See what reviewers are saying
Har købt flere trøjer på deres hjemmeside, og nogle med tryk. Alle kommet hurtigt, og er så flotte <3
10/10 oplevelse
Alt for lang leveringtid på 2 bestilte…
Alt for lang leveringtid på 2 bestilte trøjer. Det tog en uge og så var den ene trøje beskadiget ved ankomsten.
Dårlig kommunikation
Det er aabs hjemmeside .
Sælger smækkede røret på
Jeres sælger ringede for at tilbyde et erhvervssamarbejde. Da jeg takkede nej, smækkede han bare røret på.
Sådan en snotskovl!
Vesttribunen gynger
Vesttribunen gynger
Vi synger på ny,
For vore drenge
Vor’ klub og vor’ by
Så Aalborgs fodboldkæmper
Hør vores sang
født i Nordjylland og jeg vil dø her engang
lalala….
FORZA DE RØDE!
MEDGANG OG MODGANG!
Glæder mig til at se fodbold igen
Dårlig retuneringspolitik
Min søn havde fået er sæt AaB sengetøj i julegave, som han ønskede at få byttet. Her begyndte et meget langt, indviklet og dyrt returneringsforløb. Først skal man udfylde et returneringsark på deres hjemmeside. Derefter vil de sende oplysninger om, hvad man så skal gøre. Derefter skal der købes porto til en erhvervsadresse, hvilket også viste sig at være dyrt.
Vi endte med at beholde sengesættet tiltrods for, at han har et, der ligner rigtig meget.
Så mit råd er; handl kun på denne side, hvis du er 100% sikker på, at ville beholde varen.
Ps- Da jeg efterfølgende fortalte venner og bekendte omkring dette forløb, var der flere der tilkendegav, at de havde prøvet det samme, og havde opgivet til sidst.
Godt produkt, dårlig oplevelse
Bestiller to af de nye trøjer, med spiller navn på, til 749 kroner stykket.. trøjen er rigtig flot, og er glad for den, men måden den er sendt på? Jeg har lige brugt 749 kroner pr trøje, og så sendes de i sådan en emballage?
Gør noget mere ud af det - gør os stolte af at købe produkter fra AaB, og støtte hele Nordjyllands hold.
Når man giver så mange penge for en spilletrøje, skal hele oplevelsen være med, og ikke kun slut produktet.
Jeg hjælper gerne med feedback, og ideer (gratis) til hvordan man kan gøre det bedre - OGSÅ uden ekstra stor omkostning for jer.
Fantastisk hjemmeside og kvalitet
Stort udvalg af forskellige produkter, og produkterne har en virkelig god kvalitet - bestilte et krus med navn og nummer på, der kunne man måske ikke regne med den bedste kvalitet, men kruset så helt vildt lækkert ud og var over alt forventning.
Udvalgte af merchandise er virkelig også stort, og man kan helt sikkert finde noget derinde.
De andre fanshopper i Danmark kunne helt sikkert lære noget af AaB.
De har fat i den lange ende.
Super produkter til god pris.
Super produkter til god pris.
Min datter og jeg er vilde med det jeg købte.
Det kom også rigtig hurtigt.
SUPER AAB
Man kan godt mangle lidt produkter i shoppen, men det de har er af høj kvalitet.
Danmarks bedste hold har også den mest…
Danmarks bedste hold har også den mest troværdige hjemmeside. Så er det sagt.
God med mangler mange ting
God med mangler mange ting, og igen er deres "Håndsrækningstrøje" virkelig ringe og mærkerne falder af lige som den sidste sidste år..
Utroligt der ikke er større kvalitets krav til dem.
Super dårlig service - blev til en rigtig god oplevelse
En historie der startede som en dårlig oplevelse, med fejl i beskrivelse af produkt, langsom levering og generelt indtryk af dårlig service blev vendt til en super oplevelse med en fantastisk indsat fra medarbejderne i AaB.
En uges leveringtid fra tirsdag til tirsdag er ikke ok.
Bestilte "the double trøjen" en tirsdag eftermiddag omkring 15:30 med den forhåbning at jeg senest ville modtage den lørdag hvor jeg skulle bruge gaven som en fødselsdagsgave. Blev desværre skuffet og måtte finde på en midlertidig alternativ gave, da trøjen først landede i min postkasse tirsdagen efter. Fik besked lørdag om at pakken nu var afsendt, det er en lang behandlingstid. Der er så mange webshops som har dag til dag levering ved bestilling senest 17:00 eller lignende. Leveringstiden burde forkortes.
ALTID GOD SERVICE
Har handlet der flere gange og har altid fået en super service.
Kan helt klart anbefales :-)
God handel
Modtog min FIFA 12 AaB Club Edition 2 hverdage efter bestilling.
Det eneste ærgerlige er, at man ikke kan benytte sig at AaB Support Club-rabatten på AaB-webshoppen.
Lige hvad du kan tænke dig
Er du AaB-fan, er udvalget på aabshoppen.dk, stort nok til at tilfredsstille selv den største enthusiast. Kig selv ;-)
100 % med AaB
Jeg holder 100 % med AaB! Men hjemmesiden er slet ikke god nok. Har dog skrevet med AaB vedrørende hjemmesidens design og en ny hjemmeside er på vej.