Always Prepared Reviews 122

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hoge kwaliteit tuigjes ik gebruik ze nu al een paar jaar en ze zijn allemaal nog net zo sterk als dag 1. Gisteren de derde binnen gekregen (ident serie) echt super mooi ❤️💯 doet precies wat je ervan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en duidelijke communicatie ! Had een maat te groot besteld , deze kon ik makkelijk omwisselen naar een M voor onze Boxer. Communicatie via mail was uitstekend maar ook via WhatsApp kreeg... See more

Rated 1 out of 5 stars

We hebben een mooie hondenriem gekocht. 6 weken later ging de Mesketon sluiting kapot (brak af). Klachten ingediend per mail, app, telefoon, en zeker 8 pogingen gewaagd. NULkommaNUL reactie vanuit Al... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Naar aanleiding van een melding over een gebroken gesp van een eerder gekocht tuigje uiteindelijk bij de showroom uitgekomen net voor een reis naar het buitenland. Daar ben ik uitstekend geholpe... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.

Contact info

1-star

Replied to 54% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer tevreden

Eindelijk een goed passende en mooie tuig gevonden voor onze grote labrador reu.
Advies via de WhatsApp is mogelijk wij kregen snel advies na de gestelde vraag welke tuig maat het beste geschikt zou zijn voor onze hond. Wij hebben gekozen voor het combi pakket, tuig, halsband en riem.
De riem is licht in gewicht, sterk en zeer praktisch. Tuig en halsband zijn heel goed op maat te maken.
Wij zijn heel blij met de aankoop!

November 21, 2024

Voor de 2e x een harnas besteld

Voor de 2e x een harnas besteld, waarbij het eerste harnas in een tijd besteld werd waarbij het een en ander nog gepersonaliseerd kon worden. Tegen woordig wordt deze optie niet meer actief aangeboden echter na kort contact over en weer een gepersonaliseerd harnas besteld. Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit van beide harnassen en zal in de toekomst wanneer van toepassing zeker weten een 3e bestellen. Zeer goede en snelle service en top producten!

November 19, 2024

Aanrader!

Ok deze tuigjes zijn ietsje duurder dan een Julius K9...
Maar de kwaliteit druipt er op kilometers afstand vanaf!
Metalen gespen met hoge trekkracht (450kg p.st.)
Het 1000D cordura stof is onverwoestbaar en heerlijk soepel!
En de lichaamseigen van het tuigje heeft een aangename licht gevoerde comfort afwerking.

Ik raad iedereen die van zn viervoeters houd dit tuigje aan!
Ik heb na aanschaf van het tuigje de complete set aangeschaft ( Halsband, korthouder & riem, beide met de frogger clip) .

TOP SPUL en echt niet duur voor deze kwaliteit !

November 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Niet alleen de producten zijn top, maar ook de service!

We hebben 3 weken geleden een bestelling gedaan bij AlwaysPrepared. We zijn met de producten en service meer dan tevreden vandaar deze review. Onze mechelaar (vrouwtje) was toen we de bestelling (combi-deal complete set, combi patches, bijtrol en meteor bal) binnen kregen ca. 12 kilo en 18 weken jong. Ze paste gelijk het medium harnas! Het tuig is op het strakst afgeteld. Veder is het borduur werk heel mooi afgewerkt! Echt top. Hals band past helaas nog niet. Aan de hond te zien bevalt haar het nieuwe tuig en riem heel goed. Onze vorige riem kwam tijdens het wandelen regelmatig in de knoop daar hebben we met deze riem nooit meer last van. Het elastiek vangt schokken op tijdens een plotselinge energie uitbarsting. daarnaast lijkt het harnas haar erg comfortabel te zitten. Tijdens het spelen en agility training heeft ze er geen last van.
De producten voelen vaar hoge kwaliteit, zijn makkelijk af te stellen en door de uitstraling en patches word zij nu niet meer ongewenst lastiggevallen. Daarnaast zijn de meteor bal en bijtrol haar favoriete speeltjes. We gebruiken ze nu dagelijks met trainen. Tot op heden hebben ze beide geen kras aan schade en ziet het eruit alsof ze nog LANG meegaan.
Naast de producten was de service ook top! We hebben de bestelling geplaatst een dag voor de VIP actie. Hier baalde we erg van aangezien wij 15% korting mis liepen. Na een belletje om te vragen of wij hiervoor in aanmerking kwamen werden wij vriendelijk verzocht om hun te appen. Na een appje en een dag geduld hadden we het verschil terug op de rekening. Bedankt AlwaysPrepared!

October 13, 2024

Super mooi goede kwaliteit

Vandaag ons tuig halsband en riem binnen gekregen eergisteren besteld in de avond.
Wat ziet het er goed uit.
Mooie zware kwaliteit zeker geschikt voor een sterke bordeaux Dog.
Ook de hulp via de app om de juiste maat te bepalen was super
De borduursels op het tuig zien er ook top uit
Bedankt

September 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top service, snelle levering en extra's

Ik had een vraag over welke maat tuig en nog wat vragen over de extra service van het borduren van het tuigje. Ik kreeg een vriendelijke man aan de lijn. Hij stuurde mij een foto via de app als voorbeeld hond die maat M en ik stuurde hem een foto van onze hond en hij kon bevestigen dat ik een m nodig had. Super fijn want zeker als je de naam et op laat borduren dan is het handig als je wel de goeie maat hebt. Daarnaast vind ik bestellen online een nadeel als je niet de goeie maat krijgt en het weer terug moet sturen op eigen kosten en dat hield mij in eerst instantie tegen om online te bestellen. Door deze top service, was ik er vrij snel uit en kon ik de bestelling plaatsen. Als je voor 16 uur besteld heb je zelf je tuigje met naam geborduurd al de volgende dag in huis. Er zat een bal voor onze hond bij en koekjes als extra. Echt super!! Ik raad dit bedrijf zeker aan. Topservice, goeie kwaliteit tuig, mooi afgewerkt met naam en dan ook nog wat extra spullen er bij. Ik zeg een dikke 5 sterren!!

September 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeker een aanrader als je een goed en stevige halsband/tuig/riem wil kopen!!…

Via de site krijg je een goede uitleg om je tuig/halsband op te meten. Daarna is de website duidelijk voor het invullen van je bestelling. Doordat always prepard om het ras van je hond vraagt is het voor hun duidelijk of de goede bestelling is gedaan. En anders passen zij deze voor je aan zodat je wel het goede tuig krijgt.
Spullen worden netjes en heel snel verstuurd.
De filmpjes op de website geven heel duidelijk aan hoe je de banden van het tuig op maat kan maken en de overige delen weg moet werken.
Zowel het tuig,halsband en riem zijn van zeer goede sterke kwaliteit.
De gespen van zowel de halsband als het tuig zijn heel makkelijk open en dicht te klikken. De riem is helemaal makkelijk met de crock sluiting.
Lang gezocht naar een goed werkend tuig voor onze grote Cane Corso.
De naam borduursels zijn ook mooi en netjes gezet.
Ook een leuk detail zijn de verschillende patches die je erbij kan bestellen.
Super blij mee!

September 13, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Mooi om te zien alleen vervelend in…

Mooi om te zien alleen vervelend in gebruik,
Steeds los hangende uitsteeksels elke keer opnieuw weg werken volgens de filmpjes gedaan maar gaat elke keer toch weer los ziet er slordig uit en irriteert me.
Als ik dit had geweten had ik het tuig niet gekocht.

June 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik kan alleen maar een dikke pluim…

Ik kan alleen maar een dikke pluim geven aan dit bedrijf, telefonische bereikbaarheid een tien!!! Telefonische support een tien, bezorging, supersnel een tien!!!
Alle producten netjes ontvangen: tuig, riem, korte riem, halsband, het coole tasje voor aan het tuin en patches.
Instructievideo's zeer duidelijk, kwalitatief zeer mooie en naar mijn mening wat ik nu kan zien zeer degelijk!! Ik heb een Amerikaanse Akita vrouwtje van 53 kilo, afstellen van het tuig is even een klusje, maar heb zelf helemaal geen lange banden over, zoals eerder werd beschreven. Alles valt mooi weg te werken. Maar je moet het wel even met beleid doen. Het tasje was een fluitje van een cent net zoals de halsband. Het is allemaal vrij zwaar doordat zowel de clips als de stoppers van metaal zijn, waardoor ik idd denk dat het onverwoestbaar is. Ook al ben ik niet iemand die jarenlang met iets wil doen, want vind afwisseling nou eenmaal gewoon leuk en voor jezelf koop je ook met de seizoenen weer wat nieuws. 😉 Zowel de korte als de lange riem zijn wel een openbaring voor me, mijn monster kan aardig trekken als ze geprikkeld wordt maar is een fluitje van een cent met deze riemen, vangen idd goed de schokken op. Het tuig/harnas sluit goed aan en verschuift niet, ook al heb ik hem nog maar net, groot voordeel is het borststuk is een stuk, ( y tuig) waar je bij andere tuigen deze vaak kan verstellen maar je dan dan met veel beweeglijkheid en verschuiven van het tuig te maken krijgt, is dit bij dit tuig helemaal niet het geval!!!
De naampatch en de overige patches maken het geheel helemaal af, kortom een zeer tevreden vrouwtje en een trotse hond!!!
Bij de bestelling kreeg ik ook nog een leuke attentie,hadden ze niet hoeven doen,maar wordt door mij en mijn monster zeer gewaardeerd!!!
Ik ga zeker deze site in de gaten houden wie weet.wat jullie allemaal nog gaan brengen en deze site aanraden aan derden, want ik vind de service tot nu toe top!!!!!
Team ontzettend bedankt en heel veel suc6 met jullie bedrijf!!
Hartelijke groet, Adrienne & Raisa

July 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik wil niet meer zonder!

Ik heb altijd gedacht dat mijn hond nog sterker zou worden van een tuig! Tot ik het tuig van Always Prepared probeerde! Dit had ik veel eerder moeten aanschaffen!
Een mooi tuig van hoogwaardige kwaliteit waar je leuke patches op kan bevestigen.
Ik heb ook de bijbehorende halsband erbij! Makkelijk om en af te doen net als het tuig!
De korthouder is ook echt een aanrader!
Al met al dik tevreden!

July 23, 2024

Ik raad dit bedrijf af.

Een klein jaar geleden een tuig + riem besteld, niks op aan te merken. Nu is plotsklaps tijdens het uitlaten van mijn extreem scherpe hond de musketonhaak in 2 delen gevallen, een overduidelijke constructiefout. Op mijn mailtje met foto's komt GEEN ENKELE REACTIE terwijl ik WEL familiare popiejopie reclame blijf ontvangen van "Emiel" alsof we elkaar al jaren kennen! Dit bedrijf is heel snel in het aanpakken van je geld maar als er wat fout gaat geven ze niet thuis. Dit was 1 keer maar nooit meer. Ik raad dit bedrijf af.

June 30, 2024
Always Prepared logo

Reply from Always Prepared

Beste Danny,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze producten en klantenservice.

Het lijkt erop dat uw eerdere mail er helaas tussendoor is geschoten, waarvoor onze oprechte excuses. Wij staan normaal bekend om onze goede klantenservice en willen uw probleem graag zo snel mogelijk oplossen. Zou u ons een WhatsApp-bericht kunnen sturen? Op die manier kunnen we direct actie ondernemen en u verder helpen.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u ontevreden bent en doen er alles aan om dit recht te zetten.

Groetjes Emiel
Always Prepared

Super goeie service

Mijn pakketje kwam super snel binnen.
Ik heb een Tuig, halsband, riem en korthouder, een bal, tasje voor aan het tuig en vele patches.

Mijn hond is het blijdst met de bal natuurlijk, maar ik met de rest😊😉
Deze gave spullen zijn enorm goed van kwaliteit, mijn hond trekt best wel aan de lijn maar met deze nieuwe lijnen zit er een stukje elastiek tussen waardoor je niet de klap krijgt als hij trekt.

Alwayspreperd heeft een enorme snelle levertijd en super goeie kwaliteit. Past het product niet kun je hem omruilen of retourneren.

June 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

1 of meer puberpups die trekken alsof hun leven er van af hangt? Deze tuigen zijn de oplossing!

Met 2 pups in huis van beide 8 maanden, beide trekkende aan de lijn en gewoon niet afgeleerd krijgen.. 1 van de 2 al 2 maal ontsnapt uit een halsband die gewoon voldoende strak zat waar een hond niet zomaar uit kan wringen! Na de 1e keer een andere halsband omgedaan, en daarbij dus nog een keer gebeurd. Hierop zijn we dus direct gaan kijken naar een andere oplossing, en kwamen we uit bij de tuigjes van Always Prepared! Eerst 1 besteld voor de pup die dus 2 maal uit de halsband was geglipt.. en wat een resultaat! Gewoon meteen merkbaar verschil, trekt niet meer, is niet meer zo snel getriggerd op omgeving zoals andere honden en vogels en dergelijke! Echt super top! Hierop dus de volgende dag een 2e set besteld voor onze andere pup, en hier ook direct een merkbaar verschil! Hond reactief op dieren, mensen of geluiden? Dan zal ik de tuigen van Always Prepared zeker aanraden!

Bij de 2e bestelling hebben ze zelfs een leuk presentje bij gedaan voor de honden! Helaas een riem mee gekomen die uit assortiment gaat, maar na hier via whatsapp contact over gehad te hebben, binnen 10 minuten een andere riem klaar gemaakt voor verzending. Als je het wil hebben over service en klantgericht zijn, dan verdienen ze bij Always Prepared meer dan 5 sterren!

P.S. De tuigen zijn van echt sterk materiaal en het is echt kwaliteit! Volg de instructies die ze je per mail in een video meesturen en je zit gebakken met deze tuigen! Los gaan ze niet, en los komen de honden ook niet! Supersupersuper! Toekomstige honden gaan ook zeker genieten van de spullen van Always Prepared, als je het mij vraagt.. zijn ze een vaste klant rijker!

June 28, 2024

Waardeloze leverancier

Als een product niet voldoet en je mailt met Always Prepared krijg je geen enkele reactie. Waardeloze leverancier. Teleurstellend

May 29, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fijne service, mooi harnas

Een pro harnas gekocht met 2 patches. 1 Patch stond uitverkocht op de website. Even via whatsapp contact gezocht en binnen een uur reactie en zeer goed geholpen! Er was nog een patch beschikbaar. Vrijdagavond besteld, zaterdag verzonden. Harnas ziet er erg degelijk en sterk uit, mooi afgewerkt. De clips zijn heel fijn, maar wel zwaar waardoor het harnas best zwaar is (in vergelijking met een Julius K9)

May 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een beter tuig is er niet

Al jaren voor onze honden een compleet tuig met naam nu voor Raiza mechelse herder 5 maanden oud ook tuig met naam gekocht alle tuigen prima kwaliteit ook als er iets is perfecte service ook de elastische riemen gekocht perfect daar deze mee veren geen pijnlijke arm bij trekken of onverwachtse beweging van hond in 1 woord perfecte tuigen en riemen snelle levering en het belangrijkste zeer goede en hoge kwaliteit voor een goede prijs een echte aanrader voor alle honden bezitters MvG een zeer tevrede klant en hond

May 10, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look