Heb gemaild om tee vragen hoelang de levertijd is, omdat m'n dochter die zondag 7 jaar word. Kreeg een email terug dat door het corona virus de levering vertraging op liep, en 5min later een nieuwe... See more
See what reviewers are saying
Bestelling niet ontvangen. Ook geen reactie ontvangen. Je kan ze niet bereiken. Gebeld met nummer 0623424070. Telefoon opgehangen. Oplichters.
Toen ik na 4 dagen nog steeds niks had gehoord, ging ik Appieshop een mail sturen. Toen bleek het e-mail adres niet te bestaan en het telefoonnummer ook niet. Ik was even bang dat ik was opgelicht, ma... See more
Company details
Information provided by various external sources
Appieshop.com is opgericht in 2005. Wij bieden een ruim assortiment speelgoed en huishoudelijke apparatuur voor goede prijzen.
Contact info
De Keeg 7, 9076CJ, St. Annaparochie, Netherlands
- 310683269746
- info@appieshop.com
- www.appieshop.com
Product en levering, top!
Product zoals omschreven. Snelle leveren, ben er heel blij mee!
Prima
Prima, vlotte levering. Het product precies wat ik nodig had.
Op 11 februari bestelling gedaan van…
Op 11 februari bestelling gedaan van een wekkerradio, Zou geleverd worden binnen 1-3 werkdagen. Tot op heden (29 februari 2020) niets ontvangen. Ook wordt er niet gereageerd op het contactformulier dat ik ingevuld heb 24 februari van de webshop. Wilt u aub reageren. Wat mij betreft mag de order wel geannuleerd worden en het geld aub terugstorten naar rekening herkomst terugstorten. Vertrouwen is weg.
Nette en snelle levering
De bestelling hebben we wederom netjes en snel ontvangen, waarvoor dank.
Leuke tablet voor kinderen
Leuke tablet voor kinderen. Netjes ingepakt, goedkoop en op tijd geleverd
Snelle levering van de spullen
Snelle levering van de spullen! De correspondentie betreft de status van de order was heel duidelijk en het pakket was via de track en trace te volgen.
Het pakket was zeer netjes verpakt. Pluim!
Geweldig snelle service
Geweldig snelle service alleen mis ik de duidelijkheid mbt verwerking van de order. De andere dag kreeg ik via de link de melding dat het bij Post NL is aangekomen
Op tijd bezorgd
Op tijd bezorgd, (kan iemand me vertellen waarom de bezorger van heden zo humeurig is). Het item was het juiste. Dus helemaal ok.
Snel geleverd en een goede kwaliteit!
Lekker vroeg en op tijd bezorgd
Onduidelijke voorraad.
Bestelling geplaatst, volledig aanbetaald - blijkt het artikel niet leverbaar. En dat terwijl er op de website gewoon voorraad wordt weergegeven. Blijgemaakt met een dooie mus, want geen alternatief... Terugstorting ging wel vlot, na eenzijdige communicatie (geen overleg mogelijk) per email.
Op 10 december voor € 90 zes klokken…
Op 10 december voor € 90 zes klokken besteld. Geen track en trace code gehad. Nog niks ontvangen en beide telefoonnummers onbereikbaar. Krijg er een onprettig gevoel over...maar wie weet komt het nog goed. Ik houd hoop.
Lang gezocht en toch gekregen
Een passend vervangend TL-ring lamp van 12 Watt voor de loupelamp vind je niet zomaar. Niet bij de leverancier van het armatuur, niet bij de grote verzendhuizen die dat armatuur wel in de collectie hebben, maar zo uit hun bol geen flauw idee hebben over de juiste reservelampen. Laat staan dat men je helpt om dit te vinden.
Edoch, Appieshop heeft deze lampen wel en stuurt ze dan ook keurig netjes in de originele verpakking op. Ben ik heel erg blij mee en kan weer verder met mijn hobby, waarbij die loupelamp onontbeerlijk is.
In eerste instantie leek alles goed te gaan....
In eerste instantie leek alles goed te gaan. De bezorgdienst zei aan de deur te zijn geweest, liet vervolgens geen bericht achter. Zelf contact gezocht met de webshop en deze gaven aan dat het pakket bij een pick-up point bezorgd was. Vanwege vakantie kon ik pas na 1 week langs gaan om vervolgens bij het pick-up point te constateren dat het pakket alweer teruggestuurd was, zonder hier bericht van te hebben gehad. Contact gezocht met de webshop over opnieuw aanbieden of terugbetaling, maar geen gehoor. Vreemde gang van zaken tot op heden....
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.