Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prettig geholpen geadviseerd in de winkel bij de aankoop van onze meubelen. Hiervoor wordt alle tijd genomen, top! De bank was goed, maar voldoet niet aan onze verwachtingen. Daar waar de fabrikant aangaf dat dit een product gebonden eigenschap was komt Whoon met keurige oplossingen. Super service verleent door Tom!

Reply from Whoon Oisterwijk
In juli 2023 kochten wij online 2 salontafeltjes van mangohout. In de loop der tijd gingen deze er steeds minder fraai uit zien. Ik mailde de klantenservice voor een oplossing.
Na het versturen van foto's concludeerden ze dat het hout te droog was en stuurden me, kostenloos, een flesje Wax olie om de tafeltjes te behandelen en te verzorgen.
De tafeltjes zien er nu weer als nieuw uit.
Wat een goede service van dit bedrijf!

Reply from Whoon Oisterwijk
Altijd goed,fijne winkel er is voor iedereen wat wils

Reply from Whoon Oisterwijk
Goed contact met de klantenservice en het product was netjes verpakt en geleverd.

Reply from Whoon Oisterwijk
Even moeten wachten op het bestelde maar ben er heel blij mee. Uiteindelijk goed gekomen.

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik ben erg blij met mijn mooie tafeltje. Kon snel opgehaald worden en stond al netjes klaar.
Helemaal tevreden daarom

Reply from Whoon Oisterwijk
Vlotter bezorgd dan was aangegeven (was een kerstcadeau)

Reply from Whoon Oisterwijk
Ik had een cadeaubon besteld, maar per abuis ingevuld dat ik die op zou komen halen. Dat was echter niet de bedoeling. Na een telefoontje werd de bon alsnog keurig per post verzonden. Dus ik werd zeer goed geholpen.

Reply from Whoon Oisterwijk
22 januari een poef besteld van 175€.
22 maart deze poef op kunnen halen, 2 maanden levertijd had het ervoor over.
Maar toen ik de poef thuis uit ging pakken zag ik dat een pootje helemaal doorboort was, poef stond erg wankel.
Contact opgenomen met de winkel ze zouden een monteur contacten, ik kreeg daarna weer geen gehoor waardoor ik er zelf weer achteraan moest(stond niets in hun systeem). Nogmaals hebben ze contact opgenomen met de monteur deze heeft contact met mij opgenomen, op zn vroegst kon hij over 2,5 week pas komen.
Na 13 weken pas een normale poef.
Weet dus wel dat ik hier nooit niks meer koop wat besteld moet worden.

Reply from Whoon Oisterwijk
Hele mooie spullen en een goede service! Alles hier in huis komt er vandaan :-)

Een kast wordt in 2 weken tijd € 500 duurder. Echt absurd

Reply from Whoon Oisterwijk
Goede communicatie over de levertijd en de vaas was zorgvuldig ingepakt.

Reply from Whoon Oisterwijk
Iris heeft mij onlangs onwijs goed geholpen met het uitzoeken van kussens, ornamenten en een mooie vaas met bloemen voor op de eettafel. Alles staat prachtig en ben er onwijs blij mee

Reply from Whoon Oisterwijk
Afgelopen week hebben we een bezoekje gebracht aan Whoon, wat een mooie spullen hebben ze hier. We hadden graag hulp willen hebben bij het uitzoeken van diverse meubels en behang. Helaas werden we door niemand geholpen, en was gedag zeggen te veel gevraagd. Er liep genoeg personeel rond maar hen hadden het erg druk met elkaar en een showroom inrichten. Dus kortom, mooie meubels erg slechte service.

Reply from Whoon Oisterwijk
Voor duizenden euro’s meubels gekocht. Bij levering bleek tafel niet compleet. Daar bovenop nog uren schoon moeten maken omdat bezorgers met modderschoenen je nieuwe vloer totaal smerig achterlaten met grote ‘bek’ als slagroom op de taart. Nu bijna drie weken verder zelf drie keer moeten bellen maar nog steeds geen tafel. Geen tegemoetkoming, niets. Laatste keer dat ik of mijn familie hier iets gekocht hebben.

Reply from Whoon Oisterwijk
Sinds een paar maanden wonen wij in een nieuwbouwwoning. Van kennissen hoorden we over Whoon. Zij waren erg tevreden en ook de stijl in het huis van die kennissen sprak ons erg aan. We zijn hier naartoe gegaan en kochten allereerst onze bank. Hierna zijn we steeds vaker opnieuw gaan kijken en omdat we zo tevreden waren, hebben we bijna al onze meubels hier gekocht.
Binnen de showrooms zijn veel verschillende stijlen te zien. Het personeel neemt altijd even de tijd om mee te kijken wat mooi zal staan bij de rest van de meubels. Het personeel is oprecht geïnteresseerd. Het personeel komt altijd even een praatje maken en vraagt hoe de meubels ons bevallen zijn en hoe het nieuwe huis ons bevalt.
Ook wanneer de bezorgtijd van meubels aangepast mag worden, is dit geen probleem. Tijdens de bezorging worden alle meubels netjes neergezet, gordijnen worden opgehangen en netjes gestoomd en lege dozen worden allemaal weer mee teruggenomen.
Kortom: wij komen hier graag!

Reply from Whoon Oisterwijk
Bij Pure Wood een salontafel besteld. Zag er gaaf uit. Zag... want doordat er soms een druppel water blijft liggen op de tafel vertoond de salontafel met brons uiterlijk allemaal witte stippen. Dit aangeven bij Pure Wood met de vraag wat ik daarmee kan doen. Het enige antwoord dat ik terugkreeg was: Valt buiten de garantie. Helaas. Zo help je een klant absoluut niet verder.

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.