Super gode sportstøj , den bedste sports top jeg har prøvet , så nu har jeg købt en mere + fin løbejakke som kan bruges som sommerjakke .
See what reviewers are saying
Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra længde i størrelse XS. Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med... See more
Jeg har bestilt og fået leveret en løbejakke med hætte samt en langærmet uld t- shirt. Begge dele i en super lækker kvalitet og pasformen er perfekt. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Win... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Super gode sportstøj
Jeg bestilte en løbetrøje i julegave i…
Jeg bestilte en løbetrøje i julegave i november. Pakken blev forsinket men jeg blev lovet at den ville komme frem inden jul. Så nærmede vi os jul og jeg fik besked på at den ville komme i start januar. Så blev det slut januar… så hørte jeg ikke mere. Så skrev jeg igen igen igen da jeg i mellemtiden er flyttet og derfor gerne ville ændre levering. Her fik jeg ikke noget svar. Og nu d. 20 marts modtager jeg endelig pakken. Dog i en pakke shop i København trods jeg er flyttet til Roskilde som jeg oplyste på mail d. 12 februar…
Jeg er helt chokeret over hvor dårlig behandling jeg har fået i dette forløb… og hvor meget tid jeg har måtte bruge på at følge og op rykke for svar.
Super pinligt at give en julegave i slut marts
Afgav en ordre på thighs og jakke
Afgav en ordre på thighs og jakke. Jakken er modtaget, men aldrig bukserne. Jeg blev ringet op af Rasmus, der forklarede der var leverings vanskeligheder med thighs, men jakke kunne de levere nu ( og det var tilbage i december). Han oplyste at thighs ville komme i løbet af januar. Nu i slut februar, er de stadig ikke kommet, og Rasmus/winnershape svare ikke længere på mails.
Jakken er modtaget, og jeg heldigvis kun betalt for den. Super lækker jakke, møj elendig kundeservice
Super god og hurtig kundeservice
Super god og hurtig kundeservice.
Da pakken til min mor forsvandt i posten fik jeg svar med det samme om en ny forsendelse og det blev sendt afsted samme dag.
Det er god kvalitet
Virkelig behageligt, og lækkert til de kolde dage, der er god bevægelighed i tøjet og så er det bare et lækkert design. Dog kunne elastikken i buksekanten godt være lidt mere elastisk 😅. Jeg har brede hofter og lidt stor booty 🙈, og smallere talje. Så vrikker mig ned i bukserne hver gang . Men de sidder perfekt, når først de er kommet på 😁. Men selvom elastikken er lidt stram, vil jeg stadig gerne bestille fra dem igen 👍
De bedste anbefalinger
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Winnershape.
Vh Lene Hansen
Hurtig levering og flot top i god…
Hurtig levering og flot top i god kvalitet
Hurtig og god service
Hurtig og god service
Lækkert tøj. Desværre var squat prof tights (stavet ) med lommer på siden udsolgt
Gerne lommer i jeres tights, bruger dem nemlig i dagligdagen, så er det rart med lommer.
Hurtigt levering nærmest dagen efter
Virkelig en god oplevelse
Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med flere farver at vælge imellem - bare en opfordring.
Fantastiske produkter og dejlig hurtig…
Fantastiske produkter og dejlig hurtig levering
Bliver hvor de skal👍🏼
Jeg har nu købt både tights og shorts. Der står de bliver på plads, når man laver squats.., Og det er bare rigtigt❤️Jeg har absolut ingen talje, og de fleste tights ruller ned ad min mave. Og der adskiller Winnershapes sig ved at blive, hvor de skal👏👏👏
Det virker til at være en fin kvalitet…
Det virker til at være en fin kvalitet - har dog endnu ikke prøvet dem "in action" (Squatproof").
De var ikke så højtaljede som jeg havde forventet i forhold til andre tights.
Lækre yogabukser.
Lækre yogabukser.
Let at bytte til rigtig størrelse
Lækre tights og lækker langærmet…
Lækre tights og lækker langærmet t-shirt, som sidder godt og dejlig at have på i flot design. Hurtig levering. Jeg køber snart igen.
Tights i super kvalitet
Virkelig lækre tights. De sidder perfekt og er super dejlige at have på.
Rigtig fin løbe vest samt trøje
Rigtig fin løbe vest samt trøje. God kvalitet og pasform. Smart design samt hurtig levering.
Så kan det vist ikke blive meget bedre.
Super nemt at bestille og tøjet er bare…
Super nemt at bestille og tøjet er bare så lækkert at have på,det sidder virkeligt godt ,det er ikke sidste gang jeg bestiller 😊