Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben onlangs bij Whoon in Oisterwijk geweest en ik was erg te spreken over mijn bezoek. De winkel is mooi ingericht en het aanbod aan meubels en accessoires is erg gevarieerd en stijlvol. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De sfeer was rustig en ontspannen, wat het winkelen extra prettig maakte. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie wooninspiratie en goed advies!

Reply from Whoon Oisterwijk
Onlangs een bank bij Whoon gekocht. Goed geholpen en tevreden met de service. Bank is van goede kwaliteit en zit lekker.

Reply from Whoon Oisterwijk
Super blij met mijn claudi kussens! Zocht ze al een tijdje, bij Whoon was een ruim assortiment en daardoor een goede keuze kunnen maken. Kwaliteit ook goed!

Reply from Whoon Oisterwijk
Wat een prachtige winkel! Hele mooie spullen!!
Vandaag goed geholpen door Tessa, ze luisterde goed naar onze wensen en gaf goed advies.
Wij kunnen niet wachten totdat onze nieuwe bank geleverd word!

Reply from Whoon Oisterwijk
Een prachtige, ruim opgezette winkel met een heel mooi assortiment om je huis in een thuis om te toveren.
Erg vriendelijk personeel en ze denken graag mee in mogelijkheden.

Reply from Whoon Oisterwijk
Vandaag hebben we een zeer slechte ervaring gehad. We zagen een groot schilderij bij de koopjeshoek. Bij navraag van een andere collega zou het op 20 euro uitkomen. Beneden zei een andere medewerker dat de prijs niet klopte waarop zij een andere collega had gebeld en ze op 165 euro uitkwam. We willen niet flauw zijn een gingen daarmee akkoord. We hadden nog niet betaald maar zouden na ons rondje in de winkel het schilderij betalen. Ik zei nog tegen mijn man ik kijk er niet van op dat ze straks weer met een andere prijs komen. En jawel .. deze was binnen 2 minuten verhoogd naar zo'n 650 euro en een fles wijn. Voor die verhoging kan ik heel wat flessen zelf kopen. Ik was een vaste klant maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben ziedend hoe ze met klanten omgaan en dat schilderij met fles wijn mogen ze van mij...... steken

Reply from Whoon Oisterwijk
Hele mooie en grote winkel.
Er was meer dan zat keuze, en ben dan ook zeker geslaagd.
Mijn huisje is helemaal af dankzij Whoon!

Reply from Whoon Oisterwijk
Vervelend dat ik nu twee keer iets met mijn bank heb gehad, maar ontzettend goede after sales service. Heldere communicatie en alles netjes opgelost binnen de garantie. Complimenten.

Reply from Whoon Oisterwijk
Prachtige meubelstukken gekocht en na een paar jaar zijn net zo mooi als toen ze nieuw waren, personeel is zeer vriendelijk, goed qua prijs en hebben mij goed advies gegeven over interieurstyling.

Reply from Whoon Oisterwijk
Super geholpen en geadviseerd in de showroom bij onze aankopen accessoires voor onze woonkamer.

Reply from Whoon Oisterwijk
Fijne service en super mooie producten! Ik kom er graag om nieuwe interieurinspiratie op te doen.

Reply from Whoon Oisterwijk
Wijn zeer tevreden over de communicatie, en de service! alles goed geregeld.

Reply from Whoon Oisterwijk
Slechte service. Begon eerst al met onze kast en nu met de bank. Bank gekocht met een zachte eigenschap. Nou dat was ons natuurlijk niet verteld bij de aanschaf. In september 2024 is de bank bij ons bezorgd. We zitten er niet dagelijks op. Omdat wij veel aan de eettafel zitten. Waar wij trouwens wel heel tevreden over zijn. Nu is de bank al ingezakt en lelijk. Maar we moeten gewoon ff kussentje opschudden want dit valt niet onder de garantie.

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben super blij met onze nieuwe bank.
Het duurde even voordat we de keus gemaakt hadden. Maar de adviseur dacht goed mee en had alle geduld voor ons. Heel fijn! :)
De bank werd netjes geleverd en staat geweldig! We hebben vandaag onze gordijnen ook bij Whoon besteld.

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.