Aalborg Tandplejeteam tager altid imod mig med smil, god service og en rar atmosfærer. Jeg føler mig altid set og hørt, og synes at der er en professionel og god behandling, der gør jeg altid går gla... See more
Company replied
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger fra min behandling hos Aalborg tandplejeteam. Jeg har i mange år levet med tandlægeskræk, og det har desværre sat sit præg på mine tænder. Derfor var de... See more
Company replied
Helt igennem fantastisk tandlæge-team, jeg varmt vil anbefale! Hver gang jeg kommer op til dem, bliver jeg mødt af den største venlighed og forståelse. Det er fantastisk med et så bredt tværfa... See more
Company replied
"Genopbygning af Slid og Bid" - kaldes min behandling. OG, hvor er jeg glad. Tandlæge Connie Blauenfeldt var tandkunstneren, Mette Marie Klinikassistent og Marian Tandplejer. Tidsplanlægning forløb p... See more
Company replied
Aalborg Tandplejeteam hjælper med at bevare dine tænder hele livet. Vi er førende i skånsomme og tandbevarende behandlinger og hjælper dig med at passe på dit naturlige smil.
Boulevarden 7, 9000, Aalborg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Det er en dejlig klinik, man får altid den beste behandling af det meget dygtige personale. ❤️ Tove
Jeg har været patient hos Aalborg Tandplejeteam siden 2012 og jeg er altid blevet supergodt behandlet af deres kompetente medarbejdere. I 2012 begyndte jeg på et lidt længere forløb, hvor jeg fik rettet mine tænder, fjernet mine visdomstænder og i samme omgang fik jeg kureret min tandlægeskræk. Det var en virkelig god oplevelse, hvor der igennem hele forløbet var en god dialog og hvor der blev lyttet til mine ubegrundede bekymringer. Derfor er jeg blevet hængende, fordi de altid kan finde en tid og altid tager tid til mig, som patient.
Anbefaler på det varmeste Aalborg Tandplejeteam - de er super kompetente og dygtige. Jeg har fået rettet tænderne og fikset gamle skader, og er SÅ glad for resultatet. Desuden er det dejligt, at alt kører på skinner - tidsbestilling og konsultation er spot on uden ventetid, og man bliver altid taget godt imod i klinikken. Jeg kan på det varmeste anbefale andre klinikken til andre.
Kom hertil med en tandlægeskræk der fyldte så meget at jeg rystede dagene op til en aftale, var på renden til tåre på vej op af trappen til dem, og nu efter de hjalp mig igennem behandling samt tog sig af skrækken, er det næsten hyggeligt at skulle afsted. De er så gode til at sætte ekstra tid af, så der er tid til pauser og uro. De er ikke de billigste i byen, men god service og arbejde koster. Og vil hellere betale lidt mere og gå glad hjem end jeg ikke vil tilbage igen. Kan klart anbefale Aalborg tandplejeteam 👌👌

Reply from Aalborg Tandplejeteam
Kan kun anbefale Aalborg Tandpleje Team. Det er de sødeste og mest kompetente mennesker og nogen dejlige omgivelser. Tandlægeskræk er helt sikkert et fokuspunkt som de er har helt styr på hvordan hvordan man håndterer.
Hold dig væk fra denne klinik hvis du vil føle dig tryg ved din tandlæge. For nogle år siden var jeg i en periode kunde hos Aalborg Tandplejeteam og det stoppede brat da jeg under en tandrensning adskillige gange blev spurgt ind til at få en tandblegning. Jeg har aldrig givet udtryk for at jeg ønskede sådan en tandblegning, og i starten blev jeg venligt spurgt ind til at få udført en tandblegning, og efterfølgende kom der mere og mere pres på fra klinikassistenten/tandplejeren. Det var ganske tydeligt at man ønskede en meromsætning. og jeg var lige ved at gå under tandrensning.
Kort efter jeg startede som kunde fik jeg af vide at min almindelige tandrensning som havde været en gang pr 9 måned skulle ske hyppigere til hver 3 måned samt at tandrensning skulle være ekstra dybtegående grundet (begyndende) parodontose. Som kunde tænkte jeg i første omgang godt at de havde fokus på dette og undrede mig over at min tidligere tandlæge ikke havde været opmærksom på dette. Efter seancen med at blive presset til en tandblegning og jeg fik ny tandlæge, var dennes vurdering at jeg blot skulle have tandrensning hver 9 måned og selve tandrensningen skulle ikke være af dybtegående karakter men blot af almindelig karakter. Nøjagtigt som jeg havde været vant til hos min tandlæge inden jeg startede på Aalborg Tandplejeteam. Jeg har efterfølgende flyttet by og derfor igen fået ny tandlæge og ja gæt en gang hyppigheden af mine tandresninger. Stadigt hver 9. måned
Eneste positive om Aalborg Tandplejeteam har været behandling hos selve tandlægen men dette opvejer langt fra ikke den utryghed ved at være kunde hos Aalborg Tandplejeteam.

Reply from Aalborg Tandplejeteam
Helt igennem fantastisk tandlæge-team, jeg varmt vil anbefale!
Hver gang jeg kommer op til dem, bliver jeg mødt af den største venlighed og forståelse. Det er fantastisk med et så bredt tværfagligt team, så man altid er tryg ved, at man får den rigtige professionelle behandling.
Filosofien om at bevare sine egne tænder hele livet, er helt sikkert den rigtige vej frem.
Tusinde tak for dygtig service og god kvalitet – vi ses snart igen!

Reply from Aalborg Tandplejeteam
Var ved Aalborg-tandplejeteam hvilket var en noget bedre oplevelse end egen tandlæge. Min tidligere tandlæge havde prøvet at sælge mig en krone da min kindtand var udsat. Men det var en forkert måde at løse opgaven på og den nye løsning var billigere.
Kvalitet koster, men i dette tilfælde var det billigere at bruge kompetente eksperter i stedet for billig tandlæge.

Reply from Aalborg Tandplejeteam
Har kommet ved Aalborg Tandplejeteam i godt og vel 7 år, og var egentlig godt tilfreds i starten.
Men efterhånden blev der flere ting de mente skulle laves. Det endte med at jeg fik skiftet 3 sølvfyldninger, som var relativt nye, og prisen blev ved med at stige.
Da vi var færdige med fyldningerne efter et par år, var der pludselig 3 huller som de ikke rigtigt kunne se. De hastede, men åbenbart ikke så meget at jeg ikke selv kunne vælge over hvor mange omgange det skulle være over. Fik et overslag på over 5.000kr.
Tænkte at det ikke kunne passe, så tog kontakt til en tandlæge i Tyskland.
Kort historie lang, så var der ingen huller og eneste han skulle lave var at rette op på en fyldning fra Aalborg Tandplejeteam. 700kr.

Reply from Aalborg Tandplejeteam
Rimelige priser, meget professional og venlig service, gode vejledninger, hyggelige faciliteter og fleksible reception. Jeg har aldrig haft det bedre mht. tandlæge, tandrensning og tandbehandling generelt.
Jeg er 23 år og har været bange for tandlægen hele mit liv. For 1 år siden fik jeg at viden fra en anden tandlæge mine 4 visdomstænder skulle ud, men jeg var bange og valgte at sige nej tak. I et år døjede jeg med betændelse i tandkødet og i kæben. Til sidst blev det så slemt jeg valgte at bestille en tid ved Aalborg Tandplejeteam til et eftersyn og det har jeg aldrig fortrudt. På en helt naturlig måde behandler de en som en ligeværdig patient. Dagen efter mit første eftersyn fik jeg min første visdomstand opereret ud i fuld narkose efter eget ønske (det var ekstraordinært de havde en tid så hurtigt). Opereationen gik fantastisk uden smerter. Et par dage efter ringer de endda og hører hvordan man har det. Stingene skulle her efter fjernes, det gik helt uden problemer og kunne slet ikke mærkes. For at gøre min lange historie kort har jeg fået lavet 5 huller, udskiftet en sølvplumb og fjernet 4 visdomstænder. Alle gangene har de givet sig god tid til mine spørgsmål og min nervøsitet. Fra man kommer ind til man går ud igen bliver man mødt med forståelse og opmuntring. Men det bedste af det hele er nu, at angsten for at komme til tandlægen og få at vide hvad der nu kan være galt er væk. Det bliver aldrig min yndlingsbeskæftigelse men jeg føler mig tryg i deres hænder. Så tak til Aalborg Tandplejeteam, vi ses på fredag når de sidste sting skal fjernes ☺️
Har udviklet voldsom tandlægeskræk efter er besøg hos dem. Og gjort efterfølgende tandlægebesøg til et helvede for mig. Jeg skulle have opereret min visdomstand ud og det var praktisk talt et traume for mig. De på begyndte bedøvelsen uden betændelsen var helt væk, hvilket gjorde at jeg ikke kunne smertelindres ordentlig. På trods af at jeg sagde at jeg kunne mærke det hele fortsatte de indgrebet. Jeg lå derfor i 5 smertefulde kvarter under en tandlægen som i stedet for at berolige mig, panisk begynder at kalde på en anden tandlæge og en anden som holder mig fast- et direkte overgreb. Hun siger undervejs at det var for kompliceret og at jeg nok skulle have været ved kæbekirurg, men vedkommende BURDE have været bevidst om sin inkompetence inden man påbegynder et indgreb. Derudover fik de skåret noget af min kæbemuskel i stykker som har givet mig gener efterfølgende. Slutteligt kan jeg fortælle om 3 ugers efterfølgende smertehelvede fordi de havde rodet alt for meget rundt og måtte have morfinlignende præparater til sidst for at kunne holde det ud.
Jeg skulle have 3 visdomstænder ud i fuld narkose.
Det var fredag eftermiddag de havde sagt jeg skulle ligge og vågne bagefter, men det kom jeg ikke til . Ikke ordentligt ude af narkosen skulle min mand nærmest bære mig til bilen. Lægen som operer var taget hjem alle skulle hjem til weekend kunne man høre.
Jeg har været i gennem en større operation på rigshospitalet for at rette op på de skader som de har lavet på mig.
De følger skader jeg har haft er sovende fornemmelse i tungen , mistet følelsen i tungen, kunne ikke række tunge lige , mistet smags sans , savler når jeg skal spise sejt eller større ting og svært ved og vende /styre mad når man spiser plus jeg har smerter i hj. Side i gummerne når jeg børster tænder....
Mit liv er et helvede bagefter. Kan ikke anbefale og bruge dem.
Jeg synes de er for dyre og at servicen er ikke er god nok ift. at informere undervejs om priser og løbende give klienten et valg - men brug dem endelig hvis du kan lide at give overpris for et stykke arbejde som andre kan gøre mindst ligeså godt, men langt billigere.
Selvom du gang på gang informerer dem om at du selv ringer ind når du vil have en tid, så booker de tider for dig alligevel. Har oplevet at få en sms med en tid lige efter en telefonsamtale, hvor de gav udtryk for at have forstået til at jeg selv vil ringe ind og bestille mine tider. Priserne er voldsomt dyre og der gives ingen studierabat, som der ellers gives andre steder. En panoramascanning koster 910 kr. hos Aalborg Tandplejeteam og 500 kr hos Nettotand... så selvom de siger at de godt kan forstå, at det kan være svært at diske op med store beløb, når man er på S.U., så viser de ikke denne medforståelse gennem deres priser - men tilbyder dog en opdeling af regninger med minimum 1000 kr. hver måned.
Det sidste prisoverslag jeg fik fra dem på en tandbehandling lyder på 7.199 kr og det kostede mig 380 kr at komme til tjek.
Når du er inde hos dem får du ikke oplyst priserne på det de mener der skal ske. Heldigvis var deres panorama røntgen i stykker den dag jeg var inde hos dem, ellers havde de lige snuppet sådan et med uden at informere mig om, at det ville koste mig 910 kr. yderligere - det havde været en sur overraskelse at få hos sekretæren og mener at man her skal spørges først - for det er ikke alle der lige har 1290 kr. i overskud sidst på måneden.
Tandbehandlingen på de 7.199 kr. drejer sig om følgende:
Injektion +6 - 410 kr
Plastfyldning +6 flade 12 - 1.584
Plastfyldning +5 flade 14 - 1.100
Amotio -8 - 3.195
Panorama røntgen - 910 kr.
På Boulevarden ligger Aalborg Tandplejeteam v. Charlotte Nyby - en utrolig flot klinik, hvor der arbejder nogle søde og ikke mindst dygtige mennesker. Kan klart anbefales at blive behandlet ved dem.
Den bedste tandklinik i landet! Fantastisk dygtigt og imødekommende personale!
Alt for dyre , dårlig kunde service i indskrivningen , selv om jeg har sagt 4 gange at jeg selv ringer ind når jeg vil til eftersyn , booker de bare tider gang på gang hver 6 måned.
Det er en altid fornøjelse at tage rejsen fra Aarhus til Aalborg for at besøge Aalborg Tandplejeteam. Jeg er dybt imponeret over hvor dygtige og søde personalet er. Den faglige stolthed på klinikken giver et fantastisk beroligende indtryk. I får mine bedste anbefalinger - også udenfor Aalborg.