Ahandyhand.dk Reviews 46

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Siden fungere rigtig fint til mindre ufaglærte opgaver som bortkørsel af affald, nedrivning, rengøring eller havearbejde. Dog skal man også her være opmærksom fordi vi fik en revet en havepavill... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Svindelfirma. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på mail eller telefon. Kun via en chatbot der henviser til ingenting. 1: Man opretter et job 2: De trækker betaling 3: De melder at... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har brugt ahandyhand tre gange. Arbejdet er hver gang blevet udført tilfredsstillende. De to første gange betalte jeg hver gang kr. 79 for at finde en handyhander. Den tredje gang har jeg bet... See more

Company replied

1. Search Engine Company
  2. Handyman

Information provided by various external sources

Ahandyhand er blevet overtaget af Nordjyske Medier og har skiftet navn til Handyhand.dk. Vi har brugt lang tid på at rydde op og optimere siden, og håber at vores brugere synes om ændringerne. Vil du rate Handyhand - så gør det her: https://dk.trustpilot.com/review/handyhand.dk

2.3

3-star
2-star
1-star

At tale sammen

Min oplevelse af ahandyhand er at systemet er blevet for fastlåst
begrundet med at det er rart at tale med kunden og aftale en pris der delvis er baseret på hans info. indriv venligst pengene på en anden måde

February 11, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Hjælp på det rette tidspunkt.

Havde fundet et godt tilbud på en seng i København, men bor selv på Djursland. Fandt en fragtmand, som kører turen Århus-København to gange ugentligt men jeg manglede en til at hjælpe fragtmanden med at løfte sengen ned fra 2. sal til stueplan. Det fandt jeg nemt og bekvemt. Jeg betalte for en mand men dér mødte to op. Jeg printede en arbejdsseddel ud fra Ahandyhand.dk´hjemmeside, udfyldte den og sendte den med posten til min handyhander. Super let.

February 6, 2015

Hej Karin

Tak for de fine ord.
Det kunne faktisk have været meget nemmere for dig, for rent faktisk er det handyhanderen som skal printe arbejds-sedlen og medbringe den til dig for underskrift... Ikke omvendt - men godt I fandt ud af det :-)

Ahandyhand

Rated 5 out of 5 stars

En opgave jeg troede var umulig

efter at have opgivet nogensinde at se mit køkken i normal tilstand igen ,
var der er der anbefalede Ahandyhand.dk og som sagt så gjort de fandt en der kunne hjælpe mig og efter 4 timers arbejde var mit køkken i sigte igen dagen efter kunne jeg gå i mit køkken og lave noget at spise --Fantastisk du skulle prøve det hvis der er noget du ikke selv kan klare
jeg er i dag verdens lykkeligeste mand
Niels

November 22, 2014

Spildte min tid

Jeg spildte min tid på at oprette en opgave for så at opdage at det koster knap 50 kr at oprette en opgave (der var vist et ekstra gebyr oveni de 39 kr grundgebyr).

Så her en opfordring til at I gør det mere tydeligt - f.eks. skrevet på 'vælg' knappen eller beskrevet i samme smøre som alt det andet i stedet for et løsrevet tal, som man let skimmer hen over på en tekst-tung side som Jeres.

October 3, 2014

Hej RB

Vi tager 39 DKK for at oprette en opgave, hverken mere eller mindre.
De 39 DKK er prisen for at får eksponeret sin opgave på vores site, og er til dels også indført for at få opgavestillerne til at dedikere sig mere (hvilket har virket efter hensigten).

Når du så får løst opgaven, så tager vi rigtig nok et gebyr på 8% fra dig, det vil sige at hvis du finder en handyhander til 100 DKK i timen, så kommer du til at betale 108 DKK i alt pr time, her af går de 8 DKK til os, så vi kan drive sitet videre.

Rated 5 out of 5 stars

Der er ikke noget at komme efter, alt det jeg har fået lavet er OK

Jeg bestilte en handyhand og fik fat i DAN, han var både kompetent og behagelig at have til mine opgaver, som bestod i justering af 2 garderobeskabe og en mindre rep., samt en computerproblem på min mac.
4 tiimer kr. 648,00 alt incl, det syntes jeg er meget rimeligt.
Leif M

September 16, 2014

Hej Leif

mange tak for de fine ord, vi håber at du vil hjælpe os med at sprede budskabet :-)

Det er for dyrt

De to første gange betalte jeg hver gang kr. 79 for at finde en handyhander. Den tredje gang har jeg betalt kr. 39 for at oprette opgaven - og 8% af fakturabeløbet til firmaet bag sitet ahandyhand.dk (ja - det blev oplyst i rette tid)
Den/de der udfører jobbet skal også betale 8% af fakturabeløbet incl. moms.
Tankevækkende - og dyrt.

September 5, 2014

Hej M.Møller

Tak for din bedømmelse.
Vi har som du har set lavet om på forretningsmodellen, og vi tjener nu i snit 121 DKK på en opgave. Det er penge som bruges på. Udviklere til at lave nye features til sitet, Serverdrift, markedsføring, supportmedarbejdere, bogoholder osv. osv.
Jeg ved ikke om du synes det er mange penge vi får, når man tænker på at en almindelig håndværker typisk koster i omegnen af 400 DKK i timen :-)

Rated 2 out of 5 stars

Spild af tid og penge.... Find hjælp et andet sted....

Har brugt Ahandyhand.dk i perioder og syntes, at konceptet var okay, når det nu var gratis. Men NEJ, nu er det ikke gratis mere, nu er det lavet om til en pengemaskine. I dag skal man så op med 39 kr. for en opgave, så er du ikke engang sikker på, at du finder en person der kan hjælpe dig.
Har tidligere skrevet på tømrer og murer opgaver, da det var gratis, men det har aldrig lykkes mig og finde en. Enten var personen booket op, ellers fik du ingen svar tilbage på andre profiler, selvom de stod som aktive.
Jeg vil ikke bruge siden mere, når man skal betale for og ligge en opgave ind. Som nævnt er du ikke sikker på og få respons.....
I dag kan du heller ikke se hvilket handyman der er i dit nærområde, og hvilket type hjælp der udbydes.
Mit råd er til jer andre er, spar de 39 kr og jeres tid, find hjælp et anden sted.....

July 23, 2014

Hej Søren

Jeg kan glæde dig med at vi netop har ændret i systemet så vi nu involverer os langt mere i at finde den rette handyhander til de enkelte opgaver, og systemet har allerede vist sig at virke ganske godt :-)

Handyhanderne byder ganske enkelt ind på opgaverne, og comitter sig til at komme på en specifik dato. nu er det altså kun handyhandere som rent faktisk er interesseret i at løse opgaven som du hører fra, og du slipper også for at skrive til folk som ikke har tid til at svare..... alt det tager vi os nu.

Ja det koster godt nok stadig 39 kroner, men det er den pris vi mener er rimelig for at finde en handyhander til at løse din opgave.

Fin side

Skulle have lavet noget havearbejde og fandt hurtigt et par dygtige folk gennem ahandyhand. Arbejdet blev klaret til den aftalte pris og til tiden, så helt perfekt.

June 2, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Fin side, men for alt dyrt og

Fandt tilfældigt siden via google, da jeg skulle bruge en handymand. Oprettede en profil, derefter en annonce og først her skulle jeg vælge hvilken betalingsløsning jeg ønskede.

Man kunne vælge mellem 39-249 kr. md.

Det fremgår meget uklart om man kun betaler for én måned, eller om "md" står for en løbende månedsbetaling?

I det hele taget er det meget uklart hvad man skal betale for. Eksempelvis fremgår det meget tydeligt på dba og guloggratis hvilke ekstra annoncepakker man kan tilkøbe og som udgangspunkt er det gratis.

May 22, 2014

Hej Martin

Mange tak for din tilbagemelding her.

Vi har KUN abonnementer på handyhand PLUS profilerne, og ikke på opgaverne, MD var ment som at opgaven havde en løbetid på en måned fra oprettelsen, og ikke som et abonnements løbetid. Jeg kan bestemt godt se, at det ikke var helt klart formidlet, og har nu rettet til, på produktsiden for opgaver, så der ikke længere står MD.

Vi gør dog en del for at formidle til vores brugere hvad tingene koster, og vi har givet disse informationer en meget prominent plads helt oppe i toppen til højre hvor der står "Hvordan virker det" her inde finder man alle prisinformationerne f.eks:

Intet værd

Betale kan man ikke undgå, men ingen kontakt overhovedet. Find og tilbyd din hjælp andre steder.

May 2, 2014

Hej Thorkild

Det er nu ikke helt rigtigt hvad du skriver, for man kan sagtens undgå at betale. Du kan blot oprette en helt gratis Handyhand-profil og så er du klar til at tjene penge.

Det er klart at hvis man vil have mere, så skal man betale for det, men vi mener nu at prisen, på ned til, 15 kr pr måned er rimelig overkommelig for de fleste.

Nu nævner du at du ikke har fået nogle henvendelser (Hvilket er MEGET atypisk for vores brugere, vi har mange eksempler på folk som får rigtig mange henvendelser, endda helt op til 50 interesserede pr opgave).... jeg ved ikke om det er på en opgave du har oprettet eller om du har lavet dig en handyhand profil? Jeg kan dog sige, at hvis du har oprettet dig en handyhand profil, og så blot har lænet dig tilbage og ventet på at jobsene skulle komme væltende, så er det lidt det samme som at oprette et firma hos Erhvervs- og selskabsstyrelsen, og så blot læne sig tilbage og vente på kunderne - det sker bare ikke, man skal ud og gøre opmærksom på sig selv!

du er altid velkommen til at skrive til os på support@ahandyhand.dk for at få hjælp til systemet hvis der skulle være behov for det.

Rated 4 out of 5 stars

super men mangler markedsføring

syndes det er en super side jeg har fået lidt arbejde hist og her men man skal jo for det meste også selv gøre lidt for det og det er vel også det mindste men syntes bare at der er rigtig mange der aldrig har hørt om det og det kunne sætte meget skub i siden vis man fik udbredt budskabet om at det findes

May 1, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Det er simpelthen blevet for kommercielt

For nogle år tilbage fandt jeg "ahandyhand.dk" og det var fantastisk! man skulle ikke betale noget for at kontakte evt. hjælpere.
Så kom det, at man skulle betale for at oprette "job-" annoncer.. ok, det er vel ok, man nu kan tjene lidt ved siden af...
Så kom det at man skulle oprette en annonce for at kunne kontakte hjælpere.... ok... interessant, men argumentet kunne jo være at man så har flere chancer for at finde en der kan hjælpe!!
Nu skal det så også koste noget at oprette en annonce hvor man søger hjælp, med det resultat, at man skal betale for at kontakte en hjælper???

der stod min kæde godt nok af... har brugt... kommer nok ikke til det igen...

April 27, 2014

Hej Jesper

Ja det er korrekt at det koster 39 kroner at oprette en opgave, og det er uanset om det er en opgave du slår op eller om det er en opgave du sender direkte til en handyhander. Vi har faktisk valgt at tage denne betaling, ikke kun for at tjene penge, men også for at højne kvaliteten af de opgaver som oprettes på Ahandyhand.dk.

Før i tiden havde vi en hel del klager fra vores handyhandere over useriøse opgavestillere. Der var en del som oprettede opgaver for bare lige at prøve det, og de skulle i virkeligheden ikke have det lavet lige nu osv.... dette var til stor gene for vores handyhandere, og det problem er 100% elimineret nu hvor folk skal betalee te symbolsk beløb for at lave opgaven.

At man skal betal for en Handyhand profil det er ikke noget nyt, sådan har det været siden sitet gik i luften. Men her kan jeg glæde med at vi netop nu er ved at lægge sidste hånd på en store opdatering af vores profil-system, så det fremover bliver meget lettere for folk at oprette, teste og bruge vores system som handyhandere :-)

Rated 2 out of 5 stars

Åbenbart en dårlig side for en elektriker.

Jeg har nu modtaget et brev, og sendt et brev på hver deres opgave. Men ingen tilbagemeldinger har jeg modtaget. Det har været spild af min tid.

2 stjerner: Lavt - En dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro.

January 19, 2014

Hej Anders

Ahandyhand er jo primært en formidlingsporal mellem private som mangler arbejde og private som kan hjælpe. Elektrikerarbejde kræver en godkendelse fra sikkerhedsstyrelsen og da det kun er firmaer der kan have denne godkendelse er det nok sværæt at finde en privat der vil/kan udføre dette arbejde. Dette er jo for din egen sikkerheds skyld.

Ahandyhand

Super side

Står du med et projekt derhjemme eller er handyman så ville jeg klart anbefale siden. Har selv fået flere opgaver gennem siden både i haveservice og andre opgaver. Efter min mening er siden let at navigere i og det er hurtigt at finde og oprette opgaver.

November 30, 2013

Hej Danjal

mange tak for de rosende ord, det er altid godt at høre når folk finder vores site godt .-)

Det er bare super godt

Det er super at man kan hjælpe og få hjæl til alt der er jo intet som er for småt eller for stort alt i alt bare en skide god idé :-)

November 29, 2013

Hej Kim

tak for roserne, jeg håber snart vi ser dig igen på Ahandyhand.dk, vi er i hvert falde klar til at give dig endnu en god oplevelse.

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig gode tilbagemeldinger på " Flyttehjælp ønskes"

Vi er meget tilfredse med alle de seriøse henvendelser vi har fået.
Flyttehjælp ligger prismæssigt på fra 100 kr til 130 kr, det kan INTET
FLYTTEFIRMA matche - så vi vælger KLART " ahandyhand.dk" - for
vi forestækker at flytte over flere dage - "stille og roligt" - hvor vi også
selv hjælper lidt til. Havde dog lidt problemer med at oprette profilen,
da vi havde fundet ud af hvordan og fik oprettet 3 profiler og fik høfligt
af redaktionen gjort opmærksom på dette.
Og det ER rigtig god kundeservice, som glæder os.
Så nu sletter vi de 2 og så har vi blot en profil.

Ønsker alle en god dag.

Pia i København

November 12, 2013

Hej Pia

Tak for de fine ord :-)
Det var godt det lykkedes at få jer i gang. Vi håber at I får glæde af Ahandyhand.dk mange år fremover.

Super service fra ahandyhand.dk

Jeg synes at ahandyhand.dk er MEGET seriøse. Jeg har skrevet en del med dem og kommet med idéeer som de har taget godt imod.

Jeg har dog oplevet, at når jeg byder ind på opgaver, så er der nogen mennesker der ikke svarer tilbage. Det synes jeg, er en selvfølge at gøre. Og det er jo ikke noget ahandyhand.dk kan gøre for.

October 2, 2013

Hej jonathan

Tak for den fine bedømmelse, og dine forslag.

jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det for dig i vores dialog, men vi er faktisk ved at lave tiltag for at sikre at folk besvarer deres beskeder. Første del er allerede rullet ud, og i løbet af de kommende uger kommer de sidste tiltag også ud.

Det vil sikre at vores brugere ikke skal spilde tiden på de handyhandere som af den ene eller anden grund ikke er så aktive, og der med skulle svarprocenten gerne stige markant.

Useriøse brugere..

Oprettede en profil og søgte hjælp til en ret simpel opgave. Fik dog ingen henvendelser hvilket så er hvad det er.

Efter lidt tid begyndte jeg at skrive til nogle forskellige der søgte opgaver indeholdende det jeg sku ha lavet i mit område ( Træarbejde )

De var alle vældig intresserede og noget de sagtens kunne indtil de fandt ud af det kun var noget der tog et par dage så svarede de ikke mere ...

De havde endda under deres beskrivelse skrevet at de søgte alle opgaver store som små.

Men det her var åbenbart for småt..

Tror jeg skrev til en 5-6 stykker før jeg opgav.

Så egentlig fungere siden vel mere eller mindre kun for folk der søger længerevarende arbejde.

Ku vel ha anmeldt det til deres kundeservice at de profiler ikke var seriøse brugere åbenbart ... Men set i lyset af de forholdsvis "få" aktive brugere der er ville det næppe for nogen konsekvenser.

Konceptet er fint nok det fungere bare ikke helt

Enten tilbyder man arbejde som beskrevet eller også gør man ik!

September 26, 2013

Hej Tupper

Jeg er ked af at høre om dine oplevelser, men jeg kan forsikre dig om at du har været uheldig. Vi har mange handyhandere som er interesseret i små opgaver. Mange af vores handyhandere har jo fast arbejde, så de er mest interesseret i de små hurtige opgaver.
Jeg ville ønske at du havde kontaktet os, så kunne vi have gjort en indsats for at finde nogle gode handyhandere til dig, og rusket lidt op i dem som ikke gad løse din opgave.
Jeg vil dog oplyse at de fleste har størst succes med at oprette en opgave på ahandyhand (frem for at skrive til de enkelte) det sikrer nemlig at opgaven sendes ud til alle vores handyhandere, og dermed får man svar fra de proaktive handyhandere som ér interesseret i opgaven.
Jeg håber da at du vil give ahandyhand.dk en chance igen, og hvis du gør...... så giv supporten et kald på 5325 7800 hvis du oplever problemer.

Rated 5 out of 5 stars

ahandyhand.dk virker faktisk....fik løst en hasteopgave

En god veninde bad mig om at gennemlæse en række tekster, som skulle sendes videre til hendes arbejdsgiver næste dag. Men da jeg ikke selv havde tid, blev jeg anbefalet at kigge på ahandyhand.dk. Efter lidt bladren frem og tilbage fandt jeg faktisk en super flink fyr, som fik klaret hele opgaven til punkt og prikke. Måske var jeg bare heldig men jeg kan varmt anbefale andre at tage et smut forbi ahandyhand, hvis man har et job der haster.

September 2, 2013

Hej Penelope
Tak for den fine bedømmelse.
Godt at høre at ahandyhand.dk også bruges i forbindelse med distancearbejde.

Is this your company?

Get free account