Always Prepared Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Nu 2de tuig besteld en gekregen top tuig Waarom 2de nou andere kleur Met dit tuig laat ik de hond uit ipv andersom raad iedereen het tuig aan heerlijk wandelen goede service en met vragen reageren... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor mn trouwe border een mooie nieuwe set gekocht, tuig en riem, erg blij mee met de service, zeker aan te raden

Rated 5 out of 5 stars

Hoge kwaliteit tuigjes ik gebruik ze nu al een paar jaar en ze zijn allemaal nog net zo sterk als dag 1. Gisteren de derde binnen gekregen (ident serie) echt super mooi ❤️💯 doet precies wat je ervan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb nu twee keer een combo deal besteld bij Always Prepared voor mijn beide honden. Om te beginnen.. TOP kwaliteit tuigjes en overige artikelen voor zeer redelijke prijzen. Daarnaast reageerd Emi... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 63% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

71 reviews in the last 12 months

Write a review

Waardeloze leverancier

Als een product niet voldoet en je mailt met Always Prepared krijg je geen enkele reactie. Waardeloze leverancier. Teleurstellend

May 29, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fijne service, mooi harnas

Een pro harnas gekocht met 2 patches. 1 Patch stond uitverkocht op de website. Even via whatsapp contact gezocht en binnen een uur reactie en zeer goed geholpen! Er was nog een patch beschikbaar. Vrijdagavond besteld, zaterdag verzonden. Harnas ziet er erg degelijk en sterk uit, mooi afgewerkt. De clips zijn heel fijn, maar wel zwaar waardoor het harnas best zwaar is (in vergelijking met een Julius K9)

May 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een beter tuig is er niet

Al jaren voor onze honden een compleet tuig met naam nu voor Raiza mechelse herder 5 maanden oud ook tuig met naam gekocht alle tuigen prima kwaliteit ook als er iets is perfecte service ook de elastische riemen gekocht perfect daar deze mee veren geen pijnlijke arm bij trekken of onverwachtse beweging van hond in 1 woord perfecte tuigen en riemen snelle levering en het belangrijkste zeer goede en hoge kwaliteit voor een goede prijs een echte aanrader voor alle honden bezitters MvG een zeer tevrede klant en hond

May 10, 2024

Fijn tuig

Goed advies bij de maat vraag. Mijn hond draagt het tuigje graag. Voelt solide aan de sluitingen van makkelijk vast en los, en de handvatten bovenop het tuig zijn praktisch bij de training.

Daarnaast ook de lijn gekocht en die is GEWELDIG! scheelt zoveel bij de schokken als hij besluit te trekken. Top product!

May 16, 2024

Wij zijn erg tevreden.

Wij zijn erg tevreden over het tuig, met een mechelse herder die nog wel eens kan uitvallen heb je gewoon een kwaliteits tuig nodig.Die vind je bij hun.
Ook de service is meer dan in orde, snelle verzending, snelle reactie.
Zeker een aanrader.

May 15, 2024

K9 pro tuig

Gister de k9 pro tuig besteld, vandaag al in huis. Super snelle service. Het tuig is super stevig en van goede kwaliteit gemaakt. Echt een aanrader!

May 14, 2024

5 sterren van mij!

Inmiddels meerdere keren diverse spullen besteld, Zeer snel contact bij vragen, snelle levering, en oplossingen als iets niet helemaal goed is gegaan.
Topservice, en zeer goed en duurzaam materiaal voor mijn malligator.

March 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goed bedrijf met snelle levering en…

Goed bedrijf met snelle levering en hele goeie service de kwaliteit van de.producten die wij ondvangen hebben zijn erg netjes en van Goeie kwaliteit ook bij alle vragen word je gelijk goed geholpen ik ga hier zeker meer producten bestellen

March 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service als product mankementen vertoont

Ik was in eerste instantie tevreden over dit tuig.Toen mijn hond ( herder ong 25 kilo) spontaan bij het uitlaten en trekken naar wild, toch de bovenste ring en dus het tuig kapot trok heb ik contact op genomen. Slechte klantenservice die niet reageert op je vragen. Slechte service als hun product mankementen vertoont.

February 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Eerste tuig was na 3 maanden al kapot…

Eerste tuig was na 3 maanden al kapot in de voering. Persoonlijk vindt ik dat niet mogen voor wat je ervoor betaald. Uiteindelijk whatsapp bericht gestuurd waarop ik eerst terug kreeg breng hem maar naar een naai atelier en wij vergoeden de kosten. Eerlijk? Dit vond ik al niet netjes. Ten slotte betaal je zo’n €90 euro voor een tuig dus verwacht je kwaliteit toch? En als het niet goed is dat je een nieuwe krijgt. Goed, ik naar een naai atelier in het dorp maar die zei mij al direct dat het geen zin had om dit te maken aangezien het zo weer kapot gaat als er kracht op komt te staan. Toen weer whatsapp gestuurd en vervolgens kreeg ik gewoon geen antwoord meer. Nou kan gebeuren misschien over het hoofd gezien. Ik ben er in totaal wel meer als 5x achteraan gegaan (als het niet meer is) en elke keer wordt er gewoon geen oplossing geboden.

Uiteindelijk op Facebook op een forum vermeld wat iemand van dat bedrijf heeft gelezen en mij gevraagd heeft een bericht te sturen. Toen had ik weer een klein beetje hoop maar ook daar ben ik niet verder mee gekomen want daar werd ook niet meer op gereageerd. Toen was ik het zo zat dat ik mijn vriend ze heb laten opbellen om ze per direct een oplossing te laten geven. Jammer dat dit zo moeizaam gaat. Ik heb uiteindelijk 8 maanden na het laatste contact moeten wachten tot ik eindelijk een nieuw tuig kreeg. Als ik er zelf niet elke keer bovenop zat was er geen oplossing gekomen.

Ook heb ik het idee dat de prijs te hoog is voor de kwaliteit die je terug krijgt. In het begin zit het tuig echt top maar eenmaal ingelopen en een hond die een beetje trekt, trek je het hele tuig mee scheef. Ook zit het niet zo strak en netjes meer en blijf je aan het verstellen op de gespen. Jammer ik was er in het begin heel positief over maar na deze ervaring met de klantenservice en het gebruik van het tuig vindt ik €90 euro echt veel te veel geld.

January 6, 2024

Slechte klantenservice…

In eerste instantie was ik erg enthousiast over de rugzak. Tot ik er achter kwam dat deze tas helemaal niet waterdicht is (zoals ze wel beweren op de site). Inmiddels heb ik via 2 manieren contact proberen te zoeken (Whatsapp en mail) en ik krijg gewoon helemaal GEEN reactie terwijl ik op Whatsapp kan zien dat ze mijn eerste bericht wel gelezen hebben… SLECHTE SERVICE. Inmiddels heb ik een andere tas gekocht die wel waterdicht is

September 10, 2023

Klantenservice is echt SERVICE

Klantenservice is echt SERVICE. Eindelijk een webshop die niet puur is ingericht op kapitalisme maar op customer statisfaction. Ben heel goed geholpen toen er een leveringsfout was en later ook goed geholpen toen ik probeerde een tweede bestelling te plaatsen maar hier wat vragen over had. Handig even via WhatsApp en ik weet niet wie me te woord stond maar diegene was super aardig en echt gericht op het goed presteren en mij gerust stellen en laten weten dat het tuigje voor mijn hulphond een dag later kwam, met een enorm lieve excuses en zelfs een onnodige compensatie. Deze webshop heeft niet alleen zeer goede kwaliteit producten maar vooral de service is subliem.

February 12, 2023
Always Prepared logo

Reply from Always Prepared

Bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm.

Zeker een aanrader

Laatst een rugzak besteld. Veel meer ruimte dan ik had verwacht en goede kwaliteit. Kan makkelijk zwaar gewicht houden.

February 14, 2023
Always Prepared logo

Reply from Always Prepared

Bedankt voor uw review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look