Company replied
Wauw wat is dit een fijne behandeling ik voelde me meteen op me gemak bij Nina in Eindhoven en ze zorgde dat ik er prachtig uit kwam, was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste (Ik adv... See more
Company replied
Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... See more
Company replied
Locatie Utrecht. Mijn vaste kapster is Kiki. Ik ben heel kritisch met m’n haar, kleur en lengte. Als geen ander begrijpt Kiki exact wat m’n wensen zijn. Ze weet precies de juiste mix qua kle... See more
Company replied
Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.
Algolweg 18 D, 3821 BH , Amersfoort, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik wou eerst 2 sterren geven in verband met me eerste ervaring, maar heb het nu veranderd naar 5 voor het uiteindelijke eindresultaat en de service die aangeboden is. De extensions waren de eerste keer te rood voor mijn donkerblonde haar. In de winkel leek het passend doordat de vestiging in Rotterdam in de schaduw staat en geen natuurlijk licht binnen krijgt, maar buiten totaal niet. Ik ben dezelfde dag teruggegaan en er werd een kleurspoeling voorgesteld om het asser te maken want de andere extensions zouden niet bij mijn haar passen doordat ik koper in mijn puntjes heb, zelf vond ik er wel 1 passen maar ze zei van niet. Na twee mislukte pogingen om een as kleur over de extensions te doen werd het haar alleen maar donkerder, en bij de derde behandeling werd er zonder eerst te vragen rood toegevoegd. In de winkel leek het donkerbruin, maar buiten bleek mijn haar wijnrood, wat voor mij erg heftig was. Ik ben hier erg ellendig van geweest.
Na telefonisch contact mocht ik naar een kleurspecialist in Amersfoort. Daar zijn de extensions verwijderd niet alleen om de kleur maar ook omdat ze te dicht op mijn hoofdhuid bleken te zitten en ik hier heel veel pijn van had de laatste 5 dagen. Mijn haar is daar opnieuw gekleurd om het rode eruit te halen en vervolgens kon ik dezelfde dag in Utrecht nieuwe extensions laten zetten. Daar ben ik heel goed geholpen. Geen rood haar meer, netjes in lagen geknipt en vrijwel geen pijn meer. Ze heeft goed meegekeken naar alle opties.
Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat, al is mijn haar donkerder dan gepland waar ik best van baal want het was nooit me bedoeling om me haar te verfen. Het was een vermoeiende week voor iets wat eigenlijk leuk had moeten zijn. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, maar ik had gehoopt dat mijn eerste ervaring anders was begonnen.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Ik zat vandaag voor de eerste keer bij Rachel in de stoel. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf passend advies. De uren vlogen voorbij en ik ga met ontzettend mooi haar de deur uit. Zeker een aanrader voor wie mooi lang haar wil!
Kom hier al jaren, mijn haar zit altijd top naar wens, thx Kiki.. super fijne kapster!!
Weer een gezellige afspraak bij Kyra! Heerlijk begin van mn weekend en mn haar zit weer top 🤩🙏🏻
Heerlijk en fijn weer geholpen door de dames in Utrecht! Altijd gezellig bij Kiki en m'n extensions zitten altijd perfect!
Kyra is echt de topper van de eeuw; lief, zorgzaam, gezellig en een echte prof! Dankjewel weer, blij met jou!

(Ik adviseer Nina ♥️)

Locatie Utrecht.
Mijn vaste kapster is Kiki.
Ik ben heel kritisch met m’n haar, kleur en lengte.
Als geen ander begrijpt Kiki exact wat m’n wensen zijn. Ze weet precies de juiste mix qua kleuren te maken en ook de juiste lengte die ze op mijn verzoek altijd haarscherp bot knipt.. en ze werkt in een hoog tempo.
Eigenlijk kan ik blind in de stoel gaan zitten en Kiki haar gang laten gaan.
Krijg heel veel complimenten altijd.
Buiten haar enorme professionaliteit is Kiki ook een zeer gezellige warme persoonlijkheid en tijdens de sessie kletsen we wat af en voor ik t weet is t klaar.
Tis dat een 10 meestal de hoogste score is verdient Kiki in mijn ogen een veel hoger cijfer !!!
Dus Kiki, wederom bedankt voor alles hedenmiddag en zie je in Juli weer.
Warme groet,
Desiree

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom altijd met zoveel plezier bij Kyra in salon Amersfoort, ze is kundig, heel gezellig en enorm klantvriendelijk. Het voelt alsof ik weer even bij klets met een vriendin! En altijd met een hele mooie bos haar vertrek ik weer!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom nu al maanden bij Kyra en elke keer is het eindresultaat perfect. De extensies blijven goed en mijn eigen haar blijft gezond. Kan haar van harte aanbevelen!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Super blij met me haren! Altijd tevreden als ik wegga bij Kyra. Kwaliteit en gezelligheid is nooit te missen bij haar. Fijne tips en mooi gestyld weer ☺️

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Heel erg blij met het eindresultaat! Voel me eindelijk weer mooi en vrouwelijk :)

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Ik ben al meer dan 2 jaar een vaste klant en ben erg blij over het algemeen met de service van Beauty by Roos. Kiki is echt een super kapster! Heel professioneel en geeft altijd fijne tips mee:) Het enige wat ik aan te merken heb is dat de prijzen gestegen zijn zonder dit gecommuniceerd te hebben naar de klanten, erg jammer.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Heel fijn weer geholpen door de liefste Kyra

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Kom al een jaar in Antwerpen en wordt steeds met veel zorg gesoigneerd, en met voorkeur door Eden! Kijk steeds uit naar onze afspraak.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Zeer tevreden over het resultaat! Kira is een topper en je kan altijd bij haar terecht! Heel meedenkend en lief!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Heel erg blij met een volumebehandeling die ik heb gehad in Eindhoven. Geven eerlijk en goed advies. Dank je wel Eden voor het mooie resultaat!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Super lief geholpen en geadviseerd door Maxine met een volume behandeling! Geen dunne punten en gaten meer, ging weg met mooi vol haar in de krul! Thank you

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Weeral top gedaan! Eden werkt heel professioneel en je hebt niet het gevoel dat je er al enkele uurtjes zit. Leuke en vlotte babbel. Heel erg bedankt en tot binnenkort!

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Altijd heel tevreden met de mooie kwaliteit haar en service. Leuke meiden stuk voor stuk. Paar keer gehad dat er iets niet helemaal goed ging (zakten snel uit) maar toen goed en netjes opgelost.

Reply from Beauty by Roos Hairextensions
Learn more about other kinds of reviews.