online gebruik, gewoon NIET aan beginnen en probeer je de “klantenservice” te bereiken, nou dat is helemaal niet te doen. geven gewoon niet thuis of een mailtje dat ze ermee aan de gang gaan… en vervo... See more
See what reviewers are saying
WAAR-DE-LOOS Ik heb de cadeaukaart - zoals op de website beschreven- bij 3 verschillende fysieke winkels en 3 verschillende online winkels proberen te besteden. De kaart wordt niet geaccepteert... See more
Kaart was online slecht te besteden. Het omwisselen voor een digitale kaart was een ramp. Toen ik uiteindelijk bij de winkel was bleek dat de kaart slechts een paar dagen verlopen was. Contact gehad m... See more
voor mijn verjaardag een kaart van Beauty&fashion cadeaukaart gekregen. Tekst en winkels waarmee ze adverteren is zwaar misleidend. Online shoppen gaat bij veel bedrijven niet, bij andre webshops ha... See more
Company details
- Cosmetics Store
- Beauty Supply Store
- Cosmetics and Perfumes Supplier
- Health and Beauty Shop
- Perfume Store
Information provided by various external sources
BeautyCadeau is dé nummer 1 beauty cadeaubon van Nederland. Je kunt onze cadeaukaart besteden aan alles op het gebied van beauty, parfum en wellness!
Contact info
Netherlands
- www.beautycadeau.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Koop deze bon niet
Koop deze bon niet. Tijdens lock down niet in te leveren via webshops. Contact gezocht om bon te verlengen, maar dikke vette pech. Ze waren naar hun oordeel al heel coulant om bon te verlengen met een jaar, terwijl winkels maanden dicht zijn geweest, Belachelijk dat gever geld heeft betaald, maar dat dit tegoed dan mag en kan vervallen.
wat een verschrikkelijk gedrocht deze…
wat een verschrikkelijk gedrocht deze cadeau kaart. Mijn moeder had hem met de kerstdagen gekregen. Ze is vrij handig met computers, maar het lukte niet. Ze kreeg de melding bij de webshop van ICI paris, dat de kaart al verbruikt was! Ik heb zelf even gekeken bij Beautycadeau om het saldo te checken. daar stond het bedrag nog wel op. wat blijkt nu: De kaart is alleen in een winkel te verzilveren! dit staat nergens en wordt ook niet vermeld als je de kaart aanschaft. Nu in Corona tijd ook niet handig. geen enkele winkel is open waar deze kaart in te leveren is!
Doe jezelf een plezier. En koop het nooit.
De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig terwijl volgens de consumentenbond cadeaubonnen minimaal 1 jaar geldig zouden moeten zijn. Dit zijn wettelijke regels. Ik heb een verlenging aangevraagd, helaas zijn ze niet coulant genoeg om dit (tegen een kleine vergoeding) door te zetten. Ze laten je wel even weten hoeveel waarde je hebt misgelopen. Als de kaarten namelijk zijn verlopen kan je het saldo niet meer opvragen. No worries, dit wrijven zij er eventjes bij je in! Lieve Beauty Cadeau, veel plezier met de €55,- van mijn vrienden en familie. Hopelijk besteden jullie het goed.
Code werkt niet eens bij bol.com
Code werkt niet eens bij bol.com. Vervolgens moet ik verzendkosten betalen en moet je nog een flink bedrag betalen. Zo enorm ingewikkeld allemaal, en dat voor 12,- korting...
inderdaad WAARDELOOS Ben je heel de…
inderdaad WAARDELOOS Ben je heel de tijd bezig met nummers invullen blijkt dat deze niet werkt om online bestellingen te plaatsen, laten ze ook niet merken bij Ici Paris XL bent gewoon een tijdje aan het prutsen omdat je denkt dat je iets fout ingetypt hebt of iets vergeten in te vullen Effe rondje Facebook te doen over deze onzinnige kaarten Nooit meer
Niet te gebruiken.
Niet te gebruiken.
Alleen in fysieke winkels.. handig met Corona....
Zou in theorie online moeten kunnen, maar hoe is mij tot op heden onduidelijk.
Wordt in elk geval niet geaccepteerd bij de webshops die ik heb geprobeerd.
Waardeloos
Slechte zaak dat je deze kaart niet…
Slechte zaak dat je deze kaart niet online kunt gebruiken. En nu maar voor jullie te hopen dat mensen de kaart hierdoor vergeten te gebruiken, goede inkomsten !
Niet online te gebruiken
Helaas kwam ik er pas achter toen ik de cadeaukaart als kerstcadeau had besteld, maar zoals de meesten al hebben gezegd is deze kaart NIET online te gebruiken. Barre onzin weer!
Belachelijk!
2 kaarten gekregen, helemaal blij mee, blijkt dat het niet online te verzilveren is. En dat in deze COVID-19 tijd! Belachelijk. Ook lees ik nu allemaal slechte recensies over deze kaart. Zodra de winkels open zijn ga ik ze gebruiken, maar ik raad deze kaart niemand aan. Erg zonde!
Niet online te verzilveren
Beperkt aantal partners en echt slecht dat je niet online kunt verzilveren.
Waardeloos dat deze online niet te verzilveren is! Zeker wanneer de winkels gesloten zijn nu!
Deze cadeaukaart gekregen en hier kun je dus voorlopig helemaal niks mee, want die kun je online nergens gebruiken. Echt waardeloos!!!
ZO SLECHT, de enige cadeaukaart die niet online te besteden is!!!!!!!!
Ik kreeg met kerst deze kaart van m'n geliefde...... Superlief! Helaas kun je deze kaart niet online gebruiken, dat wist hij niet! Alle cadeaukaarten kun je ONLINE besteden. Het is in principe geld, een betaalmiddel!!!! Belachelijk, en helemaal nu de winkels gesloten zijn. Contact gezocht met Ici-Paris, zij adviseerden mij contact op te nemen met de klantenservice.... dat lukt niet! Voortaan een kaart van Douglas, topservice! Ik ga hier iedereen over inlichten, niet iedereen weet dit namelijk bij de aanschaf van deze (zeer gebruiks-ONvriendelijke kaart!!)
Niet online kunnen verzilveren
Alle winkels zijn dicht en toch kan je nergens de kaart online verzilveren. Heel slecht
Vanwege de lockdown kan ik mijn kaart…
Vanwege de lockdown kan ik mijn kaart nergens verzilveren. De beauty kaart zou net als alle andere kaarten ook online in te wisselen moeten kunnen worden. Zeer slecht! Nooit meer!
Echt het slechtste cadeau ever...
Echt het slechtste cadeau ever.... Niet online te verzilveren. Zeker in covid-19 periode niet meer van deze tijd. Als je. Als ICI Paris XL een beetje klantvriendelijk wil zijn dan geef je hiervoor een oplossing.
Dus nooit meer !!! beauty cadeau of ICI Paris meer voor ons.
Slechte service!!!!!!
niet online te gebruiken
Je kunt het alleen in de fysieke winkels inleveren, dat had er best bij gezet mogen worden tijdens het kopen.
Ik sluit me volledig aan bij alle…
Ik sluit me volledig aan bij alle overige reviews. De teleurstellendste cadeaukaart + service ooit.
Beautycard MISLEIDT bewust door te kleine lettertjes op cadeaukaart te plaatsen
Beautycard is louche bedrijf die bewust klanten misleidt door in veel te kleine lettertjes (ZONDER VERMELDEN VAN VERLOOPDATUM) cadeaukaarten verkoopt. Hierdoor is de kans heel groot dat ontvangers kaart niet OP TIJD inwisselen en dit bedrijf het betaalde bedrag heel vaak in eigen zak houdt! Dat is dus waar dit bedrijf op inzet want anders zette je de tekst met geldigheid van een jaar niet zo achterlijk klein op de cadeaukaart, dit is bewust MISLEIDEN
Koop je kaart bij een gerenomeerd bedrijf die aangesloten is bij:
Stichting Keurmerk Cadeaukaarten ! Dan heb je Betere en meer betrouwbare bedrijven i.p.v. foute beautycardpraktijken
Ik zal deze kaart nooit kopen
Ik zal deze kaart nooit kopen, voor niemand. Waardenlos. Ik heb hem gekregen vorige zomer en wil hem vandaag gebruiken - toen krijg ik te horen in de winkel dat een jaar voorbij is..!
Zeer klantonvriendelijk en negatieve ervaring. Weggegooid geld
Vreselijk slecht en niet klantvriendelijk. Kaart verlopen omdat dochter langdurig ziek was. Er wordt op geen enkele manier geholpen. Steeds standaard antwoorden. Ook niet even iets van goh, wat rot voor uw dochter. Nee, er word uitgelegd dat na een jaar het geld weer geinvesteerd moet worden in marketing. Huh?!
Rommelige bedrijfsvoering lijkt me.
Beautycard:
“Helaas is een verlenging/een tegemoetkoming niet mogelijk.
U bent namelijk als consument zelf verantwoordelijk om de kaart te verzilveren binnen de gestelde tijd dat deze geldig was. Het saldo op de kaart is immers een gereserveerd bedrag wat een jaar wordt bewaard om door u als bezitter tijdig te worden uitgegeven. Gebeurt dit niet, dan worden na kosten voor productie, distributie, presentatie en inkoop eventuele resterende bedragen weer geïnvesteerd in marketing en exposure voor de productcategorie.
U kunt zich voorstellen dat er achter een cadeaukaart behoorlijk wat techniek en kosten bij komen kijken. Helaas kunnen wij u niet voorzien van exacte specificaties van alle gedeelde kosten en marges van de BeautyCadeau. Wel willen wij aangeven dat wij veel tijd en energie in onze cadeaukaart steken om deze aan de consument te kunnen aanbieden. Zo zijn wij bijvoorbeeld continu bezig met het aansluiten van nieuwe kwalitatieve goede locaties door heel Nederland, hebben wij samenwerkingen met derden partijen die de cadeaukaarten produceren, vervoeren, verkopen en het technisch mogelijk maken om de kaarten te verzilveren (.......) Daarnaast willen wij benadrukken dat wij geen lid zijn van Stichting Keurmerk Cadeaukaarten en zelf mogen instellen wat de looptijd van onze kaarten is.”
Nou, derde partijen en goede locaties. Doe uw klanten een plezier en sluit u niet aan bij BeautyCadeau.
En voor de consument: soms is geld wel leuker dan een bon.
The Trustpilot Experience