Bedrijfsadvies kantoor Diep Triest jan 2026 overgedaan Boelshit!! , Klaas Hooghout een Man met mooie woorden ……,,,,.. en beloftes bij ons zelf in 2023/24 En dan mijn moeder na overlijden van mijn Va... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bedrijfsadvies kantoor Diep Triest 😭
Bedrijfsadvies kantoor Diep Triest jan 2026 overgedaan Boelshit!!
, Klaas Hooghout een Man met mooie woorden ……,,,,.. en beloftes bij ons zelf in 2023/24 En dan mijn moeder na overlijden van mijn Vader zo op te lichten! Klaas zou het wel regelen met de belasting kwijtschelding ik mocht mij er niet mee bemoeien had mijn moeder en zoon in zijn tang met zijn mooie woorden, moeder had een flink groot bedrag geparkeerd voor de belasting, maar nee dat moest Klaas hooghout in beheer hebben! En nu waar is het geld en en wat voor werk is er verricht na 2,5jaar 🙈 bij navraag hogerhand belastingen Niets geregeld , ik Zelf Klaas echt een kloos aan telefoon gehad en grote mond toe. Hard werkende ondernemers beloftes en geld aftroggelen van een moeder die altijd kei hard gewerkt heeft en haar Man mijn vader verloor. Allemaal Bv tjes en met zijn nieuwe vriendin wat hij ons vertelde 2 jaar geleden zijn broek zelf hoog optrok. Met verhalen over zijn broer etc etc bij een hotel na wat hij ons belooft had. echt mensen dit is harde waarheid en geen uit de lucht gevallen verhaal. Hoe durft ie ja zelf broek ophouden.!
Vraagstuk
Er werd een ander beeld geschetst dan er werd gedaan. Nog steeds zijn er vraagstukken maar een eerlijk antwoord verwacht ik niet meer. Een standaard reactie over dat ik niet in het bestand sta, is niet nodig. We weten wel beter he. Niet vertrouwen op vertrouwen, is mijn advies voor een ieder.
Ze hebben ons zeer goed geholpen
Ze hebben ons zeer goed geholpen. Adviezen zijn kundig. Bedrijfsadvieskantoor ontzorgd

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Mijn beste zakelijke beslissing tot nu toe!
Sinds ik met bedrijfsadvieskantoor werk, is er zoveel veranderd. Niet alleen is mijn administratie altijd tiptop in orde, maar ik krijg ook continu waardevolle adviezen over hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien. Soms gaat het over slimme belastingvoordelen, soms over kosten besparen, en soms gewoon over handige tools die mijn werk makkelijker maken. Ze nemen echt de tijd om dingen uit te leggen en komen altijd met tips. Het voelt alsof ze net zo betrokken zijn bij mijn bedrijf als ikzelf. Echt een aanrader voor elke ondernemer die méér wil dan alleen iemand die de cijfers invoert.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Uitstekende ondersteuning voor mijn onderneming
Bedrijfsadvieskantoor heeft mij enorm geholpen met mijn boekhouding en bij het maken van belangrijke beslissingen binnen mijn bedrijf. Ze denken actief mee, zijn professioneel en altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij hun advies heb ik meer overzicht én vertrouwen in mijn onderneming. Aanrader voor elke ondernemer die behoefte heeft aan duidelijke en betrouwbare begeleiding!

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Goede service en fijne sfeer
Kwam via via bij dit kantoor terecht. Wat een fijne medewerkers. Ook is de eigenaar een man die met je meedenkt en goed adviseert. Zelfs tijdens de lunch meegegeten. Hoe gastvrij is dat? Ik ga hier niet meer weg.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Ik ben ontzettend goed geholpen en raad…
Ik ben ontzettend goed geholpen en raad het zeker iedereen. Nu nog steeds staan ze voor me klaar als ik hulp nodig ben of vragen heb.het is een betrouwbaar bedrijf.
Vriendelijke groet esmeralda

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
deskundigheid met een menselijke maat.
Ik ben al langere tijd klant bij dit kantoor en ben nog steeds elke keer onder de indruk van de manier waarop Klaas en zijn team werken. Altijd accuraat, vriendelijk en persoonlijk. Geen standaardadviezen, maar echt afgestemd op mijn situatie.
Wat ik bijzonder waardeer, is dat Klaas een probleem niet alleen begrijpt, maar het ook daadwerkelijk oplost. Alsof hij overal een oplossing voor weet en dat klopt ook. Het geeft rust om te weten dat ik op hem kan bouwen.
Kortom: deskundigheid met een menselijke maat.

Weer kunnen ademen
Ik kwam bij Bedrijfsadvieskantoor terecht met een hoofd vol zorgen en een administratie die eerder op een puzzel leek dan op een boekhouding. Gelukkig bleek dat precies hun specialiteit te zijn. Binnen no time hadden ze orde in de chaos gebracht en voelde het alsof er een last van mijn schouders viel.
Ze denken echt met je mee en nemen werk uit handen zonder dat je het gevoel hebt de controle kwijt te zijn. Wat mij betreft: een verademing!
Kortom, superblij dat ik deze stap gezet heb. Aanrader voor iedereen die even door de bomen het bos niet meer ziet!
Klaas en collega' s nogmaals dank!!

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Het bdrijfsadvieskantoor = topkantoor met persoonlijke benadering
Het bedrijfsadvieskantoor heeft mij zeer goed geholpen de afgelopen jaren. Met name ook vanwege de persoonlijke benadering van Klaas Hogenhout. Hij geeft goede praktische adviezen en is ook altijd bereid om even te sparren over een nieuwe ontstane situatie. Zeker ook met humor. Hier zouden de vaak alleen cijfermatige accountants een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik ben zeer tevreden over Klaas en zijn team.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Zowel zakelijk als persoonlijk doeltreffend!
Het bedrijfsadvieskantoor in Zwolle, onder leiding van Klaas Hogenhout, is een absolute aanrader voor iedere ondernemer die op zoek is naar doordacht, persoonlijk en resultaatgericht advies. Klaas weet als geen ander de brug te slaan tussen zakelijke doelstellingen en menselijke betrokkenheid. Zijn expertise op het gebied van bedrijfsstructuren, financiële planning en strategisch advies wordt gecombineerd met oprechte interesse in de mensen achter het bedrijf.
Wat deze dienstverlening uniek maakt, is de persoonlijke betrokkenheid van Klaas. Niet alleen denkt hij mee over de zakelijke koers, maar hij toont ook oprechte aandacht voor de privésituatie van zijn klanten. Deze integrale benadering zorgt voor adviezen die écht kloppen, op papier én in de praktijk.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Fijn, menselijk, coachend en doeltreffend
Ik word helemaal aan de hand genomen op ieder vlak om tot het resultaat te komen. Er is heel veel fijne, menselijke aandacht om mij als ondernemer te helpen. Dat vind ik echt onderscheidend. Niet alleen de boekhoud, bemiddeling en overige finance zaken regelen, maar juist even de tijd nemen om te kijken naar wie ik als persoon en ondernemer ben, wat de doelen zijn en op een steunende en coachende manier helpen de juiste stappen te zetten.
Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, anders had ik er 6 gegeven.
Bedankt Klaas, Petra, Jorien en Annemarije. Fijn om jullie allemaal als steunpunt te hebben!

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
wat een geweldig fijn bedrijfskantoor
wat een geweldig fijn bedrijfskantoor!
op diverse manieren word je geholpen, Wat geeft dat een rust zeg! Top mensen met de juiste expertise! Klaas en collega,s maken altijd tijd voor ons!
bedankt lieve mensen!

Toppers!
Ik heb Klaas en zijn team leren kennen tijdens een netwerk event in Zwolle. Altijd staan ze klaar en hebben ze een luisterend oor. Als een persoon met een hoop (nieuwe) Ideen in haar hoofd is het soms fijn om met iemand te kunnen sparren. Klaas is hier de perfecte persoon voor.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Super goede ervaring met het bedrijf
Super goede ervaring met het bedrijf!
Vriendelijke mensen en doen goed hun werk. Klaas hogenhout is ook privé een goed luisterend oor.
Super tevreden !

Dankbaar
Ik heb Klaas Hogenhout leren kennen als een zeer betrokken, rustige, kundige en sympathieke man die echt de tijd neemt om te luisteren en vanuit mijn hulpvraag snel mijn persoonlijke situatie in kaart kon brengen zodat er direct meegedacht en gehandeld kon worden.
Mijn situatie leek eindeloos en onhoudbaar en ik zag door de bomen het bos niet meer.
Had ik deze stap maar veel eerder durven nemen...
Klaas stelde mij gerust, beantwoordde al mijn vragen, bood ondersteuning en ging oplossingsgericht te werk in deze tijden van onzekerheid en onmacht.
Hij maakte alles overzichtelijk met zijn geweldige team wat enorm veel stress wegnam en mij daarvoor in de plaats duidelijkheid, rust en vertrouwen bracht.
Ik kon eindelijk deels loslaten, werd goed op de hoogte gehouden en wanneer nodig in altijd contact met elkaar.
Stapsgewijs en situatie-en handelingsgericht stonden Klaas en zijn team naast mij met een zeer positief resultaat waar ik meer dan dankbaar voor ben!
Laagdrempelig-persoonlijk-geduldig-begripvol-gedreven-kennis-ervaring-schakelen-communicatief-proactief-energiek-positief
Een absolute aanrader met een gouden randje!
Suus, Bergen.

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Het bedrijfsadvieskantoor uit Zwolle is mijn rechterhand in ondernemen!
Het bedrijfsadvieskantoor uit Zwolle is voor mij de ideale zakenpartner als ondernemer. Het ontlast mij enorm van alle bij- en randzaken die je als ondernemer tegenkomt. Ik ben Klaas Hogenhout en het hele team enorm dankbaar voor hun steun in de afgelopen jaren. Daardoor heb ik mij volledig kunnen richten op waar ik goed in ben: ondernemen. Ik raad dit kantoor van harte bij iedereen aan!

Reply from Bedrijfsadvieskantoor
Na volle tevredenheid ben ik geholpen…
Na volle tevredenheid ben ik geholpen om mijn administratie op orde te krijgen. Ook goed geholpen met de overname van onze nieuwe woning. Vriendelijk personeel die goed met je mee denkt. Wil jullie bedanken voor jullie goede adviezen. Jullie zijn toppers. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.