Whoon Oisterwijk Reviews 163

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more

Rated 5 out of 5 stars

⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more

Company details

5. Home Goods Store
  6. Sofa Store

About Whoon Oisterwijk

Written by the company

Whoon Oisterwijk | Jouw interieurupgrade begint hier!

Bezoek onze woonwinkel in Oisterwijk!

In de voormalige Meubelfabriek Oisterwijk laten we je sinds 2016 op meer dan 4500m² interieurinspiratie zien in elke stijl, sfeer en prijsklasse. Of je nu alleen op zoek bent naar leuke woonaccessoires of juist je volledige woning wilt gaan inrichten met nieuwe meubels, weet dat we met ons team van interieurfanaten elke dag weer voor je klaarstaan om de allermooiste combinaties te maken 🛋️.

Bij ons vind je alles tussen vloer en plafond onder één dak. Zo bestaat onze collectie onder andere uit (hoek)banken, (eet)tafels,fauteuils, eetkamerstoelen, verlichting,woonaccessoires, vloeren, behang, raamdecoratie en nog veel meer. Ontvang gratis interieuradvies in de winkel of laat al jouw woondromen uittekenen in een professioneel 2D of 3D interieurontwerp! ✍️

✔️ 4500m2 wooninspiratie

✔️ Stel jouw meubels zelf samen

✔️ Kijk binnen bij de leukste Whoon projecten

✔️ Ontvang deskundig en persoonlijk interieuradvies

BEKIJK ONZE SHOWROOM

Laat ons weten wat er beter kan en vul ons serviceformulier in

Ben je het niet tevreden over jouw nieuwe Whoon artikel? Dat vinden we super vervelend om te horen 💔. Vul ons serviceformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op! Samen kunnen we kijken naar een passende oplossing.

VUL HET SERVICEFORMULIER IN

Volg ons voor dagelijkse wooninspiratie en woontrends

Al jarenlang inspireren we onze volgers met de nieuwste én allermooiste wooncollectie. We zijn super actief op onze socials en geven je naast updates over nieuwe producten in ons assortiment, ook een kijkje in de huiskamers van onze klanten. Loop niet achter op de nieuwste woontrends en volg ons op al onze socialkanalen! 💜

We zijn actief op:

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service en kwaliteit!

Wat een fantastische service hebben wij ontvangen. Wij zijn bij Audrey van Eldijk van Whoon uitstekend geholpen. Ze wist onze wensen perfect te vertalen naar een samenhangend en kloppend interieurontwerp. Audrey nam ruim de tijd voor ons en haar advies heeft ons echt geholpen om out of the box te denken. Daardoor hebben we keuzes durven maken die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.

Audrey is zeer professioneel, denkt actief mee over kleuren, ruimte indelingen, en materialen en heeft voor ons een droominterieur gecreëerd.

Audrey, ontzettend bedankt, je bent een topper!

December 7, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat fijn om te lezen dat Audrey jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en dat haar advies heeft bijgedragen aan een interieurontwerp dat echt bij jullie past.
We waarderen het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring te delen. Het team van Whoon staat altijd klaar om met zorg, creativiteit en aandacht mee te denken.

Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en de mooie woorden richting Audrey!

Rated 5 out of 5 stars

Topservice bij een héle mooie winkel

Vandaag bij Whoon geweest voor meubels, en we zijn echt fantastisch geholpen. De dame die ons begeleidde was ontzettend vriendelijk, dacht goed mee en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Dankzij haar vonden we precies wat we zochten. Een fijne en mooie winkel met topservice — zeker een aanrader!

December 6, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat onze collega de tijd nam om met jullie mee te denken. We streven ernaar om elke klant persoonlijk en met aandacht te begeleiden, dus het is geweldig om terug te lezen dat jullie precies hebben gevonden wat jullie zochten.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de mooie woorden. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Geweldig advies

We waren enorm verliefd geworden op een bank, alleen waren we bang dat deze niet in de maten zou zijn die bij ons huis paste. We werden zorgvuldig geholpen met betrekking tot al onze wensen van maten tot stof. Zo gelijk gekeken of de stoelen bij de bank zouden matchen.

We zijn met een tevreden gevoel vertrokken en kijken nu al uit naar het ontvangen van onze nieuwe bank!

November 29, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn bij het vinden van de perfecte bank én dat er gelijk is meegedacht over de maten, stoffen en bijpassende stoelen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles naadloos aansluit bij jullie wensen, dus het is geweldig om te lezen dat dit is gelukt.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe bank. We kijken ernaar uit om te horen hoe hij in jullie interieur staat!

Rated 2 out of 5 stars

Binnen 3 maanden verpeste tafels

In eerste instantie in de winkel fantastisch geholpen en daardoor ook voor veel geld bijna een complete inboedel gekocht (bank, tafel, stoelen, poef, salontafels). Er is bij de verkoop niet gesproken over dat de salontafels zeer gevoelig zijn voor vlekken.
Een van mijn kinderen heeft een bekertje drinken (ice tea green of ranja) om laten vallen. Dit heb ik uiteraard opgedaan maar het heeft lelijke doffe vlekken achtergelaten. Vervolgens krijg ik een advies van schoonmaakmiddel. Dit geprobeerd maar deed niets. Daarna werd mij verteld dat ze verder niks voor mij kunnen doen, dat dit niet onder de garantie valt. Ik vind dit echt kort door de bocht dat er geen drinken op een tafeloppervlak geknoeid kan worden en ik binnen 3 maanden een verpeste salontafel heb. Tijdens de verkoop hebben we het ook gehad over mijn 4 kinderen, dus wellicht was dat een signaal geweest om te zeggen dat er absoluut niks geknoeid mag worden op deze tafels of dat ze anders verpest zijn. Jammer dat er zo laconiek mee om wordt gegaan, alles kost bij Whoon veel geld en daar mag ook een stukje service bij verwacht worden.

Edit na reactie van whoon:
Zorgvuldig bekeken? Jullie hebben gezegd dat ik bij de action een bepaald schoonmaakmiddel kon proberen. Dat was het. Dat is niet zorgvuldig of een goed overwogen oplossing.
Snap dat je grenzen van garantie moet bewaken maar als er aan jullie kant slecht (niet) geadviseerd wordt terwijl ik uitgebreid praat over mijn 4 kleine kinderen en vervolgens binnen een paar maanden direct te tafel vernaggeld is, dan mag je als grote zaak best tegemoet komen met een stukje service.

October 29, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je na je aankoop toch teleurgesteld bent, dat vinden we oprecht vervelend.

We hebben je situatie zorgvuldig bekeken en hiervoor ook advies gevraagd bij onze leverancier. Helaas bleken er geen oplossingen meer mogelijk en moesten we concluderen dat dit onder gebruiksschade valt. Dat is nooit een fijne boodschap, maar we moeten hierin ook bepaalde grenzen bewaken.

We doen altijd ons uiterste best om iedere servicevraag zo goed mogelijk op te lossen en denken graag met je mee waar dat kan. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Beste advies ooit!

We zijn super goed geholpen met wat het beste past in onze ruimte. Zowel qua vorm als qua afmetingen. Alles was mogelijk en overal werd advies over gegeven.
We zijn met een super mooi interieur de deur uit gegaan. Dankjewel!

November 15, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat het advies rondom vorm en afmetingen heeft bijgedragen aan een passend resultaat. We zijn blij dat jullie tevreden de deur uit zijn gegaan met een interieur dat écht bij jullie past. Dankjewel voor jullie vertrouwen!

Rated 2 out of 5 stars

In eerste instantie heel fijn en goed…

In eerste instantie heel fijn en goed geholpen door Claudia, die zich aan de afspraken hield die afgesproken waren. Daarna kregen wij te horen dat Claudia ziek was en moest er een afspraak gemaakt worden met een andere verkoopster. Van haar zouden we een offerte en informatie krijgen, want zij nam het over omdat er iets was gebeurd en Claudia niet meer terug kwam. Dit is ruim 2 maanden geleden en tot nu toe nergens meer iets van gehoord.

October 27, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het traject na je eerste fijne contact met Claudia anders is verlopen dan je had mogen verwachten. We begrijpen dat dit niet prettig was. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en we hebben dit samen kunnen bespreken. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit toe te lichten en vinden het belangrijk dat alles uitgesproken is.

Mocht je in de toekomst alsnog langs willen komen of verdere vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Erg tevreden met het advies en de service

Erg fijne service, en ook was onze bank veel eerder dan verwacht binnen. We werden echt heel goed geadviseerd over kleuren en stoffen. Prachtige showroom echt voor ieder wat wils! Wij genieten iedere dag van onze bank. Inmiddels ook nog lampen en een vloerkleed gekocht om het helemaal gezellig en af te maken in onze woonkamer. Bij het ophalen waren onze producten erg goed verpakt tegen schade. Super service!!!

May 16, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een geweldige review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn van het advies tot de levering en verpakking, daar doen we het voor! Superleuk dat jullie zo genieten van de bank en dat het met de lampen en het vloerkleed nu helemaal compleet is. Geniet van jullie prachtige, gezellige woonkamer en hopelijk tot snel weer bij Whoon!

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke en mooie zaak met geweldige spullen…

Super leuke en mooie zaak met geweldige spullen, ook word je er uiterst perfect geholpen met het maken van keuzes en styling! Wij zijn heel erg goed geholpen geworden door Livia, zij verstaat haar vak volledig!

November 8, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door Livia, ze is inderdaad een topper in haar vak! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe inrichting en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze showroom.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn echt super goed geholpen bij…

Wij zijn echt super goed geholpen bij whoon ze dacht overal in mee top service niets was teveel de meubels waren ook eerder binnen dan verwacht nu nog een vloerkleed besteld en dan is het helemaal af!! Bedankt voor de goede service!

September 4, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! Superfijn dat alles zo goed is verlopen en dat de meubels zelfs eerder binnen waren dan verwacht, dat horen we graag! We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe inrichting. Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer bij Whoon!

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren ons aan het oriënteren naar een bankstel, kast en vloerkleed. …

Wij waren ons aan het oriënteren naar een nieuwe bank en een kast en een vloerkleed. Onze eerste indruk in de winkel was indrukwekkend. Zoveel keus. Het was moeilijk om een juiste keuze te maken. Ondertussen dat wij in de winkel rondliepen werden wij aangesproken door Cosma Caforio. Cosma heeft ons geweldig geholpen met het maken van de juiste keuze. Wat een kanjer is dat. Een interieuradviseur van klasse. Wij hebben de bank, kast, vloerkleed, behang en kussens met behulp van Cosma gekocht. Inmiddels geleverd door twee keurige bezorgers van ASD. Dus alle lof voor Woon.

November 4, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een geweldige review, dank jullie wel!
Wat leuk om te horen dat jullie zo onder de indruk waren van onze winkel en dat Cosma jullie zo goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes. We geven jullie complimenten met veel plezier aan haar door!

Fijn dat ook de levering soepel is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe interieur en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Whoon!

Goed advies

Meerdere weken zijn wij op zoek geweest naar een passende bank voor in ons huis.
Wij zijn door het personeel van Whoon super goed geholpen. Het goede advies heeft ons echt geholpen om een weloverwogen keuze te maken.
Wij kunnen niet wachten om over een paar weken onze bank te ontvangen, zin in!

October 23, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een leuke review om te lezen! 😍

Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en met vertrouwen jullie keuze hebben kunnen maken, precies waar we het voor doen. Een nieuwe bank uitzoeken is niet niks, dus geweldig om te horen dat het advies echt heeft geholpen bij het vinden van de perfecte match.

We hopen dat de weken snel voorbijvliegen, zodat jullie binnenkort heerlijk kunnen neerploffen op jullie nieuwe bank!

Bijzonder verrast

Whoon ontdekt door berichten op FB. Vanuit Zuid-Limburg gewaagd om toch maar eens een bezoekje te brengen. En wat waren we bijzonder verrast. Zowel door het overweldigende aanbod alsook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Zelfs na openingstijd op koopzondag bleven de dames hun uiterste best doen om onze wensen te vervullen! Ontzettend goed geslaagd en heel erg blij met de aankopen. Dikke duim voor Whoon!!!!!!

November 2, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een fantastische review, wauw!
Wat ontzettend leuk dat jullie helemaal vanuit Zuid-Limburg naar Whoon zijn gekomen dat waarderen we enorm! Superfijn om te horen dat jullie zo verrast waren door het aanbod én de service van ons team.
Geniet volop van jullie mooie aankopen en hopelijk zien we jullie nog eens terug!

Rated 5 out of 5 stars

Super mooie overzichtelijke winkel!!

Super mooie overzichtelijke winkel!!
Mooie ruime keuze .
Heb er een mooie bank en bijpassend kleed gekocht met hulp van Cosma.
Ze had me heel goed geholpen en luisterde echt naar mijn wensen.
Kom zeker nog een keer terug!!!

October 30, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een geweldige review! Dank je wel voor je lieve woorden en je mooie compliment! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe bank en kleed. We geven je complimenten natuurlijk door aan Cosma, ze zal dit fantastisch vinden om te horen!
Geniet van je prachtige aankoop en we zien je graag snel weer terug bij ons!

Zeer vriendelijk geholpen

Hele mooie winkel. Een prachtig kleed aangeschaft met zeer hartelijke hulp van de verkoopster.

October 30, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat leuk om te lezen! Wat fijn dat het kleed zo goed in de smaak valt en dat je zo prettig bent geholpen. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot ziens in onze winkel!

Rated 5 out of 5 stars

In een woord schitterend!!!!

Wat een mooie winkel! Personeel onwijs vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen echt de tijd voor je ook al is de winkel eigenlijk al gesloten.
Er werd echt veel tijd vrijgemaakt om je over uiteenlopende zaken te informeren van behang tot meubels! Echt grote klasse. Jullie zien ons binnenkort weer terug voor de rest van ons interieur.

October 29, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een geweldige woorden, dank jullie wel!
Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad en dat ons team de tijd heeft kunnen nemen om echt mee te denken. We vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel én veel inspiratie de deur uitgaat.
We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen voor de rest van het interieur!

Heel mooie winkel

Heel mooie winkel. Alles klopt in het plaatje. Goeie service, vriendelijke mensen die mee nadenken zonder opdringerig te zijn. Een aanrader om er eens een kijkje te gaan nemen!

October 7, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een prachtige woorden, dankjewel! Wat fijn om te lezen dat alles zo goed klopte en dat je onze service en sfeer zo waardeert. We doen het met liefde en het is geweldig om te horen dat dat ook zo overkomt! Tot snel in de winkel!

Top winkel en service

Mooie winkel met een groot en gevarieerd assortiment. Het personeel is zeer professioneel en gemotiveerd. Ze nemen echt de tijd voor je. Top winkel en service dus!

October 23, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een fantastisch compliment, dank je wel! Wat fijn om te horen dat je onze winkel, het assortiment én ons team zo waardeert. We vinden het belangrijk om iedereen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Fantastisch geholpen door Livia

Echt fantastisch geholpen door Livia. Xe heeft ons heel fijn geholpen met het uitzoeken van de hele woonkamer. Echt een aanrader!

Ik kijk er nu al naar uit dat volgend jaar onze nieuwe meubels geleverd worden.

October 18, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat superleuk om te lezen! Wat fijn dat Livia jullie zo goed heeft geholpen — daar wordt ons hele team blij van! We kunnen niet wachten tot jullie nieuwe meubels geleverd worden en alles straks helemaal op z’n plek staat. Bedankt voor de lieve woorden en het vertrouwen!

Whoon is een topwinkel

We zijn ontzettend goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe interieur. Er wordt echt meegedacht, advies gegeven en voor het opmeten van de gordijnen, kwamen ze zelfs naar Antwerpen. Ik ben super tevreden en kom zeker weer terug.

October 18, 2025

Reply from Whoon Oisterwijk

Wat een heerlijke review om te lezen! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat we ook in Antwerpen mochten langskomen — service kent geen grenzen. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden, en natuurlijk: tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look