Więcej niż Matura Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fajny kurs, biologia naprawdę jakościowa i dobrze zrobiona, mogę polecić. Z minusów to czasami odpowiedzi nauczycieli na pytania do zadań trochę nielogiczne ale to też zależy od kogo. Natomiast z mat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Do matury z biologii i chemii uczyłem się prawie od zera. Wszystkie tematy są świetnie opracowane teoretycznie, a zadania maturalne dobrze wytłumaczone. Najbardziej odpowiadał mi dostęp do całości, cz... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kurs dobrze przygotowany, duża baza zadań, ładne grafiki i przejrzysty interfejs. Największym plusem niewątpliwie jest sprawnie działający chatbot, pomocny przede wszystkim przy sprawdzaniu zadań matu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nie wątpliwie świetnie zorganizowana baza zadań która pozwala na konkretne powtórzenie materiału z wybranymi zadaniami, bardzo przystępnie posortowane i wytłumaczone lekcje. Kurs idealny dla osób ambi... See more

Company details

1. Educational Institution

Written by the company

Więcej niż Matura to kompleksowe narzędzie do codziennej nauki do szkoły i do matury. Nasze kursy e-learningowe są zaprojektowane tak, aby umożliwić osiągnięcie wyników w TOP15% wyników w kraju. Dostępne przedmioty: Biologia, Chemia, Fizyka, Geografia, Język polski (postawowy i rozszerzony), Matematyka (podstawowa i rozszerzona). Na Więcej niż Matura zawsze zyskujesz dostęp do zasobów z wszystkich 8 przedmiotów. Portal WNM łączy w sobie elementy podręcznika, repetytorium, zbioru zadań, korepetycji i narzędzi AI. Uczniowie mają dostęp do interaktywnej bazy zadań maturalnych, gdzie mogą pracować z zadaniami w trzech trybach: samodzielnie, ze wskazówkami i z wyjaśnieniem krok po kroku. Dodatkowo na naszych kursach znajdziecie wbudowane korepetycje – nauczyciele i egzaminatorzy na bieżąco sprawdzają rozwiązania zadań i udzielają wsparcia. Na Więcej niż Matura znajdziesz wszystko, aby osiągnąć wymarzone wyniki– zarówno w codziennej nauce do szkoły, jak i na egzaminach maturalnych.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

70 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

To jest to czego potrzebuje Polska edukacja!

Jestem nauczycielem.
Używam tego kursu na swoich lekcjach i korepetycjach jako wsparcie.
Doskonałe narzędzie! Największa baza zadań w Polsce!
W przeciwieństwie do podręczników szkolnych nie ma tu bzdur. A wszystko jest solidnie wyjaśnione i pokazane!
W dodatku niesamowicie pomocni i życzliwi nauczyciele.
Dla mnie 10/10

June 26, 2024
Unprompted review

Cześć Rafał!

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. 🙏 Jesteśmy dumni, że korzystasz z naszych kursów na lekcjach i korepetycjach. Życzymy Ci dużo satysfakcji z wykonywanej pracy i wszystkiego dobrego!

Rated 5 out of 5 stars

Dużo przydatnych i jasnych informacji

Dużo przydatnych i jasnych informacji, podobało mi się że informacje były robione przez organizacje a nie ściągnięte z internetu

September 1, 2023

Cześć Karolina!

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Naszym celem jest zapewnienie rzetelnych i oryginalnych materiałów – to dla nas kluczowe, aby uczestnicy kursów mogli korzystać z treści najwyższej jakości. 🌼 Wszystkiego dobrego!

Bez uwag!

Wszystko bylo super

April 1, 2024

Cześć!

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🙌

Rated 4 out of 5 stars

Super!!

Dzięki nauce z Więcej niż Matura miałam w jednym miejscu wszystko: potrzebną teorię, wszystkie zadania maturalne z możliwością filtrowania treści ze względu na formułę oraz dostęp do pomocy ze strony korepetytorów Więcej niż Matura. Nie bałam się kilka razy pytać o to samo, gdy nie rozumiałam, ani dopytywać o dodatkowe informacje, które pomogłyby mi zrozumieć lepiej dane zagadnienie. Bardzo pomocny był pasek monitorowania postępu z lekcjami i możliwość utworzenia planu pracy z zadaniami na podstawie własnych filtrów. Jedyna rzecz jakiej mi brakowało, to w jakiś sposób zaznaczenia w części teoretycznej lekcji, które zagadnienia obowiązują dla której formuły. Poza tym jednak uważam, że kurs jest skonstruowany w bardzo motywujący sposób i praca z nim była bardzo przyjemna, nie wiem, czy przyswoiłabym taką ilość informacji próbując uczyć się z wielu źródeł jednocześnie.

April 26, 2024

Cześć Michalina!

Dziękujemy za tak pozytywną i szczegółową recenzję! Twój feedback to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. 🌼

Rozbudowanie możliwości przy planowaniu pracy staraliśmy się jak najlepiej dopasować do potrzeb użytkowników, więc cieszymy się, że to doceniłaś. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą oznaczania, które zagadnienia teoretyczne obowiązują dla poszczególnych formuł. To bardzo wartościowa uwaga i na pewno weźmiemy ją pod uwagę przy kolejnych aktualizacjach kursu. 😊

Życzymy Ci dalszych sukcesów w nauce i do usłyszenia!

Rated 3 out of 5 stars

Duże wsparcie, ale mniej bystrym może nie wystarczyć niestety

Ogólnie jestem zadowolona z moim doświadczeniem z więcej niż matura. Platforma jest łatwa w użyciu i czytelna. Prezentacje dobrze tłumaczą chemiczne zagadnienia, a jeśli ktoś potrzebuje, to można zadać dowolną ilość pytań. Gwarancja satysfakcji jeśli rozwiaze sie wszystkie lekcje, poswieci się 200h i zrobi 500 zadań, sprawiła, że wybrałam wiecej niz matura. Zależy mi bardzo na wysokich wynikach, więc wypełniłam warunki gwarancji, celem zdobycia takiego wyniku, żeby zwrot pieniedzy nie wystapił. Niestety matura mnie przerosła i choć pomoc wiecej niz matura była niezastapiona, to nie sadze, że uda mi się mimo włożonej ogromnej ilosci pracy uzyskać powyżej 75% spodziewam sie wyniku w okolicach 50-60%. Może być też tak, że nie ma jak się przygotować na te 80%, może to kwestia talentu, a nie wsparcia wiecej niz matura. Poleciłabym innym wiecej niz matura, napewno bystrzejsze osoby niż ja dostana sie na wymarzone studia, dzieki pomocy wiecej niz matura.
16.05.2024 pisałam moja recenzje teraz znam już wyniki, co myślę że daje szerszy obraz. Mature z chemii napisałam na 33% i na pewno nie dostanę się na wymarzone studia i setki godzin poświęcone na kurs i przed nim kompletnie nic nie dały. Ale skoro innym tutaj powychodziło, znaczy, że to w moim przypadku kwestia osobnicza i zwyczajnie jestem na to za mało bystra. Osobiście chciałam popelnic samobójstwo dniu wyników, więc może to też aspekt bycia za słabym. Trudno powiedzieć. Nie ma to już dla mnie znaczenia. Piszę żeby przekazać, że żeby napisać dobrze mature trzeba być zdolnym i inteligentnym i żaden kurs, żadna ciężka praca jeśli się nie ma odpowiednio szczęścia w życiu, by urodzić się kimś wartościowym, nic nie pomoże w osiągnięciu czegoś nieosiągalnego-bo osiągalne jest to tylko dla tych co mają na tyle szczęścia. 3 gwiazdki myślę że jest adekwatna ocena (nie zmieniłam jej),bo to nie moja wina, że mam iq orzęska, a przy tym marzenia osiagalne dla tych o wiele bystrzejszych niż ja. Może kogoś to pocieszy że napisał ode mnie lepiej niż na te 33%, myślę że to nie było trudne. Wystarczy nie być mną +duża pomoc ze strony kursu i voila!

May 16, 2024

Cześć Franciszka! 🌼

Dziękujemy za Twoją szczerość i polecenie kursów Więcej niż Matura innym uczniom. Mamy nadzieję, że mimo wszystko uda Ci się osiągnąć zamierzone cele i całym zespołem życzymy Ci powodzenia na dalszej ścieżce. Jeśli będziesz potrzebować dalszej pomocy lub wsparcia, zawsze jesteśmy do dyspozycji. ❤️

Masz rację, że matura jest dużym wyzwaniem i mimo intensywnej pracy może się zdarzyć, że wyniki nie zawsze są zgodne z oczekiwaniami. Trzymamy jednak kciuki, żebyś pozytywnie się zaskoczyła. Koniecznie daj nam znać jak poszło!

Polecam!

swietnie przygotowane materialy. Polecam!

May 15, 2024

Cześć Jakub!

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. 🌼 Ślemy życzenia od zespołu!

Rated 5 out of 5 stars

Do matury przygotowywałam się od…września

Do matury przygotowywałam się od września jedynie z kursem (nie rozszerzałam biologii). Jest on bardzo metodyczny i zmusza do systematycznej pracy. Z wiedza wyniesioną tylko z niego spodziewam się na maturze wyniku powyżej 80 procent. Polecam każdemu kto chce nauczyć się biologii pod maturę. Dzięki olbrzymiej ilości zadań maturalnych, do których zrobienia zmusza kurs, daje on bardzo praktyczne umiejętności i uczy odpowiadania pod klucz. Jest to dobra inwestycja.

June 3, 2024

Cześć!

Wielkie dzięki za zaufanie i miłe słowa. 🌼 Trzymamy za Ciebie kciuki i mamy nadzieję, że usłyszymy się jeszcze w przyszłości! ❤️

Zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam! Najlepsze kursy do matury! Całodobowa pomoc ze strony nauczycieli,mnóstwo zadanek i świetnie wytłumaczona teoria :)) Pomimo faktu,że nie mam jeszcze wyników matury i nie jestem pewna,czy dostanę się na stomatologię to nie żałuje wyboru więcejniżmatura! Przetestowałam też dużo innych kursów w trakcie liceum i żaden nie spodobał mi się tak bardzo.Czułam się w 100% zaoopiekowana😊

May 28, 2024

Cześć Paulina!

Bardzo dziękujemy za dobre słowa i za zaufanie. ❤️ Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Ci w przygotowaniach! Twoje zadowolenie i poczucie zaopiekowania są dla nas niezwykle ważne. Trzymamy kciuki za wyniki i życzymy Ci powodzenia w dostaniu się na stomatologię! Koniecznie daj nam znać jak poszło. 🌼

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look