Hold da helt op - en så sur kassedame - som ikke var tilfreds med at jeg åbenbart ikke have vendt tingene rigtigt - og det fik jeg rent besked om - men kan heldigvis bare gå fra det - så må hun jo sel... See more
See what reviewers are saying
Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv
Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situatione... See more
ABC Lavpris i Glamsbjerg. Har ikke oplevet et mere ordentligt supermarked, nogensinde! Alt stod knivskarpt, grøntafdelingen var ... smuk, varerne stod på rad og række, gulvet var renere end et fortov... See more
Company details
Information provided by various external sources
Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.
Jeg går med krykker for tiden
Jeg går med krykker for tiden, og var på indkøb, jeg kom til at forkøbe mig i gode tilbud.
Der var en vagt/ medarbejder der hjalp mig ud i bilen med varen.
Super service til abc i Randers
Det bedste lavpris supermarked EVER
Det bedste lavpris supermarked EVER.
Altid rent, godt med plads og fantastisk kundeservice. Elsker ABC. Man kan få 6 mashup til 30 kr. What in the world!!!
Jeg vil kun handle i abc fra nu af. Det er det bedste jeg ved, efter en lang stressende dag på kontoret.
Jeg elsker abc og jeg håber de elsker mig.
Sælger varer der er gået på dato
Købte en Faxe Kondi Booster free hos ABC lavpris i Billund, hvor jeg efter første tår, syntes den smagte underligt. Herefter tjekkede jeg datoen, hvilket viste, at den gik på dato d. 1/4-21. En skændsel.
Jeg købte et æbel som der var skåret i…
Jeg købte et æbel som der var skåret i og ikke mindst så lå den stadig i kurven med æbler
Føj for pokker 😤🤮🤢
Dåser uden pant !
I efteråret var der tilbud på hele kasser dåsesodavand i ABC-Randers.
Jeg købte 2 x 24 dåser CocaCola Original m.h.t. 20.05.21.
I vinterferien spurgte et af mine børnebørn, hvordan jeg kunne købe sodavand i Tyskland her under Corona-restriktionerne, for han kunne ikke finde pantmærker på dåserne. Jeg undersøgte de sidste ca. 10 dåser og heraf var 5 uden pantmærker, men mærket “Export”. Hvor mange af de 48 dåser, der manglede pantmærke, ved jeg af gode grunde ikke, da dåser uden pantmmærke straks ryger ud. Jeg har altså betalt pant for 48 dåser, men ikke fået refunderet det hele, så tilbudspriser var ikke så lav som jeg troede.
Virkelig super super flot butik
Virkelig super super flot butik! Alt står snorlige på hylderne, der er fyldt 100% op af alle varer! Mega flot grønt- og frugtafdeling, hvor man finder stort set ALT! En sand fornøjelse at besøge butikken i forbindelse med vores vinterferie i Fjand
ABC-Lavpris i Tarm
ABC-Lavpris i Tarm får top karakter fra mig. En virkelig pæn, ren og overskuelig butik at handle i! En rigtig rigtig god oplevelse!!
Det er sjældent at en uheldig oplevelse…
Det er sjældent at en uheldig oplevelse kan give 5 Stjerne men...
Vi handler normalt altid hos vores lokale ABC pga de gode priser og udvalg.
Da vi tidligere på ugen havde handlet kød, som skulle grilles den 21/5 havde vi også glædet os.
Uheldigvis var kødet simpelthen fordærvet og aftensmaden ødelagt.
Jeg skrev med det samme til ABC på facebook/messenger og fik prompte svar og en undskyldning.
Næste morgen havde jeg fået en besked fra indkøbs og marketing direktøren med endnu en undskyldning og forsikring om jeg sagtens kunne få mine penge retur, selvom jeg ikke havde kvitteringen.
Prikken over i'et var så, da jeg kommer ind i butikken og forklare min sag til den første medarbejder jeg møder for at få pengene retur.
Hun svare med det samme at hun faktisk havde læst mailen her til morgen, og spurgte om jeg ville have penge retur eller noget andet kød.
Her blev der igen afsluttet med en undskyldning.
Jeg fik mine penge, og handlede glædeligt videre hos ABC i Tørring.
Oftest ser man først en forhandles sanne natur, når man skal gøre brug af deres "reklamationsydelser".
Her score ABC Tørring ihvertfald topkarakter i min bog.
Corona
Jeg handler normalt i ABC i tarm og er normalt tilfreds.
Men i forhold til corona og holde afstand ved kassen er under alt kritik - jeg har i dag købt stort ind og havde betalt- men på et tidspunkt stod der 3 andre kunder opad mig ved samme bånd under en halv meter fra mig uden kasse damen stoppede køen
Stort udvalg
Stort udvalg. Men desværre kun Halal kyllinger, hvilket er under ald kritik.
Det er en fantastisk oplevelse at…
Det er en fantastisk oplevelse at handle i ABC Ulfborg, medarbejderne ligner små myrer, - alt skal fra A-B, særdeles venligt personale, altid en god dialog og hurtig betjening.
men, men DET BEDSTE er nu når man kommer til kassen for at betale, hurtig og effektiv, altid en god replik fra kasseassistenten og IKKE MINDST DER ER INGEN FEJL PÅ BONNEN. ALT ER STEMT AF MED VAREN, STREGKODEN OG DET ALLERBEDSTE ER AT BONNEN ER USPECIFICERET OG " DELE" BELØBET STÅR I VENSTRE SIDE OG DET RIGTIGE BELØB SOM SELVFØLGELIG ER TILBUDET STÅR TIL HØJRE.
SÅ DEJLIGT, ET GODT BESØG HVER GANG.
ABC Tørring
Jeg er rigtig glad for at handle i ABC i Tørring, den er bare nem at finde rundt i, godt personale og behagelig kundeservice😊
ABC lavpris Randers
ABC lavpris Randers, en meget flot butik, men så begynder det også at halte, er ved at være træt af “de mange gode tilbud” i mange tilfælde er det gamle parti varer med meget kort holdbarhed de sælger, ville idag torsdag 13/9 købe et af deres annonce tilbud Wasa Rågi knækbrød til 5,55 kr, hmm de lå i en bunke og holdbarheden var til sidst i september 2018, gik så over til hylden med knækbrød og fandt nogle hvor holdbarheden var til sidst i november 2018 (begge holdbarheds datoer var på hylden), tog to pakker med til kassen og skulle så betale fuld pris, jeg protesterede, ekspedienten, sagde at det kun var dem i den ene ende af butikken der var til 5,55kr, HVAD FOR NOGET??? Jeg kender godt til købeloven, når der ikke står noget nogensteder om at det er pga dato, eller det er “ kun dem i denne kasse” skal de sælge varen til den lave pris.
Min anbefaling til de handlende i ABC lavpris, kig grundigt efter holdbarheds datoer og vil du ellers have friske vare, så køb dem et andet sted.
Bedre til at tjekke udløbsdato
Jeg elsker at handle i ABC 👍 og alt er billigt. Men inden for den sidste måned, har jeg oplevet 2 gange at vare var udløbet. Den første var en Faxe kondi, den fik jeg byttet af en venlig medarbejder. Faxe kondien var en måned over tid. Men nu opdager min kæreste så, da han skulle spise sine flæskesvær, som han købte for en uge siden, at den var helt tilbage fra april måned. Så jeg håber de vil gøre lidt mere for at tjekke udløbsdato :) men elsker som sagt stadig den butik :)
Glamsbjerg; Fantsstisk butik
Glamsbjerg, Fyn.
En utrolig flot frugt og grønt afdeling.
En renlig og overskuelig butik.
Altid fyldt godt op på hylderne.
Men, men... dog et lille minus... de lørdage vi har været der om formiddagen, der kunne de unge mennesker (ekspedienter) godt trænge til en opkvikker og smil på læben.
Suveræn butik i Herning
ABC i Herning er klart den bedste dagligvarebutik i Herning. Hylderne er fyldt godt op og trimmet selv kl 17. Frugt og kød er i god kvalitet.
ABC Herning
ABC Herning. Suverænt bedste detailbutik i Herning, målt på pris, sortiment, orden og kundeservice
Ny butik i Randers-
Ny butik i Randers-
Fantastisk overblik og et rigt sortiment til billige penge.
Dejligt at se en discount butik, som er ren og pæn og med et meget serviceorienteret personale.
Held og lykke fremover, vi glæder os til at handle der fremover.