WinnershapeReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super gode sportstøj , den bedste sports top jeg har prøvet , så nu har jeg købt en mere + fin løbejakke som kan bruges som sommerjakke .

Rated 2 out of 5 stars

Afgav en ordre på thighs og jakke. Jakken er modtaget, men aldrig bukserne. Jeg blev ringet op af Rasmus, der forklarede der var leverings vanskeligheder med thighs, men jakke kunne de levere nu ( og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra længde i størrelse XS. Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har bestilt og fået leveret en løbejakke med hætte samt en langærmet uld t- shirt. Begge dele i en super lækker kvalitet og pasformen er perfekt. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Win... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering og lækkert tøj

Hurtig levering og lækkert tøj.
Jeg har købt trænings tights. Det er lækkert med lommer i siden. Synes måske de er lidt små i størrelsen og er ikke så elastiske over lårene, så de kravler lidt ned på mig.

January 3, 2025

Kvalitet og god service

Nem og overskuelig hjemmeside. Fik hurtig svar, da jeg havde spørgsmål angående returnering.
Er især glad for min vest og jakke, lige hvad jeg manglede til min udendørs træning. God kvalitet.

January 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt til sport men også til hverdag

For det første kom varen rigtig hurtigt. Den levede fuldstændig op til beskrivelsen af pasform og kvalitet. Specielt detaljen med hætten som er tætsiddende og halsen som går op over hagen er lige mig. Og lynlåsen bliver dækket af et stykke stof når den er helt lynet op. Helt tydeligt den er designet af en som ved hvad man har brug for comfortmæssigt bår man dyrker sort. Jeg bruger den nu også hele tiden under mon hverdagsjakke, fordi den holder mig varm på maven og det ser pænt ud med hætten over min jakke. Super tilfreds med den.

March 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig information omkring restordre og forkerte sendte varer

Dårlig information omkring restordre og forkerte sendte varer. Hvis man prøver og få et ordenligt svar, skriver de at varen kommer ugen efter, og der gik så små 4 uger…

January 20, 2024
Winnershape logo

Reply from Winnershape

Hej Martin

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg beklager din oplevelse.

Det er korrekt, at varen var en forudbestilling, da den var i restordre. Det stod inde på produktsiden, men vi vil se på om, det kan gøres mere tydeligt en anden gang, hvis vi laver den mulighed igen.

Vi havde fået en dato fra vores producent for, hvornår vi ville få leveret varen. Det holdt desværre ikke og så fik vi en ny dato. Derfor meldte vi desværre noget ud til dig i første omgang, som vi endte med ikke at kunne overholde, da varen blev yderligere forsinket med en uge. Vi forventede i første omgang, at kunne afsende din ordre 29/12, men lykkedes dog først med det d. 15/1.

Når alt det er sagt, så er det bestemt heller ikke heldigt, at vi kommer til, at sende en vest til dig, i stedet for en jakke. Men vi fandt dog en løsning på det, som jeg havde opfattelsen af, at du var tilfreds med.

Super lækket materiale

Super lækket materiale! 🤩

Jeg lever af at være aktiv! Og dette her træningstøj er fantastisk at have på!

Det er det blødeste jeg noglesinde har haft på!
Sidde perfekt på mig! Elsker at der er 2 lommer på siden af låret det funger meget beder en dem med lomme på lænden! Det træning’s tøj jeg går mest i!
God til mor maven, de laver ikke det der flap når man bukker sig!

Sport bh’en støtter mega godt og den giver en flot barm!

Super kvalitet og holdbare hed!

Jeg har et sæt i alle 3 favner men Dusty pink er helt klart min favorit.

Tak for en god service🙏🏼

February 22, 2023

Take a closer look