ABC Lavpris Reviews 162

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold da helt op - en så sur kassedame - som ikke var tilfreds med at jeg åbenbart ikke have vendt tingene rigtigt - og det fik jeg rent besked om - men kan heldigvis bare gå fra det - så må hun jo sel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situatione... See more

1. Supermarket
  2. Discount Supermarket

Information provided by various external sources

Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.

2.6

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

ABC Herning slagter

ABC Herning. Slagerafd.er ganske fint men ! Hvorfor er der ingen skinkefars og hvorfor er kalv og flæskefars ikke som alle andre steder mærket og med mindst 10% kalvekød - ellers en skøn butik . Hilsen Thomas

August 25, 2022

Ok varer og priser

Ok varer og priser. Men indretningen synes jeg er skod. Hvis jeg skal bruge en liter mælk og noget pålæg, skal jeg igennem en labyrintindgang. Man kan ikke gå direkte til det ønskede.

August 18, 2022
Rated 5 out of 5 stars

STORT TAK TIL ABC LAVPRIS I FREDERICIA…

STORT TAK TIL ABC LAVPRIS I FREDERICIA , DA DE RESERVEREDE EN STØRRE MÆNGDE IS VAFLER SOM JEG HAVDE BESTILT DAGEN FØR TIL EN BØRNEHAVE OG HENTEDE DEM NÆSTE DAG I BUTIKKEN HVOR DE VAR PAKKET OG KLAR TIL MIG . TAK TIL ALLE I BUTIKKEN SOM ALTID ER KLAR TIL AT HJÆLPE MIG . TAK . MVH PAW

August 12, 2022
Rated 1 out of 5 stars

En vare i tilbudsavisen og der er…

En vare der er i tilbudsavisen og der er udsolgt af den i 5 ud af 7 dage der er tilbud på den. Får af vide at det er en delevare mellem alle abc butikkerne. Hvorfor så putte den i tilbudsavisen Hvis i ikke har nok af dem til at have tilbuddet hele ugen. 🤦🏻

August 3, 2022

ABC FREDERICIA!!!!!!

ABC FREDERICIA!!!!!!
Ekstrem dårlig service! Magen til inkompetent medarbejder!!!
Nu har vi 4 gange gået forgæves efter tilbud som de har reklameret med i deres reklamer som de ikke har haft!
Deres reklamer bliver brugt til at lokke folk ned hos dem, men de har ikke varene!!
Så spørger jeg en medarbejder som siger de får varerne i morgen tidlig, jeg ber hende pænt om at stille "2pakker" til side, hun henter en nøgle ansvarlig som ikke er sit arbejde værd!!!! Han ville bestemt ikke ligge noget til side fordi chefen siger han ikke må, så ber jeg ham om at ringe til chefen, det vil han ikke, så ber jeg ham give chefen mit nr så han kan ringe til mig, det vil han heller!!!
Han siger han vil ligge varene til side, men det er sjovt nok ikke sikkert de for dem hjem!!
Han ville sjovt nok heller ikke have mit navn så han kunne ligge tingene til side!!!
Inkompetent idiot af en medarbejder og ekstrem dårlig service skal man lede længe efter!!!!!
ABC FREDERICIA ER DET DÅRLIGSTE SUPER MARKEDE, MED DE MEST DUMME ANSVARLIGE DER ER......

June 13, 2022

Fantastisk butik i Egtved⭐

Det er en sand fornøjelse at handle i ABC lavpris i Egtved!
Altid fyldt HELT op på hylderne, alting står snorlige og super gode tilbud! De har en virkelig indbydende frugt og grønt afdeling,og desuden et yderst engageret ungt personale, der knokler for at butikken fremstår perfekt🌞

March 24, 2022

Tilbudsannoncen er stor

Tilbudsannoncen er stor, flot og tillokkende, men gang på gang på gang er der bare ikke de varer som der annonceres med. Slut for mig med at handle i abc Tørring.

March 17, 2022

Dårlig oplevelse

Laaaang kø. Super rodet og er ligeglade med kunder. Lagde min monster langt væk fra en anden kunde dog beskylder kassedamen mig for at ligge den LIGE ved siden af ham så at han betaler for min monster. Hvorefter min tid er spildt med at veksle

March 11, 2022

Fin butik i Tarm

Fin butik i Tarm, særlig grønt afdeling skal fremhæves.
Flikt og hjælpsom personale.
Dejligt med en flaskeautomat der kan tage sække

March 1, 2022

Dårlig oplevelse ved kassen

Nu har jeg oplevet op til flere gange at en ældre kassedame i ABV-Lavpris Rødding finder det mere interessant at snakke privat med kunderne som at betjene de andre kunder.
Den anden dag stod vi tre kunder og snakkede lige foran kassedamen( så højt at hun kunne høre det) om at det måtte hun vente med til hun havde fri men hun var så travlt optaget af hendes veninde, som hun havde kørt igennem kassen, at hun ikke hørte det.
En meget dårlig oplevelse som desværre er sket flere gange:-(

February 27, 2022

Jeg kører ofte fra Thy til Odense

Jeg kører ofte fra Thy til Odense. Der handler jeg gerne i ABC i Tørring. Jeg er meget imponeret over butikken. Rigtig mange gode tilbud og et enormt stort og spændende udvalg. Først i December fik jeg genboen, som også har fået et godt øje til butikken, til at købe 6 fl. Rødvin da de kom fra Kbh. Desværre tjekkede de ikke prisen og betalte for meget. Jeg Ringede dagen efter og talte med en meget venlig dame. Pia. Jeg skulle bare tage bonnen med og sige at jeg havde en aftale selv om der gik næsten 3 uger inden jeg kom forbi igen. Det kalder jeg en god service og oplevelse. Kan kun anbefale at kigge ind. Mange kører på hovedvej 13 og kan se butikken fra vejen. Det er virkelig værd at gøre et stop og opleve en stor flot butik med meget god plads til kunderne. Kæmpe frugt og grønt afd. Meget pæn orden. Mvh En meget tilfreds kunde.

January 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg handler næsten udelukkende i abc…

Jeg handler næsten udelukkende i abc holsted, når jeg skal gøre familiens indkøb, og det er jeg langt hen af vejen tilfreds med. Jeg har ofte fundet det ubehageligt, at de ingen tillid har til mig som kunde (skal fx altid kontrolveje slik mm), men da jeg har rent mel i posen, har jeg rystet det af mig. Dog blev jeg en dag så paf over butikkens mistillid af jeg gik fra butikken i arrigskab. Efter at have betalt tjekker jeg altid bonnen og i dette tilfælde fandt jeg at en vare jeg havde købt fem af var blevet slået ind 10 gange. Jeg henvendte mig ved kasseekspedienten som kaldte på en servicemedarbejder. Jeg undrede mig over dette og blev egentlig også lidt irriteret, da det tog denne over fem min. At nå frem. Det viser sig at manden er tilkaldt for at kikke mine poser igennem for at sikre sig at jeg kun har fem af den givne ting. Det var virkelig toppen af lavmål og jeg følte mig mistænkeliggjort i en sådan grad at jeg følte mig krænket. Det er muligt at i oplever et stort svind, men kend da lige jeres publikum!

December 29, 2021

ABC Lavpris i Glamsbjerg

ABC Lavpris i Glamsbjerg. Har ikke oplevet et mere ordentligt supermarked, nogensinde! Alt stod knivskarpt, grøntafdelingen var ... smuk, varerne stod på rad og række, gulvet var renere end et fortov i Singapore og der var masser af gode tilbud. Vi bor 25 km væk, i Odense, men kommer igen.

November 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

ABC lavpris er ikke lavpris

ABC lavpris er ikke lavpris. De sælger slet ikke discountvarer. De sælger kun mærkevarer og hvis de endelig har et godt tilbud, er det fordi de har fået et parti varer hjem som er ved at blive for gammelt. Pas på datoen. ABC sælger for gamle varer.

September 20, 2021

ABC super service

Vi har simpelthen fået den bedste service i dag hos ABC i Tørring. De tog ca. 500 flasker dansk vand retur som vi havde bestilt forkert.
Hilsen De Glade Pølsemænd ApS

August 27, 2021