Fajny kurs, biologia naprawdę jakościowa i dobrze zrobiona, mogę polecić. Z minusów to czasami odpowiedzi nauczycieli na pytania do zadań trochę nielogiczne ale to też zależy od kogo. Natomiast z mat... See more
Company replied
Do matury z biologii i chemii uczyłem się prawie od zera. Wszystkie tematy są świetnie opracowane teoretycznie, a zadania maturalne dobrze wytłumaczone. Najbardziej odpowiadał mi dostęp do całości, cz... See more
Company replied
Kurs dobrze przygotowany, duża baza zadań, ładne grafiki i przejrzysty interfejs. Największym plusem niewątpliwie jest sprawnie działający chatbot, pomocny przede wszystkim przy sprawdzaniu zadań matu... See more
Company replied
Nie wątpliwie świetnie zorganizowana baza zadań która pozwala na konkretne powtórzenie materiału z wybranymi zadaniami, bardzo przystępnie posortowane i wytłumaczone lekcje. Kurs idealny dla osób ambi... See more
Company replied
Więcej niż Matura to kompleksowe narzędzie do codziennej nauki do szkoły i do matury. Nasze kursy e-learningowe są zaprojektowane tak, aby umożliwić osiągnięcie wyników w TOP15% wyników w kraju. Dostępne przedmioty: Biologia, Chemia, Fizyka, Geografia, Język polski (postawowy i rozszerzony), Matematyka (podstawowa i rozszerzona). Na Więcej niż Matura zawsze zyskujesz dostęp do zasobów z wszystkich 8 przedmiotów. Portal WNM łączy w sobie elementy podręcznika, repetytorium, zbioru zadań, korepetycji i narzędzi AI. Uczniowie mają dostęp do interaktywnej bazy zadań maturalnych, gdzie mogą pracować z zadaniami w trzech trybach: samodzielnie, ze wskazówkami i z wyjaśnieniem krok po kroku. Dodatkowo na naszych kursach znajdziecie wbudowane korepetycje – nauczyciele i egzaminatorzy na bieżąco sprawdzają rozwiązania zadań i udzielają wsparcia. Na Więcej niż Matura znajdziesz wszystko, aby osiągnąć wymarzone wyniki– zarówno w codziennej nauce do szkoły, jak i na egzaminach maturalnych.
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Poland
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wszystko zintegrowane w jednym miejscu, dobrze zrobione, kolorowe, interaktywne prezentacje z niewieloma błędami aktualizowanymi na bieżąco, super możliwość komentowania, czytania komentarzy innych i otrzymania odpowiedzi na komentarze w względnie krótkim czasie. Super się śledziło postępy, dzięki procentom z zadań dla danych działów. Fajnie, że były ustalone priorytety lekcji i wiadomo było na czym się skupić, przydatna dodatkowa pomoc w planowaniu nauki, możliwość ustawienia planu nauki, no i jeszcze pomocna gwarancja satysfakcji, jakby komuś nie udało się dobrze napisać egzaminu w roku, podczas którego zaczynał kurs. Doświadczenie bardzo miłe, wygodne i będę dobrze wspominał naukę z Więcej niż Matura. Polecam

Reply from Więcej niż Matura
Mega kurs pozwoli mi osiągnąć moje marzenie o medycynie.

Reply from Więcej niż Matura
Super system nauczania, pomoc nauczycieli i możliwość korzystania z pytań i odpowiedzi innych. Po każdej lekcji teoretycznej jest lekcja praktyczna, polegająca na wykonywaniu zadań i utrwaleniu wiedzy- co uważam za bardzo ważne. Uważam, że lekcje teoretyczne powinny być bardziej zwięzłe, ponieważ niektóre są za długie i pod koniec trudno się skupić.

Reply from Więcej niż Matura
Z kursem uczyłam się od listopada przed maturą. Nie uczyłam się z żadnych innych książek(poza Nową Erą na sprawdziany w szkole). Jak dla mnie kurs jest bardzo kompletny i bardzo dobrze mi się z nim pracowało. Szczególnie, że zawsze mogłam zadać pytanie o treść czy zadanie i odpowiedź nigdy nie pozostawiała mi wątpliwości, a w razie czego można się dopytać o konkretniejszą odpowiedź. Dodatkowo na mnie silnie motywująco działało to, że musiałam zrobić 200 godzin na kursie przez co miałam motywację i pokazywało mi się czy jestem na bieżąco i ile mam zaległości(miałam większą samodyscyplinę). Jeśli chcesz mieć wysoki wynik z biologi polecam robić dodatkowe zadania z bazy zadań(jest ich tysiąc, ja zrobiłam około 700). Wydaje mi się że dla mnie te zadania były kluczowe, bo pytałam się o to czy mam dobrą odpowiedź i dzięki temu nauczyłam się pisać pod tzw. klucz. Jak na to że do biologi zaczęłam się uczyć od początku czwartej klasy to uważam, że mój wynik 80% jest naprawdę dobry, a zawdzięczam to swojej pracy przy kursie. (Mój wynik z próbnej która była w grudniu to 50% dlatego widzę jak dużo się poprawiłam z kursem, bo wcześniej nie umiałam pisać pod klucz i miałam zaległości.)
Więcej niż matura - bardzo dziękuję za odpowiadanie na wszystkie moje pytania❤️

Reply from Więcej niż Matura
Przejrzysty portal z jasnymi slajdami oraz masą zadań zdecydowanie ułatwił przygotowanie się do egzaminu. Nie dosyć, że wszystko jest w jednym miejscu, to zawsze można było liczyć na pomoc zespołu. Z czystym sercem mogę polecić nawet jako jedyne źródło do nauki.

Reply from Więcej niż Matura
Przejrzyste notatki i grafiki, a przede wszystkim duża baza zadań do których można od razu sprawdzić odpowiedzi lub napisać komentarz i dostać odpowiedź jak należy sformułować odpowiedź aby dostać punkt

Reply from Więcej niż Matura
Platforma jest bardzo łatwa w użytkowaniu i intuicyjna. Jest kilka aspektów które mogłyby zostać ulepszone ale mimo wszystko polecam serdecznie:))

Reply from Więcej niż Matura
Polecam wszystkim, zawsze zespół z pełnym profesjonalizmem odpowiadał na każde moje pytanie nawet w niedziele.Gdy pisałam w domu próbne matury z chemii i nie za bardzo wiedziałam co zrobiłam źle, wysyłałam moje zadania na portal i dosyć szybko dostałam odpowiedz z wytłumaczeniami krok po kroku. Bardzo dziękuję wszystkim nauczycielom, szczególnie Panu Markowi za wszystko, gdyż dzięki wam dostałam 78% z chemii co umożliwi mi pójście na medycynę. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Reply from Więcej niż Matura
Kurs przede wszystkim dał mi motywację do nauki, ponieważ wszystko w nim było ładnie uporządkowane dobrze zobrazowane i przedstawione. Ponadto przyjemnie pracowało się z bazą zadań przez którą nauczyłam się najwięcej bez marnowania czasu na szukanie zadan. Prezentaxje zawierały wszystkie potrzebne informacje i świetnym pomysłem było napisanie przy każdej lekcji teoretycznej jej priorytet na maturze (niski średni czy wysoki) dzięki temu wiedziałam jakie lekcje powtórzyć przed maturą jeszcze raz oraz bardziej szczegółowo.

Reply from Więcej niż Matura
Dzięki kursom Więcej niż Matura nauka była zorganizowana i bardzo efektywna. Pomoc nauczycieli i możliwość śledzenia postępów sprawiły, że czułam się w pełni przygotowana na maturę. Korzystałam z biologii i z chemii. Polecam

Reply from Więcej niż Matura
Brak filtrów na wymagania dla starej formuły maturalnej utrudniał naukę i filtrację informacji które trzeba było przyswoić. Przydałby się osobny kurs wtedy mógłby być bardziej efektywny. Trudniejsze tematy powinny być tłumaczone na wideo przez nauczyciela, sama konwersacja to za mało. Dane które są na slajdach są aktualne jednak jak już pisałam - jest tego za dużo i wiele rzeczy jest nie potrzebnych. Kurs który przygotowuje do matury powinien być obszerny, a nie poupychany. Dobre w tym kursie były ilustracje oraz zdjęcia które pomagały w nauce. Podobało mi się też to jak rozwiązana została sprawa z zadaniami maturalnymi, dobrze wytłumaczone, dużo odnośników, ta praca była przyjemna.

Reply from Więcej niż Matura
Przejrzyste slajdy, empatyczne odpowiedzi nauczycieli na moje pytania, wiedza przedstawiona w obrazowy, ciekawy sposób. :)

Reply from Więcej niż Matura
Kurs maturalny jest wyczerpujący, każde wątpliwości można napisać w komentarzu, na który zespół szybko odpowiada, dokładnie i zrozumiale tłumacząc. Interfejs pozwala zaplanować naukę i mierzyć jej postęp.

Reply from Więcej niż Matura
Prezentacje były monotonne. Brakuje filmików, które tłumaczyłyby zagadnienia. Do matury nie przygotowałam się z tą stroną, bo nie przypadł mi sposób przekazywanej wiedzy. Materiału było za dużo (w podręcznikach jest mniej przez co wydawały się być bardziej atrakcyjne). Brak filmów tłumaczących zadania maturalne tylko sam tekst. Doceniam używanie różnych kolorów tekstu. Wiedza zawarta w kursie rzetelna. Dużo zadań, też na plus.
W tamtym roku korzystałam też z innej platformy z kursami maturalnymi, uczyłam się matematyki. Tamten kurs był wspaniały, czułam satysfakcję z robionych postępów i czułam się pewnie, gdzie przy tym kursie (z biologii) czułam jedynie niechęć do logowania się na stronę. Pozdrawiam

Reply from Więcej niż Matura
Bardzo dobra forma prezentacji, wszystko jest super uporządkowane i zrozumiałe, a jak mam problem ze zrozumieniem jakiegoś zagadnienia lub zadania to zawsze mogę zapytać i dostaję szybką odpowiedź od zespołu🤍 Polecam!

Reply from Więcej niż Matura
Super kurs i super materiały! Polecam z całego serca!

Reply from Więcej niż Matura
Ten kurs to wszystko, czego potrzebuje uczeń szykujący się do matury! Jest napisany w przejrzysty i profesjonalny sposób. Korzystanie z niego nie wymagało dodatkowych szkoleń, czy wielu godzin poruszania się po nim - od razu widać gdzie wszystko odnajdę. Z perspektywy nauczyciela przedmiotowego jest to też źródło inspiracji do zajęć i komplet wszystkich materiałów: podręcznik, indywidualizowany zbiór zadań, a nawet konsultacje w formie zadawanych pytań.

Jestem nauczycielem.
Używam tego kursu na swoich lekcjach i korepetycjach jako wsparcie.
Doskonałe narzędzie! Największa baza zadań w Polsce!
W przeciwieństwie do podręczników szkolnych nie ma tu bzdur. A wszystko jest solidnie wyjaśnione i pokazane!
W dodatku niesamowicie pomocni i życzliwi nauczyciele.
Dla mnie 10/10

Reply from Więcej niż Matura
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.