Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... See more
Company replied
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën v... See more
Company replied
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... See more
Company replied
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort.... See more
Written by the company
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Uhmmm Bij wie of welke woonwinkel heb ik nu eigenlijk online mijn stoelen besteld..? Bij Whoon of Pure Wood?
Dan maar beide een nette review van ons... Zie hieronder een kopie van onze mail. Waar helaas geen antwoord wordt op gegeven. Bvd. J.Haalboom
Beste team Whoon Beau,
Het spijt ons om u dit mailtje te moeten sturen. Wij hebben hier best nog even mee gewacht. Maar er moet mij toch iets van het hart. Als eerst wil ik u zeggen dat wij netjes zijn geholpen door Beau. U had dit echter ook niet kunnen voorzien. Punt 1 hebben wij vorige week al kunnen zien dat op de site de stoelen enorm in prijs zijn gezakt wat 6 stoelen betreft. Eerst was de prijs p 6st. 1740,- euro. Nu 6 st. 1314,- / 219,- pst. Aanzienlijk lager!!
Dan praten wij over nieuw..! Wij hebben de showroom stoelen gekocht. 6st. 175,- pst. 1050,- euro totaal...U heeft hier de transport van 150 ,- euro afgehaald. Dan wordt het voor u 900,- euro. Voor ons blijft het echter 1050,- euro 6x stoel.
Punt 2... De stoelen zijn prachtig maar verraderlijk...! Na een half uurtje zitten pijne ons heup en billen...Wij konden hier niet meer tegen. Tot onze spijt op Marktplaats moeten verkopen. Voor uiteraard veel minder centjes. U collega heeft de stoelen zelfs geadverteerd zien staan. Gelukkig maar want zou hier niet om willen liegen namelijk!
Het betreft hier eigenlijk 2 punten...1e het enorme prijsverschil dit al na 10 dagen na onze aankoop. Punt 2 de zitcomfort, wij konden hier geen kant mee op. Namelijk geen garantie...!Wat ons dan nog enige verlichting kon geven is met flink verlies de 6 stoelen te moeten verkopen..! U moet ons echt geloven dat wij pijn hadden. Ook onze kinderen vonden de stoelen mooi maar totaal geen zitcomfort na 30 minuten. Dit betreuren wij dan ook ten zeerste. Moet u ook eerlijk bekennen nog nooit zo.n slechte aankoop te hebben gedaan. Vind dit dan ook vreselijk om dit naar u te mailen. Ik als echtgenoot en vader schaam mij diep tegenwoordig hun. En moest ik dit toch echt even kwijt aan u. U mag best weten dat ik even radeloos was en nog steeds bent. Voor ons veel centjes kwijt en nu weer andere stoelen moeten aanschaffen. Misschien wel allemaal mijn eigen fout. U in iedergeval bedankt voor het lezen van mijn mail. Hopend op uw begrip.
Vriendelijke groet,
Familie Haalboom
Zeist

Reply from Whoon Oisterwijk
Learn more about other kinds of reviews.