Efter jeg forsøgte at forhandle prisen med 50 kr., fik jeg et svar, at "det er ikke lokal bazar" og blev henvist til døren.
See what reviewers are saying
Generelt kun meget dårlige oplevelser med det firma .. har kostet en formue at Overlade min bil i deres varetægt.
Bestilte reservedel Torsdag som var fremme Fredag. Denne del lignede en splinterny del så kan kun anbefale autolager.dk til andre der skal bruge dele. Handler kun her fremover med den behandling man f... See more
Company details
Information provided by various external sources
Tørring Autolager ApS
Torvegade 35, 7160, Tørring, Denmark
- 75801944
- www.autolager.dk
Hasn’t replied to negative reviews
"Det er ikke lokal bazar"
Jeg købte en brugt reservedel ( lygte…
Jeg købte en brugt reservedel ( lygte genstand ) den 3 dec. Blev opereret lidt akut, og bilen solgt da jeg var på hospitalet. Reservedelen blev ikke Brugt, jeg kontaktede dem om de ville tage den retur( 16 dec ), fik svar hurtigt fra Kristian Jeppesen at jeg bare kunne levere den tilbage. Det er virkelig 100 % god stil og kundeservice i topklasse. Det vil jeg turde handle der til enhver tid igen. 5 stjerne herfra.
Kent Larsen
Købte en brugt bil til en god pris
Købte en brugt bil til en god pris. Fin service og hjælpsomhed.
Desværre var ac’en gået i stykker, det lagde vi jo først mærke til her hvor det var varmt. Intet problem, det blev hurtigt fixet og uden beregning. Gratis lånebil og ingen sure miner.
God service fra start og frem til…
God service fra start til slut.
Anbefaler dette sted
Rigtig gode priser
😊😊
Super go service
Fantastisk service
Fantastisk service og meget imødekommende betjening. Da jeg modtog et træk med ledningsnet uden garanti for funktions dygtighed, fik jeg alligevel tilsendt en ny styreenhed u/b da denne ikke virkede.
Min ærlige oplevelse!
Jeg er typen der altid tjekker et erhverv ud inden jeg handler. Jeg er også perfektionist, samt født sønderjyde, så jeg kan være ret besværlig, og sikkert også irriterende til tider. Især for en sælger.
Men jeg må alligevel indrømme at den service jeg fik hos Søren fra Tørring Autolager har været og er stadig noget af det bedste man kan forvente som kunde.
Jeg har købt en Ford C-Max fra 2015 hos dem, og selvom jeg var lidt nervøs for at handle der pga nogle af de andre lidt mere negative anmeldelser. Så var Søren fantastisk til at svare på mine mange mails, også i weekenden.
Jeg fik bilen til en fair pris, og nogle andre ting oveni. Og jeg synes jeg fik en god handel og blev godt mødt. Jeg sagde faktisk da jeg gik derfra "Tak Søren, du har reddet min dag"
Nu har jeg kørt i bilen i nogle uger, og det kører altså godt. Det eneste problem jeg har haft er nogle tpms fejl på dækkene, og det er ikke noget de kan gøre for. Det kan drille, især på ford. Alligevel har de været meget imødekommende for at afhjælpe problemet, og jeg føler at det er blevet løst bedre end så mange andre ville have gjort.
Jeg er ikke i tvivl om at der bliver arbejdet hårdt hos Tørring Autolager, og der kan ske fejl. For mig virker det som om at det lidt er et livsværk, altså selve Autolageret. Og kunderne er vigtige når man bygger sådan noget op, og det føler jeg at de godt er klar over. Nogen gange kan tingene gå stærkt, men det ikke kun forhandleren der har ansvar for en god handel. Det er også køberen. Det er et fælles ansvar. Og derfor tror jeg heller ikke at nogle af de mere negative anmeldelser er helt retvisende, da de er virkelig grove skrevet.
Man skal møde hinanden i god tro, og opføre sig ordentligt. Og jeg er ihvertfald af den opfattelse at hvis man møder dem hos Tørring Autolager i øjenhøjde, og starter med et smil, så skal du også nok få en god oplevelse, samt et godt køb.
Men det er bare min ærlige oplevelse, som jeg kan bevise til hver en tid.
Så jeg synes ikke folk skal afholde sig fra at handle hos dem pga. nogle dårlige anmeldelser. Alle har dem, og hvis de ikke har så er det der alarmklokkerne burde ringe.
Tværtimod. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der, selvom jeg nu er bosiddende på fyn.
Tak for at læse med. God dag!
Jar købt et bil fra 2016 efter betaling…
Jar købt et bil fra 2016 efter betaling og modtag min bil ,’’’ bil var fra 2013’’’!!!!
Har kontakte forhandle han siger at det var en fejl !!!!!!!!! Fejle har t bilen retur men han trykket 1400 kr nr plade. Dårlig stil
respektløs de er uvenlig ,behandler…
respektløs de er uvenlig ,behandler kunderne dårlig
Altid god service og venlig personale
Altid god service og venlig personale! Kan varmt anbefales.
Tørring Autolager er et sted
Tørring Autolager er et sted, hvor de skaffer dig de dele du mangler til fair priser.
Bare spørg efter Kristian Jeppesen. Han kan skaffe det meste
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg har handlet bil der flere gange. Jeg har aldrig haft problemer og alle aftaler er blevet overholdt. Vil helt sikkert handle der igen næste gang.
Kvalitets reservedele
Kvalitets reservedele, super service og altid bedste priser. Anbefales herfra
IKKE KØB HOS TØRRING AUTOLAGER!
IKKE KØB HOS TØRRING AUTOLAGER!! SVINDLER!!
Min mormor skulle have sig en ny bil, og på nettet finder vi en hvid Kia Picanto · 1,0 MPi Attraction · 5 dørs til 90.800 kr. Vi køre næsten 2 timer, for at se bilen og da vi kommer der ned fortæller han at bilen har haft en MINDRE skade, og det var at bagkofangeren var blevet skiftet. Bilen så ellers rigtig fin ud. Vi skal så ud og køre en prøve tur i bilen, og da vi køre kan vi høre at den “banker” i bagtøjet, når vi køre over et humpel på vejen, dette fortæller vi til forhandleren, og han siger at det får de selvfølelig fikset. Min mormor siger ja til at købe bilen fordi at den for det første var fra 2018, så havde 4 års garanti på endnu og fordi de ville lave banke lyden. Inden vi går står sælgeren bogstaveligt talt med hånden på hjertet og siger “Her snyder vi ikke, vi er til at stole på” og så en masse andet ævl. Da min mormor får bilen leveret på sin adresse og hun køre sin første tur, så banker den stadig i bagtøjet. Vi køre så til uggerhøj hvor bilen er købt i sin tid, da der jo stadig er garanti på, så de kunne lave skaden. Det tog dem flere timers arbejde at finde fejlen, og fejlen var (til vores held) at de ikke havde samlet støddæmperen ordenligt (det kunne de ikke engang finde ud af) og det var så det der gjorde at vi fik tjekket bilen og fandt ud af at den var købt som genopbygningsbil og havde været totalt skadet.. Det betyder at garantien frafalder, og hun selv stod med regningen fra uggerhøj, og hun havde jo også købt bilen, fordi der var garanti på. Det SKAL de informere os om, inden vi køber bilen og det har de ikke gjort, men kun sagt at der havde været en “mindre” skade, bilen har været lavet for langt over 50.000 kr. og ikke nok med det, så står der også på slutsedlen at det ikke har været en stor skade 🤨 DET ER DIREKTE SVINDEL!! Vi fik skrevet en mail til ham, og han ville selvfølelig ikke have nogle problemer, da han godt ved at det ikke var en ret god situation for ham at stå i, og de vælger så at købe bilen tilbage..
Har i dag været inde på TØRRING AUTOLAGER og kigge, og kan se at den IGEN står til salg, så jeg vil bare advare, IKKE køb denne bil og IKKE handel ved Tørring autolager medmindre i vil snydes..

Reply from Tørring Autolager
God og venlig ekspedition.
God og venlig ekspedition.
Hjælper gerne med at finde dele og svar på evt. spørgsmål.
Super oplevelse
Super oplevelse, fik min reservedel meget hurtigt. Tak herfra
Udemærket sted at købe bil
Jeg købte en bil hos dem, og har samlet set været tilfreds med handlen.
De tog ansvar i den garantiperiode de havde lovet.
Rigtig super service.
Rigtig super service.
Fik de dele jeg skulle bruge. Virker perfekt. Sparede lige 3K, på en styreboks, til sædevarme, sammenlignet med original del.
Super god service af både Anders
Super god service af både Anders, Søren og kollegaer, har købt to gode biler og kommer igen, og anbefaler varmt til andre.