Hold da helt op - en så sur kassedame - som ikke var tilfreds med at jeg åbenbart ikke have vendt tingene rigtigt - og det fik jeg rent besked om - men kan heldigvis bare gå fra det - så må hun jo sel... See more
See what reviewers are saying
Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv
Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situatione... See more
ABC Lavpris i Glamsbjerg. Har ikke oplevet et mere ordentligt supermarked, nogensinde! Alt stod knivskarpt, grøntafdelingen var ... smuk, varerne stod på rad og række, gulvet var renere end et fortov... See more
Information provided by various external sources
Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.
Abc Brædstrup
Abc - Brædstrup.
Fantastiske medarbejdere, altid smilende og hjælpsomme.
Super fint sortiment på alt.
ALTID friske grøntsager og frugt.
Billige priser.
Handler fast i ABC Videbæk
Handler fast i ABC Videbæk. Altid gode og spændende varer på tilbud 👍
Hejsa,jeres ikon til app er ikke særlig …
Hejsa,jeres ikon til app er ikke særlig smart lavet.
Der hedder myapp og ikke ABC
Kartofler og grønt er i den dårligste …
Kartofler og grønt er i den dårligste kvalitet og så alt som er på tilbud, har en mindst holdbar til dato, 14 dage efter købsdatoen, det er bare ikke i orden. Jeg vil gerne betale for kvalitet, men at komme hjem med ny høst kartofler, som er rådne, men det er meget almindeligt i ABC Lavpris, når de får kartofler fra Skrydstrup Kartofler.
Overraskende billigt.
Har netop været i ABC Lavpris i Egtved for første gang.
Overraskende billigt.
Kommer helt sikkert tilbagen en anden gang
ABC i Glamsbjerg kan godt arbejde lidt …
ABC i Glamsbjerg kan godt arbejde lidt mere med de unges høflighed. Savner smil, overblik, et tak i ny og næ og ikke mindst lidt flere lavpris varer på mange af deres produkter ( yogurt/mælkeprodukter bla ).
Man handler mange gange forgæves.
Abc Videbæk
Jeg handler der fast hver uge. Altid gode varer. Super betjening af smilende personale. Faste lave priser som andre har svært ved at hamle op med. Altid pænt og ryddeligt i butikken.
Rådne varer
Efter med stor fornøjelse at have handlet i ABC Brædstrup siden de åbnede har jeg på de seneste 2 besøg købt følgende
23.12.2016 1 svineskank holdbar til 25.12.... rådden ved åbning 23.12
23.12.2016 0,5 kg hakket oksekød holdbar til 27.12... helt liggrå og ildelugtende ved åbning 27.12 (pakken var også spændt helt ud 23.12 (=pakkedato YAK)
08.01.2017 Rødbeder, ....3 rmed mug på her dagen efter'
08.01.2017 Appelsiner ... samme dag er 2 smidt ud, her dagen efter en mere (rådne)
De har sygt gode priser men man kan jo ikke spise fordærvede varer..... Rigtig synd for en ellers god butik til fornyligt........
Dejligt sted at handle
Masser af plads, godt udvalg og høfligt personale.
Gid der var flere ABC butikker.
praktisk indrettet
Der er ikke så meget rod i ABC, alt er ordnet og opdelt, så det er lækkert og overskueligt.
Men når det er sagt, tja det er sgu lidt kedeligt.
Dog er der masser af ros til personalet, altid høflige og hjælpsomme 😊
Danmarks absolut bedste og billigste supermarked
Altid rare og smilende medarbejdere, flot grøntafdeling, stort udvalg og de bedste priser i Danmark. Klart mit foretrukne supermarked! I må meget gerne udvide med flere butikker
vi kom lige forbi vi er ellers fra kalundborg
min kone og jeg købte okse fars det er bare godt kød
Jeg er kunde og fik ikke et tak
Jeg er kunde i ABC lavpris i Glamsbjerg, i dag klokken 15:05 købte jeg en granatæble, da jeg kom hjem var den fuldstændig rådnet inden i. Så klokken 17:10, cyklede jeg op i ABC igen, for at bytte den. Jeg så, så at alle granatæblerne var rådnet, så jeg gik op i kassen for at fortælle at alle granatæblerne var rådnet, og jeg havde taget to med som eksembel. Jeg fik så pengene tilbage, men jeg fik ikke engang et tak, eller der blev ikke sagt noget om at de ville fjerne dem. Det var virkelig dårlig service. Jeg arbejder selv i et supermarked, og vores regler er at vi altid siger tak til kunden, og i det mindste giver dem, et nyt stykke frugt, eller en belønning. Det er ikke fordi jeg behøvede en belønning, men princippet i det hele var, at jeg fik en dårlig service af kassedamen, ved navn Louise N. Jeg vil meget gerne have en tilbagemeldning. Tak!
Min adresse er glenshøjparken 69.
Mvh Katrine
Danmarks Bedste Supermarked
ABC i Egtved er det eneste sted jeg halder, de har alt jeg skal bruge! Klar 5 Stjerner!!!
Kvalitet og lavpris på samme tid!
Kvalitet og lavpris er en kombination man skal lede langt efter i dagens Danmark. Men i ABC er man sikret begge dele. En grønt afdeling i særklasse og varer på hylderne som ser indbydende ud og alt sammen til billige priser.
Super at handle i ABC Lavpris i Tørring!
Godt sortiment (mangler dog øko grøntsager), gode priser, venligt personale, super butiksbestyre :-)
Dejlig butik.
ABC Tørring er et super sted at handle. Hylderne er altid fyldte. Varerne er friske og der er pænt og ryddelig i hele butikken. Det er en fornøjelse at handle i butikken, alle smiler og er hjælpsomme. Man mærker tydeligt at stemningen i blandt de ansatte er god og tonen munter.
DANMARKS BEDSTE FØDEVAREBUTIK
Det er uden tvivl den bedste fødevarebutik i DK. De har lave priser, stort udvalg, gode tilbud og super venligt personale. Butikken er altid pæn, ryddelig og så er den overskuelig. Og så er grøntafdelingen HELT fantastisk. Jeg bor i Århus, men når jeg har mulighed for det handler jeg gerne i ABC og fragter varerne med hjem. Har familie i Vejle og Videbæk og har derfor været i ABC i Tørring og Videbæk og begge butikker kan helt klart anbefales!!! Noget andet er også at de altid har de varer man kommer efter, hvilket man bestemt ikke kan sige om fødevarebutikkerne i Århus. De fortjener virkelig de bedste anmeldelser og krydser fingre for, at der en dag åbner en ABC lavpris i Århus :)
super butik med knald gode tilbud
Fyns nok absolut bedste dagligvarebutik.
det eneste lille minus er det ferske kød. ikke at det er dårligt, men det er heller ikke super.
ABC Glamsbjerg
Jeg så en bruger skrive; Fyns absolut bedste dagligvarebutik, og jeg kan kun give vedkommende ret. Grøntafdelingen er i særklasse, personalet er altid hjælpsomt og butikken er altid ren og indbydende.
Priser og tilbud er så absolut værd at køre efter, hvilket jeg ofte gør selvom vi har mange butikker her i byen. Den standart kører jeg gerne det ekstra for at få. Alt i alt stor ros til ABC Glamsbjerg og deres personale.
En butik der helt klart kan anbefales, selvom man måske skal køre nogle ekstra kilometer.