Siden fungere rigtig fint til mindre ufaglærte opgaver som bortkørsel af affald, nedrivning, rengøring eller havearbejde. Dog skal man også her være opmærksom fordi vi fik en revet en havepavill... See more
See what reviewers are saying
En god veninde bad mig om at gennemlæse en række tekster, som skulle sendes videre til hendes arbejdsgiver næste dag. Men da jeg ikke selv havde tid, blev jeg anbefalet at kigge på ahandyhand.dk. Efte... See more
Company replied
Svindelfirma. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på mail eller telefon. Kun via en chatbot der henviser til ingenting. 1: Man opretter et job 2: De trækker betaling 3: De melder at... See more
Jeg har brugt ahandyhand tre gange. Arbejdet er hver gang blevet udført tilfredsstillende. De to første gange betalte jeg hver gang kr. 79 for at finde en handyhander. Den tredje gang har jeg bet... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Ahandyhand er blevet overtaget af Nordjyske Medier og har skiftet navn til Handyhand.dk. Vi har brugt lang tid på at rydde op og optimere siden, og håber at vores brugere synes om ændringerne. Vil du rate Handyhand - så gør det her: https://dk.trustpilot.com/review/handyhand.dk
Langagervej 1, 9220, Aalborg Ø, Denmark
- support@ahandyhand.dk
- www.ahandyhand.dk
Genialt :-)
Søgte akut rengøringshjælp...og fik det :-) Skulle ikke undre mig, jeg 'vender' tilbage til jer, hvis jeg får brug for hjælp igen!,

Reply from Ahandyhand.dk
Spild af penge komplet useriøst
Ahandyhand's plat form er i sig selv en god ide. Men når man ripper folk for penge for en service der ikke er eksisterende er det nærmest plattenslageri. Du får måske en eller 2 seriøs henvendelser ud af 100 og i sidste ende bliver de nok ikke til noget irl. Siden lever af sine kunder = håndværkerne men dømmer dem og bortviser dem på grundlag af utilfredse kunder. Dette burde være mellem kunde og håndværkeren. hvem kan sige sig fri fra en utilfreds kunde eller anden personer der sku bære nag? og hvor tit hører de måske fra alle de tilfredse kunder? ahandyhand er jo kun en reklameside med kontakt mulighed, Ikke en en formidlings side der æder sin del af kagen før den sender pengene videre. Men det er nok meningen i det lange løb.

Spild af penge
Spild af penge at lave et abonnement, ikke en eneste henvendelse.

Lynhurtig service!!
Det er bare en superfin ide!
Jeg havde et akut elektrisk problem i mit hus, og valgte at prøve 'ahandyhand.dk' for første gang.
Gik på nettet og fandt en hjælper som ringede tilbage efter to timer. Han boede endda 200 meter nede af gaden, og var hos mig i løbet af 10 minutter - og løste problemet til stor tilfredshed indenfor 20 minutter.
Jeg honorerede ham med kr 200 for hans lyn indsats!
Jeg kan varmt anbefale 'ahandyhand.dk' og de service ydelser der bliver reklameret med, og vil helt sikkert bruge sitet igen. Mange 'Likes' fra mig og min familie!

Reply from Ahandyhand.dk
fantastisk hjemmeside til at finde hjælp til små opgaver i det daglige
er lige gået i gang med at bruge denne side til at finde hjælp til diverse små opgaver.
indtil videre synes jeg den er helt fantastisk. Jeg har længe ledt efter noget lignende.