkel! Echt GEWELDIG!
We zijn heel goed geholpen door interieuradviseur Cosma Caforio.
Ze had echt alle tijd voor ons en heeft ons alles laten zien wat er mogelijk is wat betreft meubels, vloerkleden en de diverse stoffen en tafelbladen en hoe we dit allemaal mooi kunnen combineren. Niets was haar teveel.
Niets was haar teveel.

Reply from Whoon Oisterwijk
Wij gingen “gewoon even kijken”… We werden al bij binnenkomst super hartelijk ontvangen. Wat een prachtige winkel viel ons meteen op. Van we gaan even wat inspiratie opdoen, ging naar ooow die bank! En oooow die stoelen!!! Jeetje dat kleed is ook tof, tot aan; maar dat behang zou ook wel gaaf zijn. Alies had het op een afstandje aan staan kijken en kwam op een gegeven moment lachend op ons af. Ze voelde de sfeer onderling heel goed aan. Er werd al snel over en weer gelachen en ze voelde heel goed aan waar onze behoeftes lagen ook qua kosten. Geen verkooppraatjes, maar echt oprecht met je mee denken qua kleur, qua stof, hoe zit jullie woning in elkaar, wat voor kleur muur? Tot tips aan de openhaard aan toe. Alles voelde gelijk goed. We hebben intussen onze 6 stoelen al ontvangen en zijn er super blij mee! De bank en vloerkleed worden over een paar weken geleverd. En nu willen we toch eigenlijk toch nog terug voor een accentwand en verlichting. Ik wil deze winkel echt aan iedereen aanraden. De service is top, het personeel is kundig en luisteren echt goed naar je wensen, nemen echt de tijd voor je. De winkel is overzichtelijk, mooie producten. Luxe assortiment voor nog een betaalbare prijs. Al met al het bezoek dubbel en dwars waard!

Reply from Whoon Oisterwijk
Heel erg goed advies gekregen over een tafel en stoelen. Het personeel is heel erg vriendelijk en nemen ruim de tijd om met je mee te kijken.

Reply from Whoon Oisterwijk
Echt een hele mooie woonwinkel met enorm veel keuze!! De service is uitstekend! Geholpen door een interieurstyliste welke erg goed mee dacht en eerlijk advies gaf. Echt een aanrader!!

Reply from Whoon Oisterwijk
Waar wij op zoek waren naar kleur in een overwegend beige winkel zijn we fantastisch geholpen en hebben we een gave aubergine kleur bank gekocht met goed advies over de stof keuze

Reply from Whoon Oisterwijk
Wij zijn meerdere keren in de winkel geweest opzoek naar een nieuwe bank.
We zijn uitgebreid geholpen door de medewerkers van Whoon.
Ze kijken mee naar de mogelijkheden en zijn super behulpzaam.
Wij hebben alle hulp gekregen die wij nodig hadden om de keuze van onze nieuwe bank te maken.
Wij zullen er zeker terug komen!

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben super goed geholpen, ze nam de tijd en gaf goed advies.
ik heb een eettafel, eetkamerstoelen, salon tafel en bank bij hun uitgezocht, ze hebben een groot assortiment waar ik onderhand alles wel van wil hebben het is allemaal heel mooi en veel verschillende style.
Ik heb een super ervaring gehad, ik kom hier zeker terug.

Reply from Whoon Oisterwijk
Medewerker hele goed uitleg en advies en ook behulpzaam. Goede sfeer in de winkel
Naam : Karen Schmitz

Reply from Whoon Oisterwijk
Bibi was erg behulpzaam. Dacht erg goed met ons mee.
En luisterde goed naar onze wensen en gaf daarbij ons heel erg goed advies (wat we wel of niet konden doen).
Echt een top service vinden wij!!

Reply from Whoon Oisterwijk
Wat een prachtige woonwinkel! We zijn super fijn geholpen vanmiddag bij de aankoop van een bank. De verkoopster had alle tijd, luisterde goed, dacht mee, was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Heel blij mee!

Reply from Whoon Oisterwijk
Fijn geholpen en prachtige spullen

Reply from Whoon Oisterwijk
Wederom super goed geholpen door het vriendelijke personeel. Het uitgebreide assortiment spreekt ons erg aan. De mogelijkheden zijn eindeloos en de service is top!

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.