Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een fantastische service hebben wij ontvangen. Wij zijn bij Audrey van Eldijk van Whoon uitstekend geholpen. Ze wist onze wensen perfect te vertalen naar een samenhangend en kloppend interieurontwerp. Audrey nam ruim de tijd voor ons en haar advies heeft ons echt geholpen om out of the box te denken. Daardoor hebben we keuzes durven maken die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.
Audrey is zeer professioneel, denkt actief mee over kleuren, ruimte indelingen, en materialen en heeft voor ons een droominterieur gecreëerd.
Audrey, ontzettend bedankt, je bent een topper!

Reply from Whoon Oisterwijk
Vandaag bij Whoon geweest voor meubels, en we zijn echt fantastisch geholpen. De dame die ons begeleidde was ontzettend vriendelijk, dacht goed mee en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Dankzij haar vonden we precies wat we zochten. Een fijne en mooie winkel met topservice — zeker een aanrader!

Reply from Whoon Oisterwijk
We waren enorm verliefd geworden op een bank, alleen waren we bang dat deze niet in de maten zou zijn die bij ons huis paste. We werden zorgvuldig geholpen met betrekking tot al onze wensen van maten tot stof. Zo gelijk gekeken of de stoelen bij de bank zouden matchen.
We zijn met een tevreden gevoel vertrokken en kijken nu al uit naar het ontvangen van onze nieuwe bank!

Reply from Whoon Oisterwijk
In eerste instantie in de winkel fantastisch geholpen en daardoor ook voor veel geld bijna een complete inboedel gekocht (bank, tafel, stoelen, poef, salontafels). Er is bij de verkoop niet gesproken over dat de salontafels zeer gevoelig zijn voor vlekken.
Een van mijn kinderen heeft een bekertje drinken (ice tea green of ranja) om laten vallen. Dit heb ik uiteraard opgedaan maar het heeft lelijke doffe vlekken achtergelaten. Vervolgens krijg ik een advies van schoonmaakmiddel. Dit geprobeerd maar deed niets. Daarna werd mij verteld dat ze verder niks voor mij kunnen doen, dat dit niet onder de garantie valt. Ik vind dit echt kort door de bocht dat er geen drinken op een tafeloppervlak geknoeid kan worden en ik binnen 3 maanden een verpeste salontafel heb. Tijdens de verkoop hebben we het ook gehad over mijn 4 kinderen, dus wellicht was dat een signaal geweest om te zeggen dat er absoluut niks geknoeid mag worden op deze tafels of dat ze anders verpest zijn. Jammer dat er zo laconiek mee om wordt gegaan, alles kost bij Whoon veel geld en daar mag ook een stukje service bij verwacht worden.
Edit na reactie van whoon:
Zorgvuldig bekeken? Jullie hebben gezegd dat ik bij de action een bepaald schoonmaakmiddel kon proberen. Dat was het. Dat is niet zorgvuldig of een goed overwogen oplossing.
Snap dat je grenzen van garantie moet bewaken maar als er aan jullie kant slecht (niet) geadviseerd wordt terwijl ik uitgebreid praat over mijn 4 kleine kinderen en vervolgens binnen een paar maanden direct te tafel vernaggeld is, dan mag je als grote zaak best tegemoet komen met een stukje service.

Reply from Whoon Oisterwijk
We zijn super goed geholpen met wat het beste past in onze ruimte. Zowel qua vorm als qua afmetingen. Alles was mogelijk en overal werd advies over gegeven.
We zijn met een super mooi interieur de deur uit gegaan. Dankjewel!

Reply from Whoon Oisterwijk
In eerste instantie heel fijn en goed geholpen door Claudia, die zich aan de afspraken hield die afgesproken waren. Daarna kregen wij te horen dat Claudia ziek was en moest er een afspraak gemaakt worden met een andere verkoopster. Van haar zouden we een offerte en informatie krijgen, want zij nam het over omdat er iets was gebeurd en Claudia niet meer terug kwam. Dit is ruim 2 maanden geleden en tot nu toe nergens meer iets van gehoord.

Reply from Whoon Oisterwijk
Erg fijne service, en ook was onze bank veel eerder dan verwacht binnen. We werden echt heel goed geadviseerd over kleuren en stoffen. Prachtige showroom echt voor ieder wat wils! Wij genieten iedere dag van onze bank. Inmiddels ook nog lampen en een vloerkleed gekocht om het helemaal gezellig en af te maken in onze woonkamer. Bij het ophalen waren onze producten erg goed verpakt tegen schade. Super service!!!

Reply from Whoon Oisterwijk
Super leuke en mooie zaak met geweldige spullen, ook word je er uiterst perfect geholpen met het maken van keuzes en styling! Wij zijn heel erg goed geholpen geworden door Livia, zij verstaat haar vak volledig!

Reply from Whoon Oisterwijk
Wij zijn echt super goed geholpen bij whoon ze dacht overal in mee top service niets was teveel de meubels waren ook eerder binnen dan verwacht nu nog een vloerkleed besteld en dan is het helemaal af!! Bedankt voor de goede service!

Reply from Whoon Oisterwijk
Wij waren ons aan het oriënteren naar een nieuwe bank en een kast en een vloerkleed. Onze eerste indruk in de winkel was indrukwekkend. Zoveel keus. Het was moeilijk om een juiste keuze te maken. Ondertussen dat wij in de winkel rondliepen werden wij aangesproken door Cosma Caforio. Cosma heeft ons geweldig geholpen met het maken van de juiste keuze. Wat een kanjer is dat. Een interieuradviseur van klasse. Wij hebben de bank, kast, vloerkleed, behang en kussens met behulp van Cosma gekocht. Inmiddels geleverd door twee keurige bezorgers van ASD. Dus alle lof voor Woon.

Reply from Whoon Oisterwijk
Meerdere weken zijn wij op zoek geweest naar een passende bank voor in ons huis.
Wij zijn door het personeel van Whoon super goed geholpen. Het goede advies heeft ons echt geholpen om een weloverwogen keuze te maken.
Wij kunnen niet wachten om over een paar weken onze bank te ontvangen, zin in!

Reply from Whoon Oisterwijk
Whoon ontdekt door berichten op FB. Vanuit Zuid-Limburg gewaagd om toch maar eens een bezoekje te brengen. En wat waren we bijzonder verrast. Zowel door het overweldigende aanbod alsook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Zelfs na openingstijd op koopzondag bleven de dames hun uiterste best doen om onze wensen te vervullen! Ontzettend goed geslaagd en heel erg blij met de aankopen. Dikke duim voor Whoon!!!!!!

Reply from Whoon Oisterwijk
Super mooie overzichtelijke winkel!!
Mooie ruime keuze .
Heb er een mooie bank en bijpassend kleed gekocht met hulp van Cosma.
Ze had me heel goed geholpen en luisterde echt naar mijn wensen.
Kom zeker nog een keer terug!!!

Reply from Whoon Oisterwijk
Hele mooie winkel. Een prachtig kleed aangeschaft met zeer hartelijke hulp van de verkoopster.

Reply from Whoon Oisterwijk
Wat een mooie winkel! Personeel onwijs vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen echt de tijd voor je ook al is de winkel eigenlijk al gesloten.
Er werd echt veel tijd vrijgemaakt om je over uiteenlopende zaken te informeren van behang tot meubels! Echt grote klasse. Jullie zien ons binnenkort weer terug voor de rest van ons interieur.

Reply from Whoon Oisterwijk
Heel mooie winkel. Alles klopt in het plaatje. Goeie service, vriendelijke mensen die mee nadenken zonder opdringerig te zijn. Een aanrader om er eens een kijkje te gaan nemen!

Reply from Whoon Oisterwijk
Mooie winkel met een groot en gevarieerd assortiment. Het personeel is zeer professioneel en gemotiveerd. Ze nemen echt de tijd voor je. Top winkel en service dus!

Reply from Whoon Oisterwijk
Echt fantastisch geholpen door Livia. Xe heeft ons heel fijn geholpen met het uitzoeken van de hele woonkamer. Echt een aanrader!
Ik kijk er nu al naar uit dat volgend jaar onze nieuwe meubels geleverd worden.

Reply from Whoon Oisterwijk
We zijn ontzettend goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe interieur. Er wordt echt meegedacht, advies gegeven en voor het opmeten van de gordijnen, kwamen ze zelfs naar Antwerpen. Ik ben super tevreden en kom zeker weer terug.

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.