Hold da helt op - en så sur kassedame - som ikke var tilfreds med at jeg åbenbart ikke have vendt tingene rigtigt - og det fik jeg rent besked om - men kan heldigvis bare gå fra det - så må hun jo sel... See more
See what reviewers are saying
Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv
Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situatione... See more
ABC Lavpris i Glamsbjerg. Har ikke oplevet et mere ordentligt supermarked, nogensinde! Alt stod knivskarpt, grøntafdelingen var ... smuk, varerne stod på rad og række, gulvet var renere end et fortov... See more
Company details
Information provided by various external sources
Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.
Tro ikke på deres konkurrencer.
Tro ikke på deres konkurrencer.
Jeg blev udtaget automatisk men få timer efter var mit svar mv slettet igen. Heldigvis havde jeg en print inden den blev slettet. Det er så nemt af ABC at sige at den var blevet hakket. Ingen andre end mig - hvorfor.
ABC Lavpris Fredericia
Meget hjælpsom personale men 1 stjerne mangler fordi at man ikke får en dankortkvittering så jeg betaler med kontanter
ABC Lavpris Tjørring
Hvad nytter det at personalet er venlige, når man ikke kan købe andre kartofler end nemkartofler end de kartofler jeg ellers kom efter - alle steder var der fyldt op med gulerødder.
Deres udvalg af friske grøntsager og frugt er ikke noget at råbe “hurra for” og kvaliteten er endnu ringere samt kvaliteten på kød fra Norlyk er heller ikke godt.
Jeg glæder mig til at Rema1000 åbner på den anden side af gaden, så kan man da købe gode produkter.
Super god oplevelse
Super god butik der er altid ryddet op og pænt. Jeg havde interview chefen med nogen venner og han er super flink.
Fordærvet kød i ABC…
Har nu tre gange købt ferskt kød i ABC Fredericia, og tre gange er jeg kommet hjem med fordærvet kød, der ikke engang var TÆT på sidste salgsdato..Hvordan sådan noget kan lade sig gøre, vil jeg lade jer der læser dette til selv at afgøre... Køber ALDRIG ferskt kød i den elendige butik igen..
Et store positiv forskel fra de
Vi er tilflytter fra København (3 år nu ) til dejligt glamsbjerg ved fyn.
Handle til dagligt i abc og jeg kan kun sige super godt om forretning.
Service,fantastiske tilbudt,lynservice ved kasse.
Et store positiv forskel fra de
mere opreklameret og lidt for smarte supermarket keder.
Dårlig kød og simpelthen for dårlig…
Dårlig kød og simpelthen for dårlig kvalitet fra slagter norlyk. Abc er også ligeglade. Jeg kan desværre ikke sende billeder her men har et billede af 5 stykker oksekød i en pakke. De 4 stykker er total grå og ligner noget i forrådnelse. Den 5 stykker er helt fint rødt som det skal værre.
Set i lyset af slagter norlyks nygelige bøde fra fødevare fordi de ikke har ordentligt egenkontrol burde i droppe alt handel med dem. Deres kød har altid været ulækker.
Ikke mindst deres oksekød hvor fedt procenten er meget højere end angivet.
min bror gør det godt i abc
min bror gør det godt i abc
ærgeligt at han flytter
18 for en booster
Vi var i ABC Fredericia i dag 29-1-24
Vi var i ABC Fredericia i dag 29-1-24
der var tilbud på kalv-flæsk fars da vi kom hjem ville konen lave frikadeller da hun åbnede den første pakke lugtede kødet så vi smed ud. ABC havde ikke skrevet noget at tilbuddet var på på grund af dato.
Det gør andre forretninger
Opdatering på gårsdagens køb af hakket…
Opdatering på gårsdagens køb af hakket oksekød. Det resulterede i toiletbesøg fra kl. 2.30 til kl. 10 formiddag.
Vi er tilflytter fra København (3 år nu…
Vi er tilflytter fra København (3 år nu ) til dejligt glamsbjerg ved fyn.
Handle til dagligt i abc og jeg kan kun sige super godt om forretning.
Service,fantastiske tilbudt,lynservice ved kasse.
Et store positiv forskel fra de
mere opreklameret og lidt for smarte supermarket keder.
Jeg handler tit i abc fredericia
Jeg handler tit i abc fredericia. Gode priser og sød personale. Kan anbefale dem her fra 👍😀
Magen til surt personale i abc Randers…
Magen til surt personale i abc Randers flaske indlevering
Sur udlænding på el løbehjul kommer ud og overfuser en fordi automaten bipper. Og bliver beskyldt for det pant det står på gulvet der ikke er pantet hvilket ikke var vores.
Her efter bliver det smidt ind i en anden automat
Sidste gang jeg handler og levere flasker det
Mig og nogle Drenge har lige været i…
Mig og nogle Drenge har lige været i ABC Lavpris vi skulle købe nogle energidrikke. Vi købte 10 men betalte for 11 dammen der betjente gad ikke give os pengene tilbage fra den vi betalte ekstra for
Vi er mobile
Vi er lidt mobile, og derfor kommer vi jævnligt i butikkerne i Tarm, Holsted, Glamsbjerg og i Randers. Når vi er i nærheden besøger vi altid en af deres butikker. Ofte er der tilbud som ikke er annonceret. Det er derfor ofte muligt af få "lageret" derhjemme fyldt op. Uanset hvilken butik vi har besøgt, har vi altid fået en god betjening. Vi har selv en discountbutik 100 meter fra hvor vi bor - men foretrækker ABC Lavpris når vi er i nærheden.
ABC = De fattiges paradis
ABC = De fattiges paradis
Ingen er bedre til tilbud end ABC, og de er gode til ikke at løbe tør, og få fyldt op, har da oplevet de er løbet tør, men sjældent, og virkelig sygt knald på, når de sælger pizzaer til 15 kr, eller sodavand til 59 for 24 dåser, alle varianter
Udvalget er stort, og deres normalpriser, ligger lige lidt under f.eks rema
Men tilbudende der virkelig er unikke.
Det kan til gengæld være næsten umuligt at få en p-plads, hvis ugens tilbud er ekstra gode, til gengæld, får du først en p-plads, er supermarked ikke overfyldt, og med alle kasser åben ( er de gode til ) står måske 4-7 i kø ved hver kasse
Handler i ABC RANDERS
Jeg var i Abc i Randers i dag for at…
Jeg var i Abc i Randers i dag for at købe æbler de var så melet og deres kartofler var helt grønne. Jeg skal ALDRIG købe grønt derude mere.
Skulle have penge fra en flaskebon
Skulle have penge fra en flaskebon, da jeg har stået i kø i over 15 min, kommer jeg til kassen, og hun vil ikke udbetale mine penge?
Men bad mig stille mig i en ny kasse og ny lang kø, og nej, det var ikke en kontantfri kasse… utrolig dårlig service…
Dårlig grønsager.
Mange af Grønsagerne er rådne, og afdelingen med grønt virker snusket.