Benniksgaardhotel Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En 5 stjernet oplevelse med pil op på det 4 stjernede Botiquehotel Sivgaarden(tidligere Benniksgaard) ALT, SOM I ALT, klappede til punkt og prikke. En sjælden oplevelse i den danske hotelverde... See more

Rated 4 out of 5 stars

Et rigtig dejligt ophold. Lækker og inspirerende 4 retters menu. Flot restaurant og sødt personale. Vi havde booket luksus suite i annekset, luksuriøs stor lejlighed. Vi oplevede dog at der var... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Fint værelse.Aftensmaden skuffede gevaldig. Morgenmad ok.Netto rundstykker. Masser af gæster.Så kort sagt:ok sted men kvantiteten hersker fremfor kvaliteten.Dem der er ansat for at lede de venlige un... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Badeværelset lugtede helt forfærdeligt af kloak. Vi klagede gentagne gange over dette uden at der blev gjort noget ved det. Det værste var, hotellet udmærket godt vidste dette, fortalte rengøri... See more

1. Golf Resort
  2. Business Hotel
  3. Conference and Meeting Room Service
  4. Family Hotel

Written by the company

Det idyliske hotel ved Benniksgaard Golfbane med udsigt over Flensborg Fjord, tæt på E45 og grænsen

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig god 80 års fødselsdag

Vi kunne være i pavillonen med 36 personer, perfekte rammer til det antal gæster. Vi fik super lækkert mad med forklaringen fra tjener Mikkel. Vejret tillod en del udendørs aktiviteter efter maden, hvilket særlig de unge påskønnede. Alt i alt et dejligt sted at holde fest på.

July 27, 2024

Hej Claus!
Tusind tak for besøget - det er vi rigtig glade for.
STORT tillykke til fødselaren!
Ønsker jer en rigtig dejlig sommer - og håber vi ses igen!

Fantastisk oplevelse

Havde booket 2 overnatninger inkl. morgenmad og aftensmad. Maden var fantastisk. Dejlig stort morgenbord med alt man kunne ønske sig. Aftensmaden var virkelig lækkert og tjenerne var gode til at præsentere det. Dejlige vine til en fornuftig pris. Værelset var pænt og rent.
Sidst men ikke mindst så ligger hotellet jo med den smukkeste udsigt over Flensborg fjord.
Personalet var virkelig venlige.
Og så sender det et godt signal, når chefen selv trækker i arbejdstøjet og er synlig.

July 18, 2024

Hej Trine!
Tusind tak for jeres besøg - det er vi rigtig glade for. Håber at se jer igen.

Hyggeligt sted men ikke 4* hotel

Benniksgaard er et hyggeligt sted, men man skal ikke forvente det lever op til et 4* hotel. Et godt 3* er vist mere korrekt. De der billige plastik glas a la skylleglas hos tandlægen på badeværelset er virkelig ikke standard. Plastikglas er en god idé, men noget i bedre kvalitet. Der var lidt forskellige problemer på værelset, som der blev rettet op på, da jeg påpegede det, så tak til receptionen, som forøvrigt var rigtig søde og servicemindede. Vi spiste ikke i restauranten, men var der til morgenmaden begge dage. Vi så ikke rigtigt noget personale før der skulle ryddes af ved 10 tiden. Vi kom kl. 09.30, hvor der jo stadigvæk er 30 minutter til at servicen er slut. Den første morgen (13.7) var alt nærmest væk og intet frugt. Det blev så fyldt op kort før kl. 10.00. Det virker som om, der mangler personale, for på et 4* hotel, forventer man, at der løbende er opfyldning og ikke så meget selvbetjening. Vi boede på andre 4* hoteller i Sønderjylland, hvor standarden var langt bedre. Derfor synes jeg heller ikke prisen passer til kvaliteten.

July 12, 2024

Hej Alexandra!
Tak for besøget - det er vi rigtig glade for. Vi beklager de gener i har haft - men dejligt i fik det løst med receptionen.
Jeg vil give det videre til morgenmaden - for buffet skal selvfølgelig altid være fyldt.

For mange små svipsere.

For mange små svipsere.

Det er en flad oplevelse at blive modtaget i receptionen på Benniksgaard. To receptionister sidder og kigger på samme computer og vi står afventende ved skranken i receptionen i noget tid - uden at blive mødt af en kiggen op, øjenkontakt eller fx. ‘Velkommen - lige et øjeblik, så skal jeg være der.’

Jeg har booket og betalt for to overnatninger til to personer INCL. morgenmad samt 3-retters menu i restauranten begge aftener.

Vi er tjekket ind i dag.

Her til aften bliver vi anvist et bord i restauranten og får at vide, at en tjener vil komme og præsentere menuen. Jeg må efter 15 min. selv bede om betjening - tjenerstaben havde glemt os, får jeg at vide.

Ved desserten er der valg mellem enten den søde isdessert eller ost. Jeg vælger ost.
Det fremgår af regningen på drikkevarer (som vi ved booking af opholdet ved, betales særskilt), at der er en tillægspris på osten, jeg fik til dessert. Det glemte tjeneren at oplyse om - han undskylder dog.
Tjeneren kan ikke fortælle, hvilke oste, der serveres - det kan han ikke huske, siger han.
Vi må også minde tjeneren om at komme med drikkevarer flere gange.
Tjeneren er sød og rar men mangler enten erfaring eller at blive klædt ordentlig på af restaurantchefen.

Stor ros til køkkenet for virkelig lækker mad!

Benniksgaard er et idyllisk hotel og med udsigt til Flensborg Fjord. Der er ingen tvivl om, at stedet er hyggeligt og stemningen behagelig.
MEN som et hotel med 4 stjerner, sigter man mod at give en luksusoplevelse. Det er det ikke her på førstedagen. Der er for mange små svipsere.

Jeg håber, det bliver bedre i morgen.

July 14, 2024

Hej Gitte!
Tak for jeres besøg - det er vi rigtig glade for.
Jeg er ked af de gener i har haft - vi vil altid gerne gøre det bedste for gæsterne.
Jeg giver din oplevelse videre så det ikke gentager sig.
Håber vi ses igen.

Fantastisk bryllupsfest på Benniksgaard

Benniksgaard dannede rammer om vores bryllupsfest med 72 gæster. Vi havde reception i Pavillonen og selve festen blev holdt i Golf-restauranten.

Samarbejdet med Benniksgaard var en stor fornøjelse i planlægningsfasen, hvor Günther var en rigtig god sparringspartner, der til fulde forstod vores ønsker, men også kom med mange gode relevante ideer.
På selve bryllupsdagen havde Mikkel fuldstændig styr på dagens program, alt klappede og gæsterne var glade. Maden var virkelig lækker, vinene passede rigtig godt til, og de drinks der blev lavet til festen var perfekte.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse. Vi kan varmt anbefale andre at afholde bryllup/anden fest på Benniksgaard. Stort tak herfra.

July 6, 2024

Hej Ann!
Først, stort tillykke med jeres bryllup. Hvor dejligt i har haft en dejlig fest!
Det er os der takker for at i ville bruge en af jeres største dage i livet, sammen med os her på Benniksgaard Hotel.
Ønsker jer alt godt, og rigtig dejlig sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan desværre ikke give 10 stjerner…

Vi kan desværre ikke give 10 stjerner men en helt fantastisk og skøn oplevelse i deres restaurant(golf/panorama)
Lige fra modtagelsen og til tjenerne i restauranten og maden var det en super oplevelse
Kan virkelig anbefales 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
knus fra Fyn

July 2, 2024

Hej Annette!
Tak for besøget - det er vi virkelig glade for. Håber at se jer igen en dag.

Af et 4 stjernet hotel

Af et 4 stjernet hotel, er det sølle med det billigste plastik glas på værelset

June 25, 2024

Hej Jesper!
Tak for besøget - det er vi rigtig glade for. Jeg vil straks se om det er muligt at finde et godt alternativ. Ønsker jer en rigtig dejlig sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft 2 overnatninger på…

Vi har lige haft 2 overnatninger på benniksgaard og vi vil klart anbefale det til andre 😊.
Betjeningen er meget høflig, maden er lækker og hotellet og omgivelserne er super idylliske. Vi nød virkelig at kunne slappe helt af i de skønne omgivelser. Vi kunne nemt finde på at komme igen.

June 23, 2024

Hej Rikke!
Tak for besøget - det er vi rigtig glade for.
Håber at se jer igen. Ønsker jer en rigtig dejlig sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Vi besøgte Benniksgaard hotel og sov i…

Vi besøgte Benniksgaard hotel og sov i annekset.
Selve hotellet er virkelig hyggeligt, omgivelserne er blændende smukke og restauranterne hvor der findes morgenmad og den til aftensmad har nogle flotte rustikke lokaler der bringer romantikken frem som et mange årigt ægteskab til tider tænger til.
Vi vidste ikke helt hvad annekset var før vi ankom, jeg tror forestillingen var anderledes i vores indre verdenskort, så vi ringede ned i receptionen og spurgte ydmyg om vi alligevel kunne bede om den opgradering som vi høfligt blev tilbudt fra start og afviste, og det kan virkelig godt anbefales at opgraderer besøget med en juniorsuite, eller suite for det er nu en helt og andeles anden oplevelse på den fede måde.
Lene som er i receptionen var virkelig sød og behjælpelig fra første møde og på alle måder som et menneske kan være, under hele besøget.
Vi havde godt læst at der var lidt udfordringer med ventetiden i restauranten, men selvom det tog lidt tid, var det jo værd at bruge den tid på at tale sammen og hygge os sammen, det var jo trods alt derfor vi var der som et par, og det var faktisk rart at bruge mere tid på at spise, end hvad det normalt er når man er hurtigt færdig.
Maden smagte i øvrigt rigtig lækkert og vi gik mætte i seng.
Vi vil rigtig gerne anbefale dette sted og det er ikke umuligt at vi en dag vender tilbage.
Tak for det 😊

June 1, 2024

Hej Jannie!
Tusind tak for besøget og hvor er det bare dejligt at hører at i har haft et dejligt ophold.
Jeg giver straks rosen videre.
Håber vi ses igen.

Fik 35% af det lovede

Til trods for, jeg var blevet lovet 2 kugler is og en masse frugt, fik jeg 1 kugle med halvandet jordbær, en teskefuld tørret hindbær og en smule "sovs". Til 99 kr. Tjeneren "havde jo godt lagt mærke til det", men det var "personalet i køkkenet, der ikke talte så godt engelsk og må have misforstået".
Fik en juice som plaster på såret. Pinligt og røveri ved højlys dag

May 3, 2024

Hej
Det må jeg beklage, vi tilstræber os altid at gøre gæsterne glade, der kan som du selv skriver forekomme misforståelser, disse er altid nemmest at løse på stedet.

Ikke pengene værd

For en del år siden var vi på Benniksgaard Hotel og havde dengang en rigtig god oplevelse. God mad og fin betjening.
Men denne gang blev vi fælt skuffede. Maden var kedelig og betjeningen i restauranten fungerede ikke.
Vi havde booket bord til kl. 19.00, men fik at vide da vi ankom, at restauranten var fyldt op så vi kunne spise enten kl. 18.00, 18.15 eller 19.30.
Ikke nogen beklagelse fra receptionisten, blot en affejning med at vi ikke som ønsket kunne få bord kl. 19.00.
Vi valgte så at få bord kl. 19.30. Vi fik et lille bord helt henne ved indgangen, hvor det trak hver gang indgangsdøren gik op.
Vi måtte vente umanerligt længe på at få maden. Måske det var placeringen ved indgangen der gjorde at vi blev overset, det var i hvert fald næsten umuligt at påkalde tjenernes opmærksomhed. Betjeningen virkede meget uorganiseret og tilfældig og mens vi sad og ventede og ventede på maden oplevede vi nogle af tjenerne havde rigtig god tid til at snakke med gæsterne, meget højlydt og meget længe. Ikke noget med at servicere de gæster der stadig ventede på maden eller ønskede at bestille drikkevarer.
Den 4-retters mad var kedelig og slet ikke et firestjernet hotel værdigt. En af forretterne var to hårde kolde tigerrejer med lidt dip. Ikke noget brød hverken til denne ret eller græskarsuppen, som heller ikke var noget at råbe hurra for. Hovedretten kedelig men desserten var ok.
Men alt i alt var opholdet ikke pengene værd og vi kommer i hvert aldrig igen.
Ulla Christiansen

May 14, 2024

Hej Ulla

Tak for din tilbagemelding.
Jeg beklager jeres oplevelse, med tid bestillingen, men vi havde 37 personer der ankom kl. 19:00 så derfor prøver vi at fordele vores gæster så godt som muligt.
Ventetiden og den travle servering må jeg beklage, vi bliver nogle gange presset til 120% når der kommer store hold på samme tid.

Jeg ønsker jer en rigtig god sommer.

Mvh

Günther Jensen
F & B

Rated 1 out of 5 stars

Katastrofe!! Hold jer langt væk, det er penge udad vinduet

Booket værelse på Anneks Superior Suite og I deres beskrivelse skriver de: Luksus Suiter, hvor der er skruet op for lækkerheds barometret.
Aldrig i mit liv har jeg været så skuffet, efter at være ankommet til den flotte hvide gamle bygninger, som der er så mange flotte billeder af på deres hjemmeside.
Vi bliver sendt længere ned af gaden til vores "Luksus Suiter" til noget der minder om et gammelt kollegie eller et nedlagt sindssygehospital.
Bygningen er gul, høj og så utiltalende at man faktisk ikke tror på det er der, sand p. pladser lige uden for, fodboldbane i baghaven, ingen borde og bænke, ingen flotte blomster og hygge, kun en masse affald bagved og døde fluer og støv i vindueskarmen, samt gamle flasker og glas over alt fra en efterladt fest.
Selve værelse var flot bevares, dog skulle man slippe 6000 Kr. (stod der på skiltet på badværelset) hvis man tog bad med åben dør fra badværelse og alarmen gik, som næsten sad lige udenfor døren, hvilken så er en umulig opgave at gøre sig færdig efter et bad, da der ingen vindue er i badværelset og ej heller et spejl på værelset hvor man så evt. kunne gøre sig færdig eller se hvilken sammensætning ens tøjvalg havde.
"Heldigvis" kan du være heldig at låne et toilet på gangen hvor der er spejl, så du lige kan få sat håret inden middag.
Vi betalte 250 kr. for at have en lille hund med, her fik vi godbider opdelt i 4 forskellige plastic poser, tænker den person der havde brugt tid på at opdele alle dem i små poser, måske kunne spares væk ved at samle dem alle i en og dermed passe på vores miljø og bruge lønnen fra arbejdstimer på at købe nogle mad/drikkeskåle til hunden.
Så med mindre din hund kan drikke og spise af de 2 papkopper der står til kaffe, så skal du selv lige huske at tage det med, det er ikke en selvfølge i de 250 kr. man betaler for en hund.
Vi havde forudbestilt vores 3 retters menu i deres restaurant.
katastrofe!!! ren katastrofe!!!!
Vi havde en ældre mand som tjener, som synes han var megasjov og når vi fik maden serveret og ville præsentere den for os, sagde han til forretten: her er lidt salat ( det var pynten på lakserilletten)
Hovedretten blev præsenteret som grøn pure ( det var kalvekød med div.)
Desserten nåede vi aldrig at få, da vi havde ventet 2 timer på hovedretten, efter at have spurgt til den 2 gangen, opgav vi at tror på at vi nogensinde ville få en dessert inden de lukkede og vi gik derfra.
Vores glas var tomme og vi måtte igen selv spørge til den rødvin der var bestilt ved ankomst, den blev hældt op ca. 1 time og 40 min efter ankomst.
Det hele var en katastrofe og jeg vil aldrig anbefale dette sted til nogen som helst, alt var galt!!!
Det er penge lige ud af vinduet!!!
Gør jer selv den tjeneste at vælg alle andre hoteller, ingen andre kan på nogen måde køre sådan en gennemført fiasko som Benniksgaardhotel.
Ps. nabobordet i restauranten blev spurgt om de ønskede kaffe, dertil svarede gæsterne: at de bare gerne ville have deres hovedret.
Sindssygt med alle de dårlige anmeldelser de har her på trustpilot at de ikke får rettet op på det.
Det kunne blive et virkelig skønt sted og de ville kunne tjene en del flere penge, ved at være noget mere skarpe på deres forretning.
Vi havde fået et gavekort til Hotellet, derfor valgt vi at tage afsted til trods for alle de dårlige anmeldelser.

May 18, 2024

Kære Marianne!

Først vil jeg gerne beklage de gener du har haft på jeres ophold.
Vores gavekort er primært til vores anneks - hvor der så er mulighed for at opgradere til hotellet.

Vi har skåle til hunden - så du skal blot bede om en i receptionen. Vi har endda også lækre bløde senge de kan sove i.
Mht. hunde poserne er det nogen vi får lavet fra vores nabo Agrosam. Jeg tænker der er en mening med at de putter hver del i hver sin pose :) Posen er gratis men man behøver selvfølgelig ikke tage i mod den hvis man ikke ønsker dette.

Jeg beklager jeres oplevelse i havde ved middagen. Det er ikke i orden og jeg giver det straks videre til restaurant chefen. Igen beklager jeg mange gange.

Vi går netop i gang med at synliggøre bedre at det er anneks man booker på og ikke selve hotellet.

Igen kan jeg kun beklage jeres oplevelse og jeg går straks videre med det hele.

Hav en rigtig dejlig dag.

90 års fødselsdag

Vi fejrede min mors fødselsdag med brunch den 4/5. Alt var super lækkert og serveringen i top, tak.

May 4, 2024

Reply from Benniksgaardhotel

Hej Bodil! Tusind tak for jeres besøg. Det er vi rigtig glade for at hører.
Du må hilse din mor og sige stort tillykke fra os :)

Ha´ en rigtig dejlig dag!

Rated 1 out of 5 stars

Meget mærkeligt svar fra Benniksgaard…

Meget mærkeligt svar fra Benniksgaard på vores kritik.
Hotellets svar var, at vi fik svar fra receptionisten på vores kritik, da vi forlod hotellet. Det var ikke et svar men som han sagde, hørte han hvad vi sagde og ville give vores kritik videre. Det følte jeg mig nu ikke overbevist om. Der var absolut ingen beklagelse eller forsøg på at råde bod på den dårlige oplevelse. Jeres svar omkring larmen fra gangen er helt hen i vejret. Hvis man er særligt sensitiv, så skal man oplyse det, så vil I forsøge at finde et værelse så lydtæt som muligt. Vi er på ingen måde sensitive, men vil bare gerne have ro på gangen når vi skal sove og ikke opholde os midt i en fest. Jeg synes faktisk Jeres totale mangel på selverkendelse er under al kritik. I skriver endvidere meget flabet, at de gode boller er tilbage, så det er jo godt. Hvad kan jeg bruge det svar til. Beklager, men jeg kommer aldrig mere hos Jer og vil fraråde alle jeg kender at booke ophold hos Jer. Aldrig har jeg oplevet et så arrogant svar. I har meget at lære omkring ordentlig behandling af Jeres gæster

April 12, 2024

Hej igen Susanne!

Endnu engang tak for din anmeldelse. Vi kan stadig ikke helt blive enige - og tænker også det er okay. Ønsker jer en dejlig sommer.

Benniksgård - et meget "stort" sted

En 3-dages miniferie begyndte egentligt dårligt, da den bestilte suite i stueetagen var byttet ud med tilsvarende på 1. sal. trods tydelig besked om, at trapper desværre ikke var mulige for os. Dette blev rettet hurtigt af personalet i receptionen og medførte endda en priskompensation senere. (Man kan undre sig over, at kun een parkeringsplads er forbeholdt invalideskilteholdere.) Det øvrige ophold var for os kendetegnet ved virkelig lækkert tilberedte middage, og det vigtigste var nok, at personalet udvirkede, at man aldrig følte sig glemt i mængden, Vi fik en utrolig venlig behandling under hele opholdet. Det personale kan noget!

April 7, 2024

Hej med jer!
Tusinde tak for besøget og feedback. Det er vi rigtig glade for. Det var godt i fandt en god løsning :) Jeg går straks videre med ønsket om endnu en invalideplads p plads.
Jeg giver straks al rosen videre.
Håber at se jer igen.

Fantastisk sted

Helt suverænt god oplevelse. Maden stedet og personalet var fantastisk. Rent og pænt og ligger så smukt.
Tak for en dejlig mini ferie.

April 8, 2024

Hej Dorte!
Tak for besøget og feedback. Det er vi rigtig glade for. Jeg giver straks rosen videre. Håber at se jer igen.

Rated 1 out of 5 stars

Svindel: Jeg ringes ulovligt op af en person

Jeg ringes ulovligt op af en person, som vha. de laveste og mest lurvede tricks man kan forestille sig, vil sælge mig ophold på Banniksgaard Hotel.

Jeg er markedsføringsbeskyttet og da jeg gør personen opmærksom på dette fortsætter han bare.

Jeg fik at vide at det var et rigtig godt tilbud, men at det kun ville løbe frem til kl. 1600 i dag. Og sådan fortsatte det. Klar manipulation og klart meningen at jeg (offeret) ikke skulle have tid og mulighed for at tænke.

Jeg behøver dog ikke at tænke særligt meget. For virksomheder der benytter sig af ulovlige metoder handler jeg ikke med. Og salgsteknikken mindede desværre mest om noget der var taget ud af "Fup og svindel for begyndere".

Opkaldet blev foretaget fra nummeret: 71581032

April 11, 2024

Hej Rasmus!

Sikke en oplevelse! Opkaldet kommer ikke fra Benniksgaard Hotel - så er ret sikker på du har oplevet svindel pr. telefon. Det var godt du reagerede og ikke faldt i deres fælde. De kan være meget overbevisende. Vi som hotel vil aldrig ringe for at tilbyde gode deals eller lign. Hvis du har spørgsmål eller lign er du meget velkommen til at kontakte Mads Friis på telefon 7465 0949. Vi er rigtig kede af den dårlige karakter da vi absolut intet har med dette at gøre.

Super oplevelse

Jeg har kun godt, at sige om stedet. Gode værelser, super aftenmenu og fantastisk morgenmads buffet 👌🏼👌🏼

April 9, 2024

Reply from Benniksgaardhotel

Hej Daniel! Tusinde tak for jeres besøg og feedback. Det er vi rigtig glade for. Håber at se jer igen. Mojn fra Line

Dejligt ophold

Fantastisk område. Super venligt personale. Lækker mad.

April 6, 2024

Reply from Benniksgaardhotel

Hej Maya! Tak for besøget og feedback. Det er vi rigtig glade for. Håber at se jer igen. Mojn fra Line

Take a closer look