Hold da helt op - en så sur kassedame - som ikke var tilfreds med at jeg åbenbart ikke have vendt tingene rigtigt - og det fik jeg rent besked om - men kan heldigvis bare gå fra det - så må hun jo sel... See more
See what reviewers are saying
Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv
Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situatione... See more
ABC Lavpris i Glamsbjerg. Har ikke oplevet et mere ordentligt supermarked, nogensinde! Alt stod knivskarpt, grøntafdelingen var ... smuk, varerne stod på rad og række, gulvet var renere end et fortov... See more
Information provided by various external sources
Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.
Har ikke de annoncerede tilbud
Har ikke de annoncerede tilbud. Irriterende at køre forgæves.
Det er simpelthen den ringeste…
Det er simpelthen den ringeste butik,jeg nogensinde har været i ,udsolgte varer,og ubehøvlet personale
Har aldrig mødt et mere ubehøvlet…
Har aldrig mødt et mere ubehøvlet personale nogen steder, tænkte første gang at medarbejderen nok havde en dårlig dag men har nu oplevet det flere gange og fra forskellige personaler så det må jo være der generelle holdning
Dårlig oplevelse
Jeg var som resten af Herning kørt til jeres butik for at få del i de gode tilbud.
Jeg havde ikke set før jeg kørte hjemmefra at Arla protein drik var begrænset til Max 6 pr kunde pr dag. Så jeg tog kun 6. Selvom jeg havde planer om at købe 30 stk. Da jeg står ved kassen kan jeg se at manden foran mig har taget 30 stk. ekspedienten siger at det er okay, han skal bare betale af 5 omgange.
Synes det er super dårlig stil, når jeg som kunde har stået i kø over 40 min. Det er simpelthen en ommer.
ABC Holsted
ABC Holsted
Ualmindelig dårlig kundeservice og en meget nedladende tiltale til en kunde, som spørger om det er nødvendigt, at fiskebilen om fredagen, skal optage en handicap parkeringsplads.
Ja, min mand som er gangbesværets efter en arbejdsulykke, spørger først en ansat (måske ægtefælle til uddeler) om fiskebilen skal optage en handicap parkeringsplads, hvortil man i en meget uvenlig tone sige, at det må man gå til uddeler om. Så henvender han sig til uddeler og så får man at vide, at de efter lovgivningen skal have 1,8 handicap parkeringspladser og de har 3 hvoraf fiskebilen tager den ene plads, så de havde de pladser, som lovgivningen krævede (de to andre handicap parkeringspladser var optaget). Så han kunne ikke se problemet, da lovgivningen var overholdt. Det kostede så lige en kunde, men det er nok en dråbe i havet. Ja, men forstå ikke at de ikke kan finde en anden løsning til fiskebilen.
jeg købte 3 L Matilde kakaomælk med…
jeg købte 3 L Matilde kakaomælk med sidste salgs dato 13/06-2025 og da jeg varmede det op skilte det og i kold tilstand smagte og lugtede det sur , jeg kontaktede ABC i Randers hvor det er købt ,og de svarede at man ikke kan opvarme matilde kakao mælk ,hvis det ikke står på indpakningen ,
jeg har købt matilde kakao mælk i de sidste 10 år og varmet det op og aldrig før oplevet at det skiller , så nu kontakter jeg Arla , for at få et rigtig svar ,
men pga den dårlige oplevelse med personalet ,så er det slut med at handle i ABC Randers .
Fantastisk butik
Fantastisk butik, har altid været positivt at handle der
Jeg har handlet i ABC Tjørring ca 25 år
Jeg har handlet i ABC Tjørring ca. 25 år og har i det store hele været tilfreds, god betjening og hurtige til at få kunderne gennem kassen. Desværre har jeg fået et problem som gælder mælk og rugbrød. Jeg har, på grund af min mands arbejde, altid bil om fredagen så jeg kan handle gerne ind til den efterfølgende uge. Det rugbrød jeg fandt på hylden i dag kunne holde sig til søndag altså 2 dages holdbarhed, så jeg spurgte om det kunne lade sig gøre at få to rugbrød med en lidt længere holdbarheds dato, hvilket ikke kunne lade sig gøre da det gamle rugbrød skulle sælges først. Jeg har fuld forståelse for madspild osv. Jeg svarer at så er jeg jo nød til at handle ind et andet sted og får at vide at det kan jeg jo bare gøre! Lige netop det brød vi køber har en lang holdbarhed. Mælk har jeg i perioder samme problem med så alt i alt er der ikke andet for mig at gøre end at sige farvel og tak og handle i butikken overfor som altid har friskt rugbrød og mælk. Hvorfor svarer i aldrig på trustpilot????
Dårlig fisk
fisken var dårlig den smagte meget gammel. der var en Dato som sagde 05 09 2026
jeg skulle nok ikke have købt fisk samen sat af stykker
Resten blev smidt ud
Har da aldrig Kendt mage .....
Har da aldrig Kendt mage .....
Købte tomater og vindruer.. tomaterne var lige på vippen til at mugne og vindruerne var frosne og næsten sorte.. sikke noget svineri. Deres frugt har mug pletter. Og deres varer generelt er sidste salgsdag efter 2 dage. Kigger altid efter dato og vi køber aldrig pålæg, salater osv. Sætter ikke mine ben i den butik mere.
Randers.
Handler meget iABC Tarm
Handler meget iABC Tarm, har kun godt at sige om personale, service og deres varer, bortset fra kødet, det køber jeg ikke der.
ABC har altid knaldgode tilbud
ABC har altid knaldgode tilbud. Jeg elsker at komme i butikken. Der er altid nok af tilbuddene og gangene er dejlig store.
Stort udvalg af dagligvarer.
Frugter Fredericia
Der er noget der undre mig, hvorfor får i altid de mindste af de mindste frugter hjem.
conference pære er mega små, mens i andre butikker er næsten dobbelt så store.sådan er det også med jeres andre frugter. Hvorfor køber i de små, når der er store frugter på market.
Selv bananer er fra de små træer. Røde vindruer er ikke støre end rosiner og så de ikke røde, nærmest hvide.
Lidl kan købe store røde vindruer, hvorfor kan i så ikke.
Færdig retter fra abc er uspiselig 🤮
Færdig retter fra abc er uspiselig 🤮
Konge butik med super tilbud
Konge butik med super tilbud - det eneste man kunne ønske var en butik i Aarhus f.eks.
Der er nogle som nævner kvaliteten af varer (insekter i frugt og grønt) det har jeg aldrig set.
Insekter på salaten
Konen har lige købt en salat hoved iceberg. Den er fyldt med små insekter. 06.09.24 Herning
Dårlig kunde håndtering fra personale og lidelse i Holsted ABC
Købte i dag en pose vej selv slik i Holsted
ved kassen tager kassedamen køkkenvægt og kontrollerer vægten og det viser sig at den ikke stemmer med hvad der står på klistermærket . Så hun på en upassende måde og frækt tone viser tal og klistermærket hvor hun nærmest kommer i ansigt på os med påskud at folk fylder mere i posen efter vejning og at de er trætte af.
Hun bliver bedt om et følge med til reolen med slik hvor der ligger en vægt for at kontrollere vægten der hvor det viser sig at det passer hvad der står på posen.
Og så kommer en overraskelse for mig at hun griner frækt uden at sige undskyld. Jeg
siger til hende ved kassen altså når man er uskyldig få man så ikke en undskyldning, hvor hun griner igen på en fræk måde og vender syrt hovedet anden vej og ignorerer os.
Efter vi er færdige står en butikschef ved siden af kassen og kommer med flere forskellige forklaringer, som vi ikke har brug for, da det var virkelig pinligt, folk i køen kigger efter os, som om vi var taget for tyveri.
Men da vi forklarer at vi er uskyldige og fortæller ham at deres vægte er ikke
ens, hvor det viser en difference på 26 gram at det var altså pinligt for os at blive beskyldt for noget vi har ikke gjort, kommer bare en forklaring at det tager stikprøver.
Der kom heller ikke en undskyldning fra hans side.
Skade er sket og vi kommer aldrig mere at handle i ABC.
Kunderne skal være opmærksomme på hvad der kan ske i en ABC dagligvarebutik, hvis de handler med varer der skal vejes.
Har altid været tilhænger af abc i…
Har altid været tilhænger af abc i Tjørring, men den sidste månede har det ikke været tilfældet. Masser af tomme hylder og tilbuds vare som ikke er det🙁
Dejlig stor butik
Dejlig stor butik, med mange gode varer. God plads og god service 🤩
Generelt dårligt købmandskab
Generelt dårligt købmandskab, underligt at den forretning overlever.
Varer på tilbud er ofte kort dato, men det nævnes ikke. Mange undermåler produkter der sælges billigt, men ikke holder kvalitet.