Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super mooie winkel en een ruim assortiment, zeker geslaagd!😍

Reply from Whoon Oisterwijk
Prachtige winkel, leuk geholpen en blij met de geleverde spullen.

Reply from Whoon Oisterwijk
Whoon Oisterwijk is dé plek voor interieurinspiratie! De winkel heeft een enorme selectie meubels en accessoires.

Reply from Whoon Oisterwijk
OPGELET!!!!!!!!!!!!! Whoon Oisterwijk verkoopt ondeugdelijk producten. Er zit op meerdere plekken op het behang productiefouten, maar ze willen niet meewerken voor een oplossing. Ik zou vanaf blijven van dit bedrijf die kapotte producten levert en vervolgens zeggen dat ze niks kunnen doen om jou te helpen!

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben fijn ontvangen en goed geholpen. Daarnaast heeft Whoon een mooi assortiment van goede kwaliteit!

Reply from Whoon Oisterwijk
Mooi aanbod met kwaliteit meubels!

Reply from Whoon Oisterwijk
Vriendelijke ontvangst, prachtige zaak, veel keus en goed advies! Dus super geslaagd voor mooi behang en prachtige bank , kleed en salon tafeltjes. De styliste heeft ook nog met de finishing touch geholpen.

Reply from Whoon Oisterwijk
Whoon heeft super mooie meubels en accessoires van goeie kwaliteit. Ook de hulp die je in de winkel krijgt is top!

Reply from Whoon Oisterwijk
Erg vriendelijk geholpen en veel keus in de winkel.Eettafel met 4 stoelen gekocht en tevreden over de levering werd netjes binnengezet door twee vriendelijke bezorgers.

Reply from Whoon Oisterwijk
Onlangs een bank en een lamp gekocht bij Whoon, erg tevreden, zowel over de kwaliteit als de service. We zijn goed geholpen, kregen goed advies en vriendelijke dames. Levering verliep goed, en de bezorgers hebben alles mee op zijn plek gezet.
Een aanrader!

Reply from Whoon Oisterwijk
Wij waren op zoek naar een kleine bank voor de open haard. Fijn en goed geholpen en prima geslaagd bij Whoon! Fijne sfeer en vriendelijke medewerkers.

Reply from Whoon Oisterwijk
Een jaar geleden een bank ontvangen die in verhouding niet klopt. Hierbij had de adviseur veel beter advies mogen geven. Omdat we nog een cadeaubon hadden een half jaar later een tafel besteld. Ook hier weer zeer slecht advies gekregen. De poot die we hierbij hebben ontvangen past namelijk helemaal niet onder de tafel. Deze is veel te smal. Mijn zoontje kan niet eens met zijn ellebogen op de hoek van de tafel leunen want dan bewegen de kaarsen aan de andere kant. Hier betaal je dan duizenden euro’s voor..

Reply from Whoon Oisterwijk
Vind het heel jammer dat ze niet meer bezorgen! Heb er eerder besteld en toen deden ze het nog wel.

Reply from Whoon Oisterwijk
Wekenlang hebben we discussies gehad over hoe we de woonkamer leuk opnieuw konden inrichten, maar we kwamen er niet uit. Zojuist bij Whoon van een vriendelijke verkoopster advies gekregen waar we ons helemaal in kunnen vinden. Bedankt voor de tijd en het advies en tot snel!

Reply from Whoon Oisterwijk
Knappe snelle levering, echter een tafelpootje paste minder goed.

Reply from Whoon Oisterwijk
Het artikel was heel goed verpakt en snel geleverd. De kandelaar was een kado en de ontvanger was er super blij mee.

Reply from Whoon Oisterwijk
Ging wat mis met de bestelling maar snel en netjes opgelost 🙏🏻

Reply from Whoon Oisterwijk
Er werd vrij snel op vragen geantwoord.
Bestelde lamp alsnog kunnen annuleren,en nieuwe lamp werd snel bezorgd zonder bezorgkosten
De klantenservice was echt heel erg goed

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.